Пазаруване от Aliexpress.com 60

• 34 040
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Ами разгледах няколко поста назад и май това SunYou e голяма греда....

А знаете ли за колко време излиза в системата на бг пощи , че пратката е влезнала в страната? Имам една с проследяващ номер (10 лв)от 2 дни е в БГ, но в сайта на БГ пощи стои само, че е изпратена от Холандия, дали са я изгубили:(
предполагам че номера ти е LT..............NL - Холандия е транзитна страна - всичко е наред

# 526

А знаете ли за колко време излиза в системата на бг пощи , че пратката е влезнала в страната? Имам една с проследяващ номер (10 лв)от 2 дни е в БГ, но в сайта на БГ пощи стои само, че е изпратена от Холандия, дали са я изгубили:(
предполагам че номера ти е LT..............NL - Холандия е транзитна страна - всичко е наред

Да, точно, но по назад, едно момиче беше дало подобен номер и нейната пратка е пристигнала от Холандия по същото време и вече й е предадена, а моята даже не е сканирана и се зачудих.....

# 527
  • София
За една доста скъпа поръчка в проследяването в ДЧЛ сайта ми изписва това

Shipment ready for pick-up by the recipient.
Tu, 23.03.2021, 19:05 hours
Recipient:
Maria Nikolova Ilieva, 1715 Sofia

Пише, че неуспешно е опитано вчера да се достави. Някой има ли идея къде мога да я търся и как?

# 528
ДЧЛ нямат ли телефон да звъннете?
На адреса имало ли е човек вчера?

# 529
  • София
ДЧЛ нямат ли телефон да звъннете?
На адреса имало ли е човек вчера?
Да вкъщи си бях цял ден.
В сайта на дчл като проследя за бг ми дава, че с Рапидо се доставят. Там пише, че е част вече от Спииди.
В спиди ми дава, че няма такъв пакет. Ще звъня пак, мерси за съвета.

# 530
Понякога пишат така когато не са ходили. Просто като оправдание.... да има там в системата нещо.
Но втори опит са длъжни да направят.

# 531
  • Бургас
на мен преди, ми написаха че има 3 неуспешни опита, и на 4-ти са успели, но реално си беше само 1 опит

# 532
Не знам доколко е наред. Две мои пратки със въпросните букви вече 15 дни не мърдат от Лиеж, в началото на темата видях, че на един човек пратките му са киснали 2 месеца там. Страшна тъпотия..

Да, точно, но по назад, едно момиче беше дало подобен номер и нейната пратка е пристигнала от Холандия по същото време и вече й е предадена, а моята даже не е сканирана и се зачудих.....

# 533
Не знам доколко е наред. Две мои пратки със въпросните букви вече 15 дни не мърдат от Лиеж
След като срока за защита не е изтекъл, кое наред?

# 534
Засега драма няма, но имам едно на ум. Ще почакаме и ще видим

# 535
Аз нямам нищо наум. Чакам си. Все си идват.
За разлика от едни нашенци, които четвърти месец ме лъжат и още не са ми доставили пратката от САЩ.

От Алито /поръчани на една дата/, нещата ми дойдоха и забравих.
Я тия охлюви....още не са доставили.

Та аз за китаеца лошо не мога да кажа. Има си ясни правила, и съм спокойна.

# 536
Минавам само да се похваля, че едната от пратките, които чаках я получих днес въпреки,  че в тракинг приложенито пише, че все още пътува. Поръчах я на 9ти и Спиди днес ме известиха, че е при тях ☺️☺️

# 537
Здравейте! Имам една пратка, която е пристигнала в Duisburg Linehaul тези дни. Започва с UH и завършва с BE. Знаете ли дали бързо пристига от там? Изглежда доста близо. Освен това, в Алиекспрес пише, че доставката трябва да пристигне до 7 април.

# 538
  • Бургас
Здравейте! Имам една пратка, която е пристигнала в Duisburg Linehaul тези дни. Започва с UH и завършва с BE. Знаете ли дали бързо пристига от там? Изглежда доста близо. Освен това, в Алиекспрес пише, че доставката трябва да пристигне до 7 април.

# 539
  • София
Търся нещо такова, но този модел не ги видях в друг сайт - кой склад в ЕС е за предпочитане?
Едни букси за колони за 3-4$ от Китай ако ги пусна - след месец ли да ги очаквам?

https://www.aliexpress.com/item/1005002088874640.html?spm=a2g0o. … ,searchweb201603_

Общи условия

Активация на акаунт