Пазаруване от Aliexpress.com 60

• 33 842
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
през Германия пратките поне препоръчаните идват за време колкото тук, днес ми дойде една за 25 дни, тази през германия за 20 дни е (днес получи статус) " 06 Яну 2021 07:51
The shipment has been processed in the parcel center of origin Germany"
в лондон отиваха за 10 дена, дори често по малко - жалко за брекзита

# 91
  • Бургас
Здравейте,
имам проблем с възстановяване на сумата. Диспута ми е приключен в моя полза, но не ми връщат парите. Всеки ден пиша на продавача, той настоява че ми е върнал парите, а не е . Комуникацията с робота не върши работа.... и не зная мога ли да пиша някъде другаде.

# 92
  • Враца
Здравейте! Някой може ли да даде съвет какво се прави в тази ситуация? Писах с робота, но нямаше особено развитие.

# 93
  • Бургас
Здравейте,
имам проблем с възстановяване на сумата. Диспута ми е приключен в моя полза, но не ми връщат парите. Всеки ден пиша на продавача, той настоява че ми е върнал парите, а не е . Комуникацията с робота не върши работа.... и не зная мога ли да пиша някъде другаде.
парите не се връщат от продавача / 3-20 business days

# 94
  • Бургас
Здравейте! Някой може ли да даде съвет какво се прави в тази ситуация? Писах с робота, но нямаше особено развитие.

чакаш да дойде в бг
https://t.17track.net/bg#nums=UG848537095BE

# 95
  • Варна
Ще ядем голямо дърво със тези пратки тип LT - NL.Който иска да прочете информацията.https://www.postnl.nl/en/customer-service/delivery-status/intern … l-service-alerts/. С две думи ги задържат за неопределено време заради ковида и не се знае кога ще пристигнат.

# 96
  • Далечният изток
Има забавяне на някои пратки, но ще пристигнат, споко.
Моята пък с такъв номер е в Бг от 08.12., но митница Варна още не я освобождава....

# 97
  • Варна
Моята пък с такъв номер е в Бг от 08.12., но митница Варна още не я освобождава....

Е аз чакам от 18 ноември такава пратка LT378439067NL и още една скорошна LT476424270NL, която и тя май ще има да си я чакам

# 98
Здравейте! Чакам 20 пратки от алиекспрес и от вас научих за този сайт за проследяване. На една от пратките пише това. Някой ще ми разясни ли, нямам нито един смс за получена пратка от бг пощи.

# 99
  • Далечният изток

Е аз чакам от 18 ноември такава пратка LT378439067NL и още една скорошна LT476424270NL, която и тя май ще има да си я чакам
А моята е от края на октомври...

# 100
Здравейте! Чакам 20 пратки от алиекспрес и от вас научих за този сайт за проследяване. На една от пратките пише това. Някой ще ми разясни ли, нямам нито един смс за получена пратка от бг пощи.

Това е нормално. И моята пратка и като гледам на другите също има подобни статуси на пратката. На най-новото пише, че пратката е на път към страната.

# 101
  • Бургас

А моята е от края на октомври...
а моята от средата на декември с такъв номер дойде и за нея бг пощи не дава инфо и се чудя дали да не извъртя номер на китаеца и да си изчакам времето и да кажа че не е дошла (все пак са 12 долара)

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 00:08 от musicdoubl3

# 102
Срокът за получаване е дълъг - 75 дни, понякога те го удължат допълнително. Най-дълго съм чакала 3 месеца. Докато не изтече този срок, няма място за притеснения.

# 103
  • Варна
За ВАРНА: Хора, ако някой има да взима пратка от пощите днес, да знае, че системата им е обновена и е блокирала. Жената в пощата каза, че така е във всички клонове в града и няма да се оправят скоро. Каза ни да дойдем утре.

# 104
  • BG-DE
Имах пратка, която беше върната, повдигнах диспут на 7.11 и решението беше да изчакам да изтече защитата, тя изтече на на 04.01. и до момента няма никакво развитие по диспута, който не е закрит, писах в службата за подръжка и пак нищо, какво се прави когато по диспута няма движение.

Общи условия

Активация на акаунт