Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви предварителни знания са необходими за пазаруване от iHerb?
Как мога да намеря подходящи хранителни добавки за подобряване на паметта и концентрацията на баба ми?
Какви добавки се препоръчват след прием на Левофлоксацин за лечение на пневмония, причинена от COVID-19?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви предварителни знания са необходими за пазаруване от iHerb?
Преди да пазарувате от iHerb, трябва да имате валидна банкова карта (VISA, MasterCard, American Express), действителен имейл адрес и акаунт в iHerb.com. Можете също да платите с PayPal. Когато пазарувате, внимавайте с настройките на сайта за държава, език и валута и изберете/добавете продукти с етикет за по-ниска цена на доставка.
-
Как мога да намеря подходящи хранителни добавки за подобряване на паметта и концентрацията на баба ми?
За да намерите подходящи хранителни добавки за подобряване на паметта и концентрацията на баба ви, е важно първо да се консултирате с лекар, тъй като те могат да взаимодействат с други лекарства или да причинят нежелани реакции. След като получите одобрение от лекар, можете да потърсите добавки, съдържащи съставки като гинко билоба, омега-3 мастни киселини и витамин Е. Винаги се консултирайте със специалист за персонализирани препоръки.
-
Какви добавки се препоръчват след прием на Левофлоксацин за лечение на пневмония, причинена от COVID-19?
След прием на Левофлоксацин за лечение на пневмония, причинена от COVID-19, е важно да се консултирате с лекар относно потенциалните усложнения и подходящи добавки. Някои добавки като NAC могат да бъдат полезни, но винаги трябва да се консултирате с лекар преди употреба. Освен това MitoQ не е наличен в iHerb. Препоръчително е да се консултирате с лекар, преди да започнете приема на хранителни добавки след сериозно заболяване.
-
Как мога да поръчам доставка с доставка на адрес на превозвач в Германия от iHerb?
-
Как мога да облекча симптомите на дисхидроза?

vici75
Сега вече съвсем се обърках. Вчера бях на гинеколог и ми назначи Геритамин за 3 месеца от 10-12 ден (т.е след овулация) до началото на следващия цикъл за подпоагане на нисък прогестерон. Ако не се повлияе може би ще назначи Дуфастон. Тази схема правилна ли е? Денис би ли препоръчала продукти от сайта и схема на приема им от сайта. Пушач съм.
)... без глутен и т.н.