🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 133
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 275
45 точки са му много. Basic нещо са сърмите. А той ги оплеска. Затова не съм положително насторен. За мен Слави не заслужава да спечели. Затова очаквам да видя дали Дидо ще представи по-добра концепция. Ако не - то е ясно, че актьора заслужава победата.

# 1 276
Наистина ли ги има тия последователи
Ути Бъчваров говори така... Черно пиперче и солчица...

ех, @Pavlin, издаде колко точки има, аз гледам с половин час закъснение и превъртам рекламите. Просто не трябваше да чета темата, хахаха

# 1 277
Ох, много ме дразни гласът и интонацията му ... Сигурно ще го гледам на 3 части , иначе не мога да го изтърпя

# 1 278
Страшна седмица - двама мазнюги (преносно и буквално - Славчо и Дения), един досаден недодялан тип, един интроверт и една... де да я знам каква, затихнала скандалджийка.

Слави се опита да навие сарма със зелево листенце, голямо колкото билет за градски транспорт...

# 1 279
Наистина ли ги има тия последователи
Ути Бъчваров говори така... Черно пиперче и солчица...
Има ги. Но не ги заслужава според мен. Вече изложих мнението си по въпроса.

# 1 280
  • София
Тази певачка май се е взела много сериозно.

# 1 281
Имам чувството,че тази Дения нарочно дава 8-ци,дали си вярва,че може да спечели?

# 1 282
  • София
Имам чувството,че тази Дения нарочно дава 8-ци,дали си вярва,че може да спечели?

Тя колко точки събра?

# 1 283
Дения с всеки изминал ден ми изглежда с няколко години по-възрастна от предната вечер. Днес вече ми прилича на 45годишна жена 😳

# 1 284
  • София
Вечерята беше много добра, но беше проста и лесна. Сърмичките му са два пъти по-едри от станимашките. 😉
Поздравления за дижестива!

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 21:17 от almadji

# 1 285
  • софия
Странен ми беше начинът на правене на сармите - без лук, без домат, без задушаване, всичко сурово.

Без да искам да съм гремър нази, но е сАрма. СЪрмата е нишка, използвана за везане.
https://kaksepishe.com/sarma/

# 1 286
Звезда Мишелин... добре започва! Grin Завършил хотелиерство в Холандия казва...

Да, държавата се казва Нидерландия, а звездата Мишлен откога е Мишелин, никой не знае. Този говори като пълен селяк с неговите "габърчета", "напазарихме" и "ютУб"

Мишелин и Мишлен е едно и също Smiley

# 1 287
Странен ми беше начинът на правене на сармите - без лук, без домат, без задушаване, всичко сурово.
Ами баба Ленче така ги е правила.

Айде да не е едно и също! Мишелин са автомобилни гуми... т.е. така са познати у нас и никой не нарича звездата Мишелин, а че се пише еднакво - съгласих се.

# 1 288
Димо не е зарязал първата си жена заради втората.

# 1 289

Ми разбира се... Ти за разлика от него знаеш как да ги приготвяш...

Общи условия

Активация на акаунт