🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 180
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 140
Тая мащерка та мащерка...... И босилек........ Босилека се слага на определени ястия, честно казано през живота си с мащерка не съм готвил. Сега точно приготвям мариновани свински карета във фурната, с вода, сол, пушен и обикновен червен пипер и кимион. Слагам и чер пипер също, но свърши...... Та убеден съм, че ако някога приготвя това месо в присъствието на Манчев ще ме разкритикува как съм го приготвил...... Еееее, да му се не знае, защо все тряя да критикува? Има различни стилове на готвене, не може постоянно да говори за мащерка и  босилек........

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 21:33 от Анонимен

# 1 141
Какви сериали, какви "Игри на волята"? Идете на театър, гледайте го в "Калигула".

# 1 142
  • София
Доколкото знам много отдавна не играе в Калигула.
А Дидо е от Видин.

# 1 143
Какви сериали, какви "Игри на волята"? Идете на театър, гледайте го в "Калигула".
Постановката на Гърдев не съм гледала. Само тази на Добрева с Донков.
Български театър гледам и харесвам, но българско кино и сериали съзнателно избягвам.

# 1 144
  • Пловдив
Я кажете за десерта?
Не хванах началото...

# 1 145
  • София
То никой не го хвана Grinning, извади го кажи-речи готов.

# 1 146
Жива и здрава да е жена му. Всичко е приготвила Wink

# 1 147
  • Пловдив
На жена му бил, да...сега каза Simple Smile

Нещо разговора не върви..оная мома пита, ма той само хъка-мъка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 148
Обаче Дения как се слага на Димо Joy

# 1 149
  • Пловдив
А коя е жена му и с какво се занимава?

И за тоя десерт нищо не издаде...поне рецептата да беше споменал. Само някъв сусам и кокос чух.

# 1 150
  • София
Гордост ли е да не познаваш едно от най-известните имена в съвременния театрален и филмов живот?

"Едно от най-известните имена"? OMG... посмалете малко. Известен е само за тези, които следят сериала, в който той играе. Българското кино и българският театър имат далеч далеч по-известни имена
Отдавна не е в сериала. Поне Уики може да отвори човек, преди да дава категорични квалификации.

Много яки чорапи.

# 1 151
Димо е чудесен актьор и до там.
От менюто бих опитала ориза. Толкоз.

# 1 152
  • Велико Търново
Ама какво сте я зарусначили жената на Дидо? Юлия Кулиш си е украинка.

Тази седмица са се събрали едни имена... Димо, Дидо, Диди, Дения...
И... Дъ Клашърс Grinning

Ехеее... много щедри гостите.
Таа па Дения... твърде много лук имало... То не че Димо заслужава чак максималното, но хич не ми харесва като "режат" от оценките, оправдавайки се със собствените си капризи Rage

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 21:06 от DamaPika

# 1 153
Да, отворих уики. Какво значение има, че към момента не го дават? Виждам, че е играл и в няколко игрални филма. Има и далеч по-известни актьори от него ,не се превъзнасяйте

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 21:30 от diziler

# 1 154
Школа по танци има жената на Димо.
Разликата между рускиня и украинка не е като между китаец и негър все пак...

Общи условия

Активация на акаунт