🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 205
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 110
Относно месото и “мариноването” му в концентриран алкохол- от други шефове също съм чувала, че не е удачно, именно защото алкохолът изсушава и отнема от соковете. Може би зависи от месото, но това така ми се е набило в главата, че освен вино, друг алкохол при готвене на месо не ползвам.

Пилешкото месо е сухо месо, много сухо, то няма много сок в себе си. Затова да се слага в концентрирана домашна ракия го прави излкючително сухо според мен.

# 1 111
Не съм съгласна. Правила съм точно бяло месо, мариновано във водка, соев сос и чесън, после оваляно в нищесте и запържено за кратко в мазнина, стана мозък

# 1 112
Не съм съгласна. Правила съм точно бяло месо, мариновано във водка, соев сос и чесън, после оваляно в нищесте и запържено за кратко в мазнина, стана мозък

Сложила си нишесте. Освен това водката не е ракия. Има разлика. Да, и двете са спирт, но едното е по-различен спирт от другото.

# 1 113
Спорът е излишен - кой готвач, какво казал, защото аз точно от шеф готвач знам марината с водка за пържоли. Стегнати и сухи точно другият път. Кой каквото ще да приказва, който е пробвал и има опит знае, та Манчев тия да ги дрънка някъде другаде.
Пилешки гърди съм изкисвала в купа с кисело мляко и бяха фантастично сочни и крехки после (беше по някаква индийска рецепта, но през годините и за други ястия съм го правила).

# 1 114
Тази седмица са се събрали едни имена... Димо, Дидо, Диди, Дения...

# 1 115
Оф, Манчо що не млъкнеш! От това плямпало не мога да разбера какво готви човека!

# 1 116
Мда а, свекървата е във вихъра си.
Ето готин десерт с авокадо, дояде ми се от крема

# 1 117
Съсипа скаридите.

# 1 118
Ооо, десерта много вкусен ми се струва да е. Като качи Мари, ще запиша какво обясни Димо.

Диди усещам, че пак ще отнесе критика за аутфита 😁

# 1 119
Какво става? Изпуснах началото. Готви ли или ни лъже Simple Smile

# 1 120
Аз видях само, че прехвърля една риба от тава в тава...

# 1 121
Какво става? Изпуснах началото. Готви ли или ни лъже Simple Smile

Дооформя крайния фасон на предварително приготвени ястия. Сигурно просто ще плейтва и ще сервира Wink

# 1 122
  • София
Май някой е дал яко рамо със заготовки. Grinning

Селен ли излизал от ориза?!

# 1 123
Това зад него е за мен най-грозният тип кухня. Мразя такива бели шкафове.
Другата стая изглежда добре Simple Smile

# 1 124
Пълни глупости твори този човек, готовият десерт, риба, супа от скариди няма да ги коментирам.

Изобщо с какво е известен този грозноват и флегматичен човек?

Общи условия

Активация на акаунт