iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки и козметика - 119

• 40 779
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • София
благодаря, denis. No 4 по-горе какво е - този търговски документ?
Без него (4.)  - изпрати им другите.

# 601
много благодаря! после как ще разбера кога и къде да отида?

# 602
  • София
Ще получиш известие от твоя пощенски клон (след 7-14-21 дни...различно е)  , че пратката е пристигнала там и може да си я вземеш.
Плащаш таксите и си я получаваш.

iHerb® код:   YUL919
5% намаление
 - за първа и следващи поръчки

# 603
Ще получиш известие от твоя пощенски клон (след 7-14-21 дни...различно е)  , че пратката е пристигнала там и може да си я вземеш.

Между другото, преди връщаха мейл с обратна връзка, сега май не е така, изпратила съм документи за освобождаване преди повече от седмица и до момента нищо.

# 604
  • София
Внимавайте какво поръчвате с кода: VDAY14 ( -14%).  Най-изгодно е да нямате продукти от седмичните и скритите промоции ( те са с намаление 10 до 15% + персонален код => 15 до 20% намаление) .
Напр. в моментаParadise Herbs имат 15% намаление + персонален код (5%)=> получавате 20% намаление.
Ако в кошницата имате 2 продукта на Paradise Herbs и 1 продукт, който в момента не е на промоция, с кода VDAY14 ви се премахва намалението от 15% и става само 14% вкл. и за продуктите на Paradise Herbs.

# 605
Denis, изключително много благодаря за информацията за DHEA.

# 606
.

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 11:20 от ryanoth

# 607

Между другото, преди връщаха мейл с обратна връзка, сега май не е така, изпратила съм документи за освобождаване преди повече от седмица и до момента нищо.

а на кой мейл пуснахте? в смс-а нямаше, в сайта видях един customs@ нещо си и на него... аман значи. висях 15мин на тел и не се добрах до оператор да питам все пак на този мейл ли трябва

# 608
Имейла им е напусан в бланките които са дошли при вас от пощата но ги пишете с малки букви. Нещо са си разпечатали имейлите на пощенските станции с големи букви и така ми излиза недоставена поща а като изпратих на стария имейл ми върнаха с искане за подробно описаное колко какви и на каква цена са продуктите. Аз се освобождавам към п.с. Пловдив към митница Пловдив с имейл psm.plovdiv@bgpost.bg

# 609
Имейла им е напусан в бланките които са дошли при вас от пощата но ги пишете с малки букви. Нещо са си разпечатали имейлите на пощенските станции с големи букви и така ми излиза недоставена поща а като изпратих на стария имейл ми върнаха с искане за подробно описаное колко какви и на каква цена са продуктите. Аз се освобождавам към п.с. Пловдив към митница Пловдив с имейл psm.plovdiv@bgpost.bg

Не съм получила бланка, а само смс. Линкът в него е към страницата какви документи са необходими и няма адреси. Но вероятно е това customs и т.н. Като имам пробив на телефона ще ги питам, че да не се окаже, че чакам залудо

# 610
Моята поръчка за 140$ от 31.12. все още я няма,  все така си седи  последната справка - от дата 13.1. дадена на куриер...
В профила ми в ордерс пише -изпратена...
Какво да правя до Германия съм я заявила?!

# 611

Не съм получила бланка, а само смс. Линкът в него е към страницата какви документи са необходими и няма адреси. Но вероятно е това customs и т.н. Като имам пробив на телефона ще ги питам, че да не се окаже, че чакам залудо

customs@bgpost.bg
psm.sofia@bgpost.bg

Това са мейлите, след няколко неуспешни опита на втория, пратих на първия.

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 10:48 от ranimi

# 612
  • София
Моята поръчка за 140$ от 31.12. все още я няма,  все така си седи  последната справка - от дата 13.1. дадена на куриер...
В профила ми в ордерс пише -изпратена...
Какво да правя до Германия съм я заявила?!
Пиши на куриера и го попитай.
Попитай и в темата за превозвачите, там ще ти дадат по-точна информация, какво точно трябва да направиш.
Последната ми пратка от ФР напр. стоя повече от 20 дни във ФРПощи - били с ново работно време, нови изисквания за обработка на пратките, полетите били намалени на 2 от 5, преди COVID 19 и т.н. ... да имам търпение.
Може и в Германия да е нещо подобно... там куриера е Хермес и доколкото имам информация ( от живеещи е Германия) не е много коректен.

# 613
  • София
Здравейте, една от пратките ми е задържана на митница на стойност до 30лв. Мога ли на място да покажа извлечението за плащане и ордера от поръчката на телефона или искат принтирани документи, които задържат? Мога да ги кача и на флашка. За да знам да търся ли принтер, че нямам.
Благодаря.

# 614
  • София
Здравейте, една от пратките ми е задържана на митница на стойност до 30лв. Мога ли на място да покажа извлечението за плащане и ордера от поръчката на телефона или искат принтирани документи, които задържат? Мога да ги кача и на флашка. За да знам да търся ли принтер, че нямам.
Благодаря.
Можеш - аз винаги така правя.
Показвам им ордера на поръчката и банково извлечение - трябва да са разпечатани, на хартия,  защото ги задържат. Плащаш такса 4.80лв.

Общи условия

Активация на акаунт