Августовски бебета 2020 ! Тема 5

• 20 264
  • 728
  •   2
Отговори
# 105
Тази вечер за първи път го приспах като му четох приказка.
Успокоява се и му е интересно.
Ние сме си в спалнята вече. Снощи го взех при мен на дивана, а баща му не знам къде е спал като цялата спалня беше в дрехи.
Малкият се наспа, ама аз не можах.
Дано тая вечер да си спинка и да мога да поспя.
Денем не знам защо, но не мога да спя. Иначе той си прави един дълъг сън от 1,5-2 и два по-кратки по 40-60мин.

# 106
Ооо тъкмо се чудих защо не пишете,а то имало нова тема 🙄🙄
И аз си търся яке за бебеносене,ровя в ремикс,но нищо не откривам,а няма как да отделя много парички. 😕

# 107
Аз чакам сега от Лидъл зимните за бебеносене. Миналата година са ги продавали на 27.12, та ще видим сега в четвъртък. И аз не искам да давам 200-300 лв. В групите за бебеносене се продават якета, но аз нося XS, и за мен няма размер Confused

# 108
Малеее дано да ги пуснат !!! По колко ги продаваха миналата година?

# 109
Днес имахме гости, децата полудяха Simple Smile. Каките донесоха на баткото ролери. Наложи се да излезем да ги пробва, когато си тръгнаха. Да ама без бебето няма как, кучето даде зор ,че му се пишка....оцелях въпреки всичко хахаха
Тръгвам аз да правя топени сиренца- двете развалени, бягам до магазина купувам още две- едното развалено  Та и днес каръка не ме напусна.
Бухта много жално плака от зъбите днес.
Преди да родя баткото си бях купила едно спортно палто, което е тип прегърниме кройка с цип. Беше ми една идея по-широко и се оказа ,че мога да го закопчея като сложа слинг.Та сега си го нося още Simple Smile
Гледам да я слагам на активната гимнастика сутрин като е наспана. Тогава се заиграва.
Като излизаме и слагам дебел клин върху ританките, суичър пухен и одеало ако е в количката.

# 110
Малеее дано да ги пуснат !!! По колко ги продаваха миналата година?
Към 50лв , ако не се лъжа

# 111
Какво правите с вашите като се обръщат нощем?
Моят го заварих как си гука по корем като се събудих сега.

# 112
Моята Бухта не се беше обръщала до сега , освен много отдавна 3 пъти, когато още дори не се въртеше и то само на спалнята като лежа до нея. Снощи реши, че иска да си играе с гърдата ми и се обърна няколко пъти по корем. Заравя муцунка в матрака, вдига главата и се чуди къде е цицата.....Иначе като си прави гимнастиката се извърта и тръгва да се обръща и точно тогава решава, че не иска повече.
И тази година си виках, че все има време до празниците...и то не остана време. Даже боб нямам накискнат за утре...

# 113
Имаше от лидълските якета края на септември уж зимни бяха. Дали ще има пак незнам, и аз се надявах ама ми се изчака чакалото и си поръчах от базар една приставка, която мога да си я слагам на каквото яке или горнище искам 🤷🏼‍♀️ Утре ще я пробвам да видим дали ще върши работа, но мисля че е супер.

# 114
При нас времето е чудесно и ние сме навън с количката.
Спи си по режим през деня, но тая нощ се събуди явно от хъркането на мъжа ми и стоя буден два часа.
Сутринта едва го събудих в 9ч.

# 115
Тъкмо излязохме и заваля и целия режим отиде на кино. Сега спи по никое време и то твърде неспокойно и ту отваря очи, ту заспива и това придружено с вдигане на краката и мятане на главата.

# 116
  • Denmark
Сега отворих да чета за регресията на съня в 4ти месец, понеже тези дни не иска да спи особено през деня (и нощта=) . Пише, че трябва да му е тъмно на бебето и се замислих, че ние даже и през нощта не спим на съвсем тъмно, да не говорим през деня. Сега като се размърда, покрих количката с чаршаф Sweat Smile е, направих така че да влиза въздух все пак Sweat Smile

Стискайте ми палци да успея да направя баница утре за датското ни семейство, че с този малък терорист съвсем спрях да готвя. Pensive (тук не постят на Бъдни вечер, та ще правя и руска салата =)

Предлагам да споделяме снимки на коледните ни трапези, какво ще кажете? Blush

# 117
Аз днес си взех парка втора ръка за 140 лв.

Във фейсбук страницата "Бебе в слинг" има добри попадения, от там я взех (благодарности на Алетея за препоръката).

# 118
Ох хич не ми се чете за регресията, че страх ме хваща. Моя шишко спи, но от няколко дена е неспокоен сън. Предполагам това е регресията. Лягам с него и при всяко мърдане и настръхвам, че ще се събуди и няма да си почина.

# 119

Предлагам да споделяме снимки на коледните ни трапези, какво ще кажете? Blush
Сега ще трябва и еднакви чинии да изкарам хахаха,че и маса да редя.
За сега съм накупила мезета и кашкавали всякакви. Взех патешки гърди, да видим дали ще намеря хубава рецепта на фурна. И ние не постим на 24ти. Но поне гледам да си имам нечетен брой ястия ( броя ядки и сушени плодове) За питка не знам дали ще има време да втаса, но поне домашен хляб или содена питка.
Днес пак си мерих кръвното ,че от дни имам проблеми с главата , ушите и сърцето. Еми все още съм с високо кръвно. След празниците ще трябва да се видя с личната.

Общи условия

Активация на акаунт