🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 162
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 215
И на мен ми се видя сготвена рибата.
Просто сложи пресен лимон, и я е пуснал за 40 минути да се постопли докато си хапват салатата.
Той деца има ли?

# 1 216
  • софия
Две момиченца има Димо. От различни жени.

# 1 217
  • Пловдив
Две момиченца има Димо. От различни жени.
това не го знаех...

# 1 218
  • София
И аз до вчера си мислех, че е ерген.

# 1 219
  • София
Димо е Голям образ Joy С тези мустачки и брадичка ми прилича на мускетар Joy. Но може и Ришельо да изиграе Stuck Out Tongue Winking Eye А за Дон Кихот се е "утрепал" Joy
И тези негови различни чорапи...Joy Ох!

# 1 220
  • Mediterraneo
И аз до вчера не знаех, че има жена до себе си, децата също ме изненадват. Явно е човек, който не се навира постоянно в публичното пространство и е успял да опази семейството си от попадане в клюки.

# 1 221
В интерес на истината Димо не успя да опази личния си живот от жълтата преса. Доста време го дъвкаха за това, че е зарязал жена си с малко дете и е заживял с любовницата (настоящата половинка). Но да, определено не е от актьорите, които обикалят студията и разказват за любовите и разделите си.

# 1 222
Много обичам крем с авокадо и какао,днес си направих и си напълних едно бурканче.
Рибата сигурно е била полуготова. Скаридите ги утрепА от готвене,нямаше нужда да ги вари. Според мен Димо не готви,но за случая положи усилия къде сам,къде с помощ.
Вечерята и облеклото на Диди сте ги анализирали напълно и напоително,няма какво да добавя освен, че сякаш малко е коригирала поведение и обноски,поне за предаването. В един бъдещ Брадър обаче би се показала в цялата си прелест 😄 .

# 1 223
Спомняте ли си вечерята на Орлин Павлов,когато за десерт прави сладолед от авокадо,банан,кондензирано мляко и сметана?Правих го и всички много го харесахме.

Иначе идеята за авокадо,банан,бисквити,мед и шоколад ми хареса и още сега ще направя това кремче.
Ще си пусна и вечерята на Димо за фон.На мен той ми е симпатичен,един такъв ненатрапващ се на хората около него,но като за актьор очаквах да вложи повече емоции на масата.Да е двигателя на седмичната петорка.
Скучна компания се оказаха,а имат актьор,певци..не е като хора,които не знаят как да забавляват себе си и околните.

# 1 224
Сега попрехвърлих набързо вчерашния епизод, готвенето по-скоро - ами прав беше Манчев да мрънка. Десертът му беше почти готов, основното също. Рибата беше минала вече през фурната, когато я премести в друга тава. Замислих се, какво ли толкова й пече още 40 минути Simple Smile Риба!?
Кажи-речи нищо не направи това момче. Една зелева салата настърга, сурови зеленчуци наряза и скаридите и калмарите. За сметка на това скаридите ги вари, пък ги пържи, пък уж супа (!?) щяха да бъдат..., аз обаче не я видях сервирана. Вие видяхте ли я? Кога я опитаха, кога я харесаха, не разбрах. За калмарите си казаха, че не стават Wink
Но пък видяхме едно голямо чистене, бърсане и треперене на котлоните. Не вярвам да е чак такъв мъж чистник, сигурно е бил заплашен да не цапа Joy Ама то така е, като отиваш да готвиш в чужда къща.
За подправките съм съгласна с Манчев - не трябва да се прекалява с вид и количества. Многото подправки убиват вкуса на оригиналния продукт. Не сме арабския свят или Индия, където наблягат на много подправки по съвсем различни причини.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 21:46 от птица

# 1 225
Съгласен съм с Манчев за авокадото.

# 1 226
Н амен пък ми омръзна с години да плюе по авокадото.

Хахах, с Димо щял да се озори Слави :Д Той щото Димо много вдигна летвата.

# 1 227
Домовете без книги изглеждат много грозно. Ужасна мода.
Момче е, а се облича като чичо и фигурата му е такава...

# 1 228
  • софия
Аз харесвам авокадо и в сладък, и в солен вид и не съм съгласна с Манчев. Бъркоч авокадо с банан и какао/рожков ми е любим. Плюс още доста вариации. И детето научих да обича.

# 1 229
Звезда Мишелин... добре започва! Grin Завършил хотелиерство в Холандия казва... Лошо, Панайотов, лошо!
Дразнят ме мъже с треперещи ръце. Неувереност, която много ми говори. Само дано не ги размахва много докато говори, щото ме изморяват такива "вентилатори". И много театралничи бе!

Общи условия

Активация на акаунт