🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 188
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 125
Изобщо с какво е известен този грозноват и флегматичен човек?

Беше водещ на "Игри на волята", мисля, че и участваше в някакъв БГ сериал, но... такова нещо не бих гледал, дори и с полиция

# 1 126
Да, селен излизал от ориза. 😋
Аз пък харесвам по малко настъргана целина в такъв тип салати и не ми горчи. Манчев е с мн префинен вкус.

# 1 127
  • в сърцето на държавата
Туй Диди, пак с китеника се е гиздосала , милата...

# 1 128
Аа, няма да ми обиждате Димо!
За мен той е българският Шон Пен Simple Smile
За готвач не става, но като актьор е страхотен. Но в образ и извън образ е мноого различен. В смисъл че няма нищо общо с повечето си образи. Те обикновено са ярки, холерични и даже невротични, а иначе е много балансиран и обран Simple Smile

# 1 129
Дидо наистина не трябва да говори...

# 1 130
Е не го обиждаме де. Просто аз лично български сериали не мога да прогледам. Малкото, което съм хващал е ... адско преиграване. Много слаба игра, просто има много хляб още да изядат нашите актьори преди да стигнат американските, германските, руските, че и турските си колеги Wink

# 1 131
  • София
И аз от това се впечатлих, някак тих и меланхоличен ми се вижда, бях с друго впечатление от екрана. Simple Smile
Одобрявам, че така е спретнал менюто, че и вегетарианецът яде заедно с другите, не го дели.

# 1 132
  • София
Гордост ли е да не познаваш едно от най-известните имена в съвременния театрален и филмов живот?

# 1 133
Аа, няма да ми обиждате Димо!
За мен той е българският Шон Пен Simple Smile
За готвач не става, но като актьор е страхотен. Но в образ и извън образ е мноого различен. В смисъл че няма нищо общо с повечето си образи. Те обикновено са ярки, холерични и даже невротични, а иначе е много балансиран и обран Simple Smile

Шон Пен ми е от любимите актьори и сега определено ме обърка. Коя му е култувата роля на Димо - само да не е бг сериал.
Иначе аз него съм го срещала няколко пъти, но не съм с приятни впечатления.

# 1 134
Димо е много добър актьор, за разлика от многобройните дървета с връзки, набутани в кино, театър и тв.

# 1 135

Дидо призна в национален ефир, че никога не е знаел нотите. И този се самонарича "музикант"? OMG ....

# 1 136
Селяндур. Видя се той между звезди и навири гребена.
А той откъде е?

# 1 137
Дидо, освен че не знае нотите, май наистина завидя за близо милион последователите Joy

Манчев се скъса да плюе менюто, но на гостите им харесва

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 12:41 от Donna Paulsen

# 1 138
Гордост ли е да не познаваш едно от най-известните имена в съвременния театрален и филмов живот?

"Едно от най-известните имена"? OMG... посмалете малко. Известен е само за тези, които следят сериала, в който той играе. Българското кино и българският театър имат далеч далеч по-известни имена

# 1 139
Софиянец е! Боже, везна бил... Да, мъжете везни са точно толкова недодялани и ръсят яки тъпотии понякога, но изобщо не разбират колко глупаво звучат.

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 21:02 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт