Пазаруване от Aliexpress.com 60

• 33 988
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • BG-DE
Rozibozi, първо проверете, напр. в Parcels, дали не ви е дал грешен номер , може получената пратка изобщо да не е била за Вас, а и защо ще отваряте диспут след като продавачът иска да Ви върне парите🤔

# 166
Някой знае ли защо двете числа са различни?

# 167
  • BG-DE
Сигурно е имало някаква отстъпка и 1.30 е сумата, която сте платили.

# 168
  • Варна
Здравейте имам една пратка която е канселирана    
UG952736594BE.Писах на продавач какво става и той ми отговори това:

Дали наистина ще дойде или се опитва да ме изпързаля.

# 169
  • София
Rozibozi, първо проверете, напр. в Parcels, дали не ви е дал грешен номер , може получената пратка изобщо да не е била за Вас, а и защо ще отваряте диспут след като продавачът иска да Ви върне парите🤔
Искам да отворя диспут защото при проследяване ми излиза, че съм я получила.

# 170
  • Бургас
това съобщение си е признание че е метнал и да го ползва като доказателство, а за да върне парите трябва да е след диспут, тя отваря и той се съглася с искането

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 20:52 от musicdoubl3

# 171
  • here and now

Скрит текст:

Не разбрах, как така е канселирана? В профила ви в сайта какъв ѝ е статуса?
Ако не е пристигнала, отваряте диспут и си  искате парите. Той продавача може да пише каквото си иска.
Аз лично, изобщо не им се връзвам на писаниците. Отварям диспут и ако вземе, че дойде и ако все още мога да ползвам нещото, пускам пак поръчка и потвърждавам, че е получена (пиша му да не я праща, а само да я отбележи като изпратена)- случвало ми се е изключително рядко. В повечето случаи идват само празните приказки на продавачите.

# 172
  • Варна

Скрит текст:

Ако не е пристигнала, отваряте диспут и си  искате парите. Той продавача може да пише каквото си иска.
Аз лично, изобщо не им се връзвам на писаниците. Отварям диспут и ако вземе, че дойде и ако все още мога да ползвам нещото, пускам пак поръчка и потвърждавам, че е получена (пиша му да не я праща, а само да я отбележи като изпратена)- случвало ми се е изключително рядко. В повечето случаи идват само празните приказки на продавачите.

Във сайта и в приложението на Али Експрес пише Shipment cancelled. Проследяващия номер е UG952736594BE може и ти да се увериш.

# 173
  • BG-DE
Ако системата ти позволи отваряй диспут.

# 174

Скрит текст:

И аз имах такъв случай. Продавачът се кълнеше, че е изпратил пратката, после, че е напът, след това била на митница, бля- бля. А дните си вървяха. Повдигнах диспут и Алито веднага ми върна парите. До ден- днешен пратката не е пристигнала. Няма и как да дойде, като е канселирана.

# 175
  • София
За съжаление на мен системата не ми дава възможност да отворя диспут. При всичките ми опити ми изписва, че след като изтече срока за доставка мога. Пуф, много лъжливи станаха тия китайци. Номера ми за проследяване също е много необичаен, трийсет цифри на DHL, но на техния сайт не може да се проследи, дава, че не съществува.

# 176
  • Бургас
през бота можеш винаги, мисля че се избираше диспут (първото) и ти отваряше стоките, да си избереш коя е

# 177
  • София
Здравейте, искам да се посъветвам с вас и да ми дадете насоки как да действам. На 11.01. направих поръчка на прахосмукачка. Даде ми шипинг 9 дни, все още не е шипната, а остават два дни. Писах му веднъж дали има проблем с поръчката,ако да какъв. Отговори,че няма проблеми на 21-ви щяла да е при мен да проявя търпение. Вчера писах пак,че срокът изтича и запопвам да се притеснявам,стои непрочетено. Да канселирам ли поръчката? Какво се случваше с парите при изтекъл срок на шипинг и неизпратена стока? Поръчвам много от там,но евтини неща, за първи път реших да рискувам с голяма сума и сега малко ми е притеснено какво ще се случи с тях.

# 178
Като изтекат дните за товарене сумата ти се връща автоматично. Ако канселираш, мисля че продавачът също трябва да се съгласи и става по- сложно.
Ако се притесняваш, че ти остават малко дни, а искаш тази прахосмукачка, можеш да удължиш срока за товарене.

# 179
  • Варна
На мен успешно ми дойдоха последните две пратки. Едната ноември, а другата декември поръчана.

Общи условия

Активация на акаунт