Неприятни циклични изненадки.

• 3 741
  • 61
  •   1
Отговори
# 30
ползвам тампони и нямам такива проблеми  Peace

# 31
 Че как. Аз точно като съм в цикъл решавам, че трябва да съм с бял панталон  hahaha

# 32
  • Резерват "Северозапад"
Тъкмо щях да отговоря - Никога!!! - и се сетих как в Студентски град преди няколко години тичах към стаята да спасявам положенито Mr. Green.
Но от тогава не ми се е случвало ooooh!....

# 33
О,да.На 1 изпит ,който продължи 5-6 часа ,от притеснение ли  и аз незнам от какво друго взех,че "цъфнах"по-рано от обичайната дата и се сдобих с едно огромно петно на полата.Срам!!!! EmbarassedТя добре ,4е беше 4ерна,4е не ли4еше толкова.Молех се само да не "прокапе инсталацията"някаде.Докато се прибера до Студентски град не посмях да седна никаде.  Rolling Eyes

# 34
  • София
Случвало ми се е да ми пропуска тампон. И то няколко пъти Twisted Evil Реших, че просто са скапани, макар че ги ползвах от години, смених марката и оттогава не съм имала гафове. но вече не мога да съм напълно спокойна..Все се ослушвам да не стане пак фал hahaha

# 35
  • София
Случвало ми се е няколко пъти. Доста ми е обилен и съм алергична към тампони. Confused

# 36
  • в мъжки прегръдки
На мен не ми се е случвало, но за да видиш че има и по-тежки случаи ще ти разкажа за една колежка. Горката е със много обилен и болезнен цикъл (следствие от гол кръст на младини, според лекаря й). Та тя редовно протича през превръзките. Най-фрапиращия случай е както си седим на столовете аз поглеждам към нея и виждам под стола й петно кръв. Скачам и отивам да видя и се оказва че горката протекла през стола. Става дума за компютърните меки столове с дунапрен или какъвто е там пълнежа. Представи си какво чудо беше. Двете прахме дрехи, стол, михме пода. Ама какво да се прави - човещина

# 37
  • Балчик

А сигурно е била много красива отзад, да. Laughing

По темата случвало ми се е, да ми се изцапа панталона. Но за щастие съм била тогава с дълга блуза, та прикрих срама. Но моята менструация е много обилна и трудно удържам положението. Така че , никога не е късно да стана за резил.
Тампони ползвам във втората част на цикъла. В първата е абсурд- нищичко не поема този тампон, след половин час все едно са ме заклали. Не мога да сменям тампон през половин час, защото съм в учебен час от 45 мин, ще стана за смях на учениците.
Но вероятно от миоматами е такъв ненормален мензиса. Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 20 сеп 2006, 15:28 от Джемма

# 38
  Я След всичко написано оставам с извода (не че не си го знаех и преди това) че нямам точно цикъл, а в рамките на един ден преживявам ежемесечно жертвоприношение и после следва той

Същата ситуация, че на всичко отгоре и нередовен. По тази причина светли панталони изобщо нямам, ходя с тъмни дънки или черни панталони

# 39
  • Балчик
И на мен се е случвало Embarassed, но да ти протече превръзка е едно, а откакто родих, не стига че не ми е редовен, а и идва "без предупреждение" Close, от което пък, една сутрин се събудих и все едно бях клала прасе в кревата Sick Sick
абе гадост си е цикъла, кой каквото иска да ми говори

О, как ми е познато това. За мен не е без предупреждение, но просто не мога да се будя през час за да си сменям превръзката. А тече обилно. Събуждам се чак към, 5-6 сутринта, и усещането за дискомфорт е ужасно, започва се една смяна на чаршаф, пране на бикини, миене. Абе не е за разправяне, че и имам 16 год син в къщи, гледам да не го събудя с тракането си, че ще стане и ще умра от срам.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2006, 15:30 от Джемма

# 40
И на мен ми се е случвало. Бях на работа и колегата до мен ми каза, ужас, голям срам брах, помолих друг колега да ми даде колата си, прибрах се до нас, да се преоблека и така.

# 41
Момичета вчера  си чета темичката и си мисля СЛАВА БОГУ СКОРО НЕ МИ СЕ Е СЛУЧВАЛО, а ето че днес ми се случи. Ама знам си аз, че помисля ли си нещо все ми се случва.

# 42
Ама знам си аз, че помисля ли си нещо все ми се случва.
Ми скоро ще теглят поредния тираж но 6/49...

# 43
Пу - пу да чукна на дърво никога не съм имала иzцепки, ама то може би не само, щото полzвам тампони (на никакви реклами zа превръzки не вярвам, па коще не с крилца, ми с крилища да са  Naughty), а и освен това цикълът ми е доста кратък и съвсем не силен. Абе минава ми още преди да се усетя, че ми е дошло  Crazy
Ползвам тампони и не ми се е случвало, но винаги има първи път newsm78.

# 44
  • Linz
Не е като да няма.

Общи условия

Активация на акаунт