🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 171
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 200
  • ГО
Кремът не е нещо невиждано.
Авокадо, банан, мед, какао. Всичко в блендера и става шоколадов мус. Така “пробутвам” авокадото на децата Simple Smile Става чуден шоко крем.

Димо ми беше вял. Един....отегчен.

# 1 201
  • Mediterraneo
На Димо му е такава природата явно. Сега го гледах при Сашо и Деси, същият беше. Промотираха нов филм, където ще има главната роля. Показаха кадри, обещаващо звучи, а Димо изглежда супер в ролята.

# 1 202
  • в кукувиче гнездо
Мариновала съм с водка и ром( ракия у нас не влиза), същата работа, много приятно става месото наистина и не се усеща никакъв алкохол
Как имАсърце да го кажеш, как имА ръка да го напишеш?

# 1 203
  • Mediterraneo
Хахахах, никога не съм пила ракия през живота си, гади ми се от миризмата, независимо каква е ракията. ММ пък пие по- малко и от мен твърд алкохол, та какъв е смисълът да купувам Simple Smile

# 1 204
  • София
Школа по танци има жената на Димо.
Разликата между рускиня и украинка не е като между китаец и негър все пак...
Да бе, все едно да ми кажат, че съм сръбкиня😂
Нямам против да ми кажат сръбкиня, македонка, гъркиня, само не рускиня или туркиня.

А Димо никога не съм го харесвала, ей така, без да ми е направил нищо. Екстра ще му пасват роли от началото на миналия век, без грим, просто той си изглежда като от онова време.

# 1 205
е тя купешката ракия не става много за пиене....
този "шоколад" от авокадо и на мен ми е ужасен.
да видим тази вечер мазньото какво ще спретне. децата щели да го гледат, доживях....

# 1 206
  • Sofia
Веднъж правих шоколад от авокадо,банан,какао и още неща...стана ок,хареса се...,макар и да няма нищо общо с течен 😋
Неговото си е яка калорийна бомба 🤨

Ракийка само греяна мога да пийвам понякога/2-3пъти зимно време/,aма аз я правя с толкова аромати,че става шербет 😊
Бъркам и едно “ликьорче”с нея,против кашлица и болки в гърлото 😁

# 1 207
Този "шоколад" с голям ентусиазъм го направих преди 2 години. Вкъщи никой не го хареса обаче (включително и аз). Та се наложи да го префасонирам - добавих смлени бисквити и орехи, оформих топчета и ги овалях в кокосови стърготини. Изядхме ги, но не повторих експеримента.

Тегаво върви тази седмица, всички са като бастуни. Голяма скука. А Димо снощи изглеждаше сякаш са опрели пистолет в слепоочието му - като си интроверт и не искаш никой да ти се бърка в личния живот и да ти задава лични въпроси, защо си се записал в подобно предаване?!?!

# 1 208
А Димо снощи изглеждаше сякаш са опрели пистолет в слепоочието му - като си интроверт и не искаш никой да ти се бърка в личния живот и да ти задава лични въпроси, защо си се записал в подобно предаване?!?!
А, записал се! Сигурно по повод точно на новия филм, го пробутват по всички предавания, за да предизвикат интерес и да свикнат хората с присъствието му, та всичко е с рекламна цел. Аз живнал и енергичен, не съм го гледала другаде, освен в роля, явно си е такъв. Но по-голямата част зрители го харесват. За мен също е идеален в "Гълъбо".

# 1 209
  • София
Изгледах и аз.
Димо ми е любимец и стисках палци за него тази седмица да вземе плакета, но не му се получи за съжаление. Нямаше настроение сякаш, все едно насила участваше. То цялата вечер мина така. Без настроение, вяло, сякаш като по задължение. И компанията не е никак интересна тази седмица за такъв тип предаване, но това е положението. Десертът ми хареса, както и неговото решение на седмичната задача 'ориз' За мен рибата той си я направи, не знам Манчев какви неща му се привиждаха. Да, помогнала му е жената, не е болка за умиране, а и сам си каза всичко. Реалистичната оценка за хрананта е около 7/8, цялостно погледнато около 6/7. Но сигурно и аз ако участвам ще давам деветки/десетки, та се опитвам да ги разбирам хората. Някои оценяват по симпатии, други им е просто неудобно да не дадат десетка, че после ги почват по форумите какви злоби били, хехе, не е лесно. Wink

# 1 210
Този наистина прилича на Шон Пен, не съм го гледала в нищо. Само в ИВ, но не бях забелязала, че е същият човек.
Не се хваля, нито го изтъквам. Модерният театър е отвратителен за мен и не виждам защо трябва да се срамувам, че не ми харесва. Ходила съм на доста оперни, оперетни представления, както и мюзикъли. Ако в града ми имаше музикален театър или опера, щях да ходя по-често.
Гледала съм изцяло 4 нови български сериала и не са ми любими. Като качество не могат да се сравняват с чуждите( които и да е чужди, всъщност не знам - македонците произвеждат ли сериали?). И да, старите бг филми са по-интересни от сегашните и комедиите са по-смешни.

# 1 211
А Димо снощи изглеждаше сякаш са опрели пистолет в слепоочието му - като си интроверт и не искаш никой да ти се бърка в личния живот и да ти задава лични въпроси, защо си се записал в подобно предаване?!?!
А, записал се! Сигурно по повод точно на новия филм, го пробутват по всички предавания, за да предизвикат интерес и да свикнат хората с присъствието му, та всичко е с рекламна цел. Аз живнал и енергичен, не съм го гледала другаде, освен в роля, явно си е такъв. Но по-голямата част зрители го харесват. За мен също е идеален в "Гълъбо".
Ми готин си е Димо, аз такива флегми много не обичам, ама пък то аман и от пренавити и ентусиазирани...! Joy

# 1 212
Днес Димо Алексиев е гостувал в "Преди обед" по БТВ

https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/kato-na-kino-di … goljam-ekran.html

# 1 213
Имат македонците сериали ,у нас се излъчваше "Преспав"-комедиен.
Димо визуално няма как да ми хареса,но смятам че е добър актьор.Но сега ми хареса по-обран в ролите е все един нервак като човек и не ми е много по вкуса(сигурно такива персонажи му дават).Десертът му беше малко миш-маш ,но аз харесвам такива неща,важното е да е нещо сладичко.

# 1 214
Димо като каза за къса от авокадо с банан се изсмях, че това е бебешка храна. Аз такояа правих на моя син с брашно от рожков и му го давах вместо течен шоколад

Общи условия

Активация на акаунт