🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 128
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
Съвсем на скоро излезе новата книга на Бърдаров. Познавам го лично, ще ми е интересно да го гледам. Simple Smile

# 1 336
  • София

Поли Генова, Соня Янкова, Георги Милков, Гери Малкоданска и Георги Бърдаров са готови да се хвърлят в кулинарната борба за плакета

Олеее, Гери Малкоданска-Доган, тази не спря да говори при предното си участие, нонстоп мели, без да млъкне и за секунда. Даже Манчев на няколко пъти й каза "повече готвѝ, по-малко говорѝ", хахаха
Бивша на Доган, ок, ама така написано е все едно е с него още, пък тя от години е с Алекс Иванчев, който също ми е досаден като нея.

# 1 337
  • Велико Търново
Димо не е зарязал първата си жена заради втората.
Това в каква връзка.
Във връзка с това, че беше писано в предишни постове.
Шушон, доста време се тиражираше точно това - че Димо е изоставил Ана Топалова заради Анджела. Вече доколко е вярно, те си знаят най-добре.

И точно габърче e правилно, да, а не кабърче Simple Smile
Именно!
От 2012-та насам вече е така - https://kaksepishe.com/gabarche/

За приготвянето на сармите няма някакви строги правила и всеки може да си ги прави, както си иска. Манчев прекалява със забележките през този сезон.

# 1 338
Събрали са се тия двамата Гери и Алекс... Нали и той готви преди време. Беше нещо претенциозно и префърцунено като него самия в една мострена къща.

# 1 339
  • София
ОФФ топик:
Скрит текст:
Някой знае ли как е по-правилно Грузия или Джорджия? Самите грузинци как й викат?

# 1 340
Каналът не е ли създаден от колегата му, който той е изгонил?
Кой е бил колегата му? Приятелят ми каза същото. Гледал отдавна някакво клипче и едно момче обяснявало, че той е измислил канала, но след това останал на Слави.

# 1 341
ОФФ топик:
Скрит текст:
Някой знае ли как е по-правилно Грузия или Джорджия? Самите грузинци как й викат?
[/spoiler]
Сакартвело (Страната на картвелите, т.е. древните грузини)
Скрит текст:
От тази година някои държави са взели решение официално да признаят това име. Литва, Украйна.
Джорджия (в различни вариации) е в латинските езици, в Русия и бившия соцлагер - Грузия, в Турция е Гюрчистан, Армения - Воргия Simple Smile

# 1 342
ОФФ топик:
Скрит текст:

Самите грузинци й казват Sakartvelo;
Грузия е на руски и български.  Гюрджистан е на турски и на азербайджански. Джорджия е на английски. Местните й казват Сакартвело.

# 1 343
Много неприятен глас има Слави. Дори интересни видеа не съм гледала само, защото ме дразни.

# 1 344

Знам, знам.. Нека има малко интрига, да се знае чие гадже е била Simple Smile xaxaxa

А другите участници идната седмица... и те ли са участвали вече в Черешката? Няма ли поне един да е премиерно?

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 23:45 от diziler

# 1 345
Хич не ги знам светските клюки, добре, че сте вие да ме насочите Simple Smile
Този Алекс мислех, че е един новомоден и многохвален дизайнер, а той бил шеф сладкар.
Значи, ако не друго, ще видим интересни предложение за храната.
Имали били къщичка за милион... Кичозна ми се видя.
Дали в нея ще готви и посреща?

Но първо да видим Дидо утре Wink

# 1 346
И точно габърче e правилно, да, а не кабърче Simple Smile
Уау, а на кутийките защо го пише с К?

# 1 347
  • София
На Малкоданска мъжът и е дизайнер, да.

# 1 348
  • София
Тая кутийка е с тираж преди 2012-та явно 😀

А на Малкоданска бившият е не Доган, а синът му.

# 1 349
Цитат
Тая кутийка е с тираж преди 2012-та явно 😀

А на Малкоданска бившият е не Доган, а синът му.
Това е фамилно име. Бащата Ахмед, синът е Демир Wink

Колкото до кутийката, ще погледна в офиса при секретарката какво пише на кутийката, че скоро взимах за корковата дъска едни кабарчета (габърчета) и ми се стори, че е с К. Но няма значение, може да е стаааара кутийка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт