🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 119
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
Хайде сега, да не се правим, ако си искал, да си казал Доган-син 😀

Да кажеш само Доган е подвеждащо.

# 1 351
Подвеждащо е и че не казах екс. Добре, поправям се. Гери екс-Доган джуниър

# 1 352
Въобще не е подвеждащо, ако си истинска клюкарка!

# 1 353
То целият свят ги знае, че бяха заедно, те не са го и крили...
Но както и да е, да видим дали ще я хване логореята пак идната седмица или повече ще готви, отколкото ще говори. Предния път ми скъса нервите, правилно Манчо я сгълча на няколко пъти. Веят коси над манджите, без да ги вързват, плямпат нонстоп, егаси и кифлите ги вадят понякога

# 1 354
  • Велико Търново
Но няма значение, може да е стаааара кутийка Grinning
Ненужен сарказъм. По-горе дадох линк към "Как се пише".
Но щом пък вярваш на кутийките - вярвай си. То си е за теб.

Ооо, с веенето на косите определено "бъркат в очите". Толкова ли поне само заради това, че ще ги дават по телевизора, не могат да се въведат в приличен за готвене вид Rolling Eyes

# 1 355
  • София
Леле, момичета, срам ме е - аз не знаех 😔. Сега се разрових дали не е фейк. 😄

# 1 356
  • София

Аа аз съм и много добре знам, но не всеки е 😀 А и господинът е вечна контра в темата, реших да го бъзна да е по-коректен в изложенията си както изисква от другите. 😀

# 1 357
  • София
Хич не ги знам светските клюки, добре, че сте вие да ме насочите Simple Smile
Този Алекс мислех, че е един новомоден и многохвален дизайнер, а той бил шеф сладкар.
Значи, ако не друго, ще видим интересни предложение за храната.
Имали били къщичка за милион... Кичозна ми се видя.
Дали в нея ще готви и посреща?

Но първо да видим Дидо утре Wink
Дизайнер е, да, объркала съм фамилиите.

# 1 358
Извинявам се за сарказма. Наистина имам ясен спомен, че на кутийките пишеше кабари. Убягнало ми е това, че през 2012 е имало промяна. Тогава излезе нов речник и много думи бяха променени, защото при изговарянето хората така ги казвали.... Най-вече ударения. "произхОд" си беше с ударение на О, сега можело и на И, и на О. Преди "ведомство" беше само с ударение на първата сричка, сега можело и на втората, защото така е придобила разпространение. И същите неща за "кодекс", "променлив" и много други думи. А от деца помня, че всички казваха "габърче" с Г.

Колкото до веенето на косите, повечето са..."сакън да не ме изтипосат някъде с вързана коса" или... с готварска шапка на главата. "Голям срам", няма що. После за вечерята, като посрещат гостите могат да се приведат в какъвто искат представителен вид. Просто докато са в кухнята няма нищо срамно .. една престилка, една каска на главата и айде...

# 1 359
Аа аз съм и много добре знам, но не всеки е 😀
Е, значи не се отнася за теб! Wink

Относно думите - от къде на къде до еди кога си ще се пише по един начин 100 години и изведнъж някой решил, че ще промени правописа, щото... така?! И хоп - габърчета! Да не говорим, че не звучи добре. Аз лично, до ден днешен бих го изписвала кабърчета и така ми звучи по-правилно.

# 1 360
  • Велико Търново
То целият свят ги знае, че бяха заедно, те не са го и крили...
Ами аз например не съм го знаела, просто защото не съм клюкарски тип. Както се видя - не само за мен се отнася (almadji, мен пък въобще не ме е срам ). Вероятно има и много други незапознати и едва ли са изгубили кой знае колко.
В крайна сметка - отново ненужни обобщения.
Да не говорим, че миналото време е напълно достатъчно, за да се счете написаната от теб "добавка" към името на Гери за некоректно. Все пак живеем в настоящето.

А и господинът е вечна контра в темата, реших да го бъзна да е по-коректен в изложенията си както изисква от другите. 😀
Напълно те подкрепям!

# 1 361
... Този Алекс мислех, че е един новомоден и многохвален дизайнер, а той бил шеф сладкар.
Дизайнер е, да, объркала съм фамилиите.
Ясно, че на вас не ви е ясно Joy А уж клюкарки Simple Smile
Гугълнах ги - Алексиев е сладкарят, а Ковачев - нейният човек, дизайнера.

# 1 362
Тук май няма мами от Пловдив Асвноврад😁Цял живот все такива сарми съм яла и все така ги правя.Всичко сурово,няма лук,няма домат.Подправки,кайма и ориз.Станимашките сарми са големи колкото кутре.При първото ми гостуване у бъдещата свекърва в Свяерна България не разбрах въпроса и "две или три сармички искам са ми сложи за вечеря"😁

# 1 363
... не разбрах въпроса и "две или три сармички искам са ми сложи за вечеря"😁
Викаш си "къде попаднах?! тия искат да ме уморят от глад!" 😆 с три сарми колкото маслини ще ме хранят... Че даже и три им се виждат много, та две предлагат.

# 1 364
Хахаха, супер история Joy
Аз пък винаги съм се чудила как имате нерви да правите станимашките сармички. Страшна играчка е това.

Общи условия

Активация на акаунт