Пазаруване от Aliexpress.com 60

• 33 859
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,имам доста направени поръчки от Алиекспрес,но вчера видях,че от сметката са ми взети 33лв повече.Досега плащах с дебитна на УниКредит,през която минава работната ми заплата и други доходи.Надявам се,че не ми точи някой сметката.От банката ми искат 15 лв. За извлечение на движението по сметката и да отида в офиса където е открита,айде бе..... На лелката явно не и се занимаваше...нямам онлайн банкиране и не получавам смс за транзакциите.Възможно ли е Али да изпратят поръчка и след това да дръпнат пари от сметката.3 часа след поръчка вече стоката беше предадена.Има ли виртуални карти с които да се заплаща?

# 106
  • BG-DE
Е, как 15лв. за извлечение, имам сметка в Уникредит, никога не са ми взимали пари за извлечение, но да трябва да се отиде в клон, но ако някой точи пари, защо няма да вземе всичко или е имало само 33лв?

# 107
На мен от банката ми взеха ок.30 лв. миналата година - бяха някакви такси за сметката и за картата. Казаха, че е веднъж годишно.

# 108
Без да се види къде са отишли парите няма кого да обвиняваш. Може да е Aliexpress, може да е някой друг, нищо не се знае докато не се провери движението по сметката. Онлайн банкирането е доста удобен начин да се следят такива работи без разправии в офиси/клонове.

# 109
На мен от банката ми взеха ок.30 лв. миналата година - бяха някакви такси за сметката и за картата. Казаха, че е веднъж годишно.

На мен също ми взеха 30лв. от ОББ. Доколкото помня било за застраховка в случай на загуба или кражба на картата, но след първата година е по желание. Може и да бъркам, тъй като не си спомням напълно.

# 110
  • BG-DE
И моята годишна такса е 30-ина лева, вземете най-добре извлечение.

# 111
Ок.Благодаря. Някой да каже нещо за виртуална карта или друга,която да зареждам и да плащам онлайн.
П.С. говорих с кол център на УниКредит,парите са за такси,разбрах къде са,всяка транзакция е уточнена,но  имам една поръчка за 3,75$ ,която излиза на 17лв. и нещо.....,........

# 112
Моля Ви дайте идея за карта , през която не минават основните ми доходи

# 113
  • Бургас
питай банката си за отделна сметка / карта

# 114
  • Бургас
И моята годишна такса е 30-ина лева, вземете най-добре извлечение.
при мен таксите са месечни - мисля че бе някъде към 2 лева месеца

# 115
  • Бургас

Аз имам виртуална дебитна карта към ДСК и онлайн поръчките ми минават само през нея! Има коментари, че курсовете на ДСК не са най- изгодните, но пък няма други такси при онлайн плащане /както при ПИБ, например/, така че е добър вариант.

За други банки, нямам информация за виртуална карта!

# 116
  • Бургас

Аз имам виртуална дебитна карта към ДСК и онлайн поръчките ми минават само през нея! Има коментари, че курсовете на ДСК не са най- изгодните, но пък няма други такси при онлайн плащане /както при ПИБ, например/, така че е добър вариант.

да но основната трябва да е на ДСК, която има по висока такса обслужване от други банки / и по високия курс си е вид такса

# 117
  • Бургас

да но основната трябва да е на ДСК, която има по висока такса обслужване от други банки / и по високия курс си е вид такса

Месечната ми такса към ДСК е 2.80, като имам разплащателна, към която вървят Спестовна и Виртуална карта.
Към ПИБ месечната такса е 2.50, само разплащателна.
Не знам, как вървят таксите в другите банки, може и да са високи моите!

# 118
  • София
Еха, върнали са ми парите за чантата.
Присигнал ми е един часовник, който поръчах на 19.11. Все е нещо.

# 119
Вече за 4 поръчки получих съобщение, че са в страната (но сигурно и те са в Лиеж). Ще стискам палци до една-две седмици да дойдат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт