🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 156
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 245
Оплеска сармите. Не се учудвам. Тази Коледа за пръв път готвих сарми. И хазяина ми и гаджето ми, че и някои други ги харесаха. Може би защото знам как да приготвя плънката за разлика от тазвечершния ни домакин. А съм и убеден, че една плеяда БГ-Мами ще го тури в малкия му джоб по умение в този сектор [ готвенето]. Кога Нова ТВ ще даде шанс на вас, БГ-Мами, да покажете на тези ВИП- ове как се готви????

# 1 246
Мале колко съм смотана, въобще не го заподозрях в подмазване, а то е точно това с тая мащерка и предвид човека!

# 1 247
Тавата е нова.
Ех, от кога мисля да сикупя една тениска с принт шевица, все ги изпускам в Лидл... Wink

# 1 248
  • София-Младост
Картфче, морковче, пиперче, оризе, джоланче, Петенце... Големи хора сме по ягодите

# 1 249
Бих изпапкала цялата тава сармички!

# 1 250
И този сипа алкохол в яденето - тази седмица е тренд.

# 1 251
И този сипа алкохол в яденето - тази седмица е тренд.

И авокадото за десерт. Вчерашната рецепта ми допадна, но останалите - не.

# 1 252
  • София
Все едно са се наговорили тази седмица с авокадото. Grinning

# 1 253
  • София
И книгата на Манчев, мазник! 😂

# 1 254
Каналът не е ли създаден от колегата му, който той е изгонил?

# 1 255
интересно пропусна да каже, че на друг е била идеята за неговия успешен ютуб канал. Ама айде да не зачеквам.... Това с мениджмънта в Тайланд не го вярвам. Забелязвам лицемерие от страна на гостите към него. Абре, много го харесват.....

# 1 256
  • София
Димо доста по-приказлив и активен тази вечер.

Много добре върви вечерята, всичко ми харесва дотук от менюто, а и атмосферата е по-разчупена.

# 1 257
И аз обичам постни сърми, но освен ориз слагам гъби и орехи. И се запичат, след като се сварят.
Но и така сигурно стават.

# 1 258
  • София
От сьоНгите минаха всички на авокадо.

# 1 259
Лелеййй самочувствието му лъщи вече като тиган на месечина - съвременен будител! Мче то и аз с чужда пита мога... ама, да съм се сетила да плагиатствам! Толкова рязко ми стана несимпатичен, защото наистина се двоумях когато го гледах - нещата, за които говори са ми интересни, но тонът и тия ръце, ме изнервяха. Но след онова видео... минах точно на обратната страна - тотално нехаресване и вече забелязвам всеки дефект.
Дидо е ... думи  нямам! Начи верно мъжете везни са адски смотаняци и такива глупости говорят че не е истина!

Общи условия

Активация на акаунт