🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 176
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Предишното участие на Димо и Дидо 2017
Скрит текст:
 Димо Алексиев - Черешката на тортата 7.7.2017[/b]

Дидо - D2  Черешката на тортата  31.05.2017

Димо Алексиев  (27.01.2021)

Черешката на тортата (27.01.2021)
Сезон 14 Епизод 18

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
  но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 23:25 от Mari_Mar

# 1 186
  • София

Дидо предния път не готви ли предишната си приятелка?

Joy Пази Боже, затова ли е "предишна"? Hug

Сусамов тахан ли било, той все за сусам нещо мърмореше и ми беше малко странно сусам с кокосови стърготини. Тахан пО си представям да се върже с останалите съставки.

В сравнение с предните вечери - и аз бих му дала десетка. Grinning

# 1 187
Димо много зле се представи на първото си участие.Готви на декора на Откраднат Живот и направи всичко отгоре отгоре.Дори вода течаща нямаше,а пълнеше/миеше от бутилка.Това си спомням.
Не знам сега как се е представил,защото не съм му гледала вечерта.

Гледах първите две вечери.Даная или както й беше името - бъркоч ми се видя,не ми изглеждаше апетитно,основното - магрето й се получи добре.
Днес изгледах и Диди.Годините не прощават.Била е мацка,сега е лелче отиващо към бабче,което обаче още си мисли,че е някъде на 25 в началото на 90-те.Ужасен стайлинг.Изглежда добронамерена иначе.
Като цяло компанията е скучновата.Няма настроение.

# 1 188
Колко точки получи Димо?
Колко точки му даде Манчев?

# 1 189
  • София
Манчев май 7, общо 45, доколкото помня - три 10 и едно 8.

# 1 190
От кого получи 8, от певачката ли?

# 1 191
  • София
Манчев му даде 7 точки, а общо получи 45 точки.  zenata позна...от певицата получи 8 точки, защото имало много лук и заради калмарите
Съгласна съм с повечето от Вашите мнения. Да, епизода беше някак си флегматичен, но ненатоварващ. На мен Димо ми е приятен, добре се представи . Отначало мислех,че ще почне всичко да вади почти направено, но после се задейства в кухнята. Колкото готвеше...толкова и чистеше 😀  С куклите се опита да направи по-интересна вечерта, но то наистина е и до хората, с които се падна. Като цяло на фона на предните две участнички за тази седмица е най-добре.

# 1 192
Мда....певачката амбициозно-елементарна изглежда. Ще драпа за плакета. Ама голяма леличка е, честно.
Тази седмица е доста зле.

# 1 193
Димо каза, че десерта е "авторски". Жена му си го била измислила. Дрън дрън. Само да чукнете в Гугъл и ще ви излезнат сума рецепти за крем/мус с авокадо, банан, мед и още куп щуротии.
Подлъгах се аз по Нова година, че имах авокадо за оползотворяване и викам сега е момента да направя десерт с авокадо. Пф. Изобщо не е нашето нещо. Изядохме го да не става зян, ама.. оказа се, че харесваме авокадото в солен вид, на разядка или салата.
Ей го на прословутия шоко мус с авокадо, банан, какао, кондензирано мляко и орехи. На вид прекрасен, на вкус ужасен. Е, не чак ужасен, но банана изземва вкуса, десерта става тежък, та чак неприятен, изобщо прилича на недомислен бъркоч. Знам, че има хора на които може да се хареса, но аз не съм от тях:
Скрит текст:

Тази седмица нещо не ми хваща интереса. Хвърлям по едно око, но не са ми интересни участниците. И това име Дения ми носи звучене на Тения. Брр.

# 1 194
  • Пловдив
Аз не чух в десерта да има авокадо...само сусам и кокос.

# 1 195
С нетърпение очаквам новите участници! Heart

# 1 196
Джаста, на картинка наистина изглежда доооста апетитно Joy
Ще пробвам да направя такъв крем, интересно ми е дали ще ми хареса.

# 1 197
  • София

Отдолу сусам и кокос. Отгоре авокадо и банан. Най-отгоре шоколад. А какъв беше кафявият пласт, върху който Димо изля стопения шоколад?

# 1 198
  • Mediterraneo

Не си слушала внимателно.

# 1 199
  • Пловдив
То не, че имаше за слушане...домакинът само мрънкаше. С неугода отговаряше на въпросите...
Начи пак се почна с авокадото Laughing

Общи условия

Активация на акаунт