Августовски бебета 2020 ! Тема 5

• 20 753
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Честит празник на малкия Калоян Heart
Harista добре го каза, трябва положителна енергия и нагласа. Аз от както се е родил се опитвам да съм усмихната покрай него, особено когато е кисел. Смея му се и го целувам, защото той реално не знае още какво се случва и имитира жестовете които вижда. Най-често е неспокоен след последната дрямка преди нощния сън някъде от 17:00 до 20:00. Танцувам с него по един час, но това го успокоява, а и не се налага да се правя на маймуна. В песни времето минава по бързо.
За приспиване вечер, баня, масаж, малко папкане и в леглото. Пускам играчката над леглото + една видричка с песничка за приспиване, 5 мин и е заспал самичък.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 18:34 от Александрия

# 646
Аз реших да оставя мъжете да се приспиват тая вечер, а аз да отида да изпия една биричка с тати.
Антонио сега се събуди по-рано от предвиденото и се наложи да водя кулинарно предаване, а той да ми е публика.
Умря от кеф 😂

# 647
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Лусисита, може ли линк или име на облачето? Че съм в търсене на подобна играчка. И има ли бял шум?

И да ви е жив и здрав малкия именник!

# 648
Аз реших да оставя мъжете да се приспиват тая вечер, а аз да отида да изпия една биричка с тати.

Честит именник, да ви е жив и здрав дядото!

Това със салфетката и аз съм го пробвала, еми детето си мисли, че е игра и се смее като репичка 😂😅
Бял шум не признава, люлеене на кошарата също.
Преди го приспивах с люшкане на ръце, сега не иска 😕 а на мен ми беше хубаво така, да си го галя, да си го целувам. Слагам го в количката и заспива, после го местя.

# 649
Благодаря ти, Верче Hug
Пожелах му внукът да го слуша, че при мен вече е изтървал положението Joy

# 650
Лусисита, може ли линк или име на облачето? Че съм в търсене на подобна играчка. И има ли бял шум?

И да ви е жив и здрав малкия именник!

Благодарим! 💙
Облачето е това:
https://comsed.net/%D0%BC%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0 … D0%B0%D1%87%D0%B5

Освен приятните мелодии, звуците са: вълни, дъжд, вятър, щурци, пулсиращо сърце. Поне аз на тези ги оприличавам 😀 А как приятно свети - в разни цветове, които може да се сменят. Аз му се кефя повече от детето. За сега. 😁 Но важното е, че върши работа май, особено сърцето - няколко пъти то ни е приспивния звук.

Лайка, жив и здрав да е дядото! 🍻

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 19:29 от Lusisita

# 651
https://comsed.net/%D0%BF%D0%BB%D1%8E%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D … ES7hoC-LsQAvD_BwE
Нашата играчка е тази. Има всякакви звуци, имитира дишане, сърцебиене, бял шум, мелодии, но най ме кефи, че наистина всяка диша, коремчето му се мърда и свети топла светлина, може да се настройва кое как да бъде. Материята е много мекичка и той вече си я гушка.
Честит празник на всички именници и весел празник на празнуващите (:

# 652
Нашият си гушка кауфландската кърпа и икейското мече за 3лв.
Той толкова и спи де Joy
И на нас ни подариха подобно облаче, но ми се стори момичешка играчка и я дадох на детенцето на една приятелка.
Ще взема да купя сега аз облаче, та да видим ще спинка ли.

# 653
Нашият си гушка кауфландската кърпа и икейското мече за 3лв.
Той толкова и спи де Joy
И на нас ни подариха подобно облаче, но ми се стори момичешка играчка и я дадох на детенцето на една приятелка.
Ще взема да купя сега аз облаче, та да видим ще спинка ли.
Хахаха, у дома няма такова нещо като момичешки, момчешки....всичко е за всеки. От баткото имам от пушки и коли, до розови колички за бебе,  бебета кукли...., розови очила сърца Wink и мноооого други.
При нас уж за нощна играчка е бухалчето със звуци, но мен ме дразни, че постоянно си сменя цвета лампата на коремчето, дори за цукната лампа. Понякога, ако още не ѝ се спи много пускам въртележката над леглото, но я слагам само ако ще я ползвам да не и омръзва. През деня по-лесно заспива сама, от колкото вечер.Много обича да си мънннннка, като заспива Simple Smile

# 654
  • Denmark
Официално се депресирах. Само моето бебе не заспива само? Супер.

И ние имаме видрата, но абсурд само с нея да заспи..

# 655
През деня, като стане време за спане, първо и чета една книжка, която се казва “Лягаме да спим” Grinning , после заедно двечките дърпаме леко пердетата, пускам бял шум на една колонка, слагам я в леглото, давам бибата и тя заспива.
Вечер е баня, масаж, хапване и спане. Скоро ще трябва някак да изместя хапването по-рано и да вмъкна четене на книжка. Thinking
Понякога има протести и по-трудно заспива.
Мислила съм си и аз да купя някаква пееща и светеща играчка за сън, обаче си мисля, че ще се разсейва, пък и си заспива сега сама.

# 656
Марая, не, не сте единствени 😂 Честно казано не виждам при нас как биха подействали всички изброени начини. Ние заспиваме предимно на цица и с разнасяне на ръце или в слинга. Но както вече казах обикновено сънят е мисия невъзможна.

# 657
Официално се депресирах. Само моето бебе не заспива само? Супер.

И ние имаме видрата, но абсурд само с нея да заспи..

Не си сама в депресията Wink

# 658
  • Denmark
И аз на гърда го приспивам, абсурд да го нося, нямам сила и енергия. Тъкмо това сторих на спалнята и ще си чета във форума докато спинка, защото при нас пък пода скърца, Lovely Sweat Smile . Алетея, пробвай 2 часа след събуждане, да я слагаш на тъмно на леглото и й дай гърда. Стискам палци Hands Pray

ebk_kbe Hug няма, няма да се даваме.

# 659
И моят принц не заспива сам. 😂😂 Да взема да купя една видра и аз 😂

Общи условия

Активация на акаунт