🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 160
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 260
  • в резерват
Клашърчето с пиперчето , морковчето и ютубчето . Мега нелеп. Наистина ли ги има тия последователи

# 1 261
Само дано не ги размахва много докато говори, щото ме изморяват такива "вентилатори".

Андрей Райчев е най-големият вентилатор значи, хехе Simple Smile

# 1 262
Лелеййй самочувствието му лъщи вече като тиган на месечина - съвременен будител! Мче то и аз с чужда пита мога... ама, да съм се сетила да плагиатствам! Толкова рязко ми стана несимпатичен, защото наистина се двоумях когато го гледах - нещата, за които говори са ми интересни, но тонът и тия ръце, ме изнервяха. Но след онова видео... минах точно на обратната страна - тотално нехаресване и вече забелязвам всеки дефект.
Дидо е ... думи  нямам! Начи верно мъжете везни са адски смотаняци и такива глупости говорят че не е истина!

Малко се изхвърлиха с това че е будител. Той да не е Паисий Хилендарски. Ха-ха!
Мен си ми остава симпатичен, изглежда и ерудиран. Готви добре.

# 1 263

В Слави ме дразнят малките грешки в изказа и използването на умалителни, както и откровеното безпричинно театралничене.

Наистина, много умалителни. Чак дразни. А и грешките в изказа са огромни, той си говори на диалект. Какво значи "напазарихме"? Казва се "напазарувахме". И не е "Ютуб", а "Ютюб". Не е "габърчета", а "кабърчета". Ох, мъкааа

(аз гледам с 40 минутно закъснение)

# 1 264
Само дано не ги размахва много докато говори, щото ме изморяват такива "вентилатори".
Андрей Райчев е най-големият вентилатор значи, хехе Simple Smile
Оу, този ми е като Лърч, такъв хорър е целия...

# 1 265
Клашърчето с пиперчето , морковчето и ютубчето . Мега нелеп. Наистина ли ги има тия последователи
Има ги, и още как! Синът ми много му се възхищава. Дори смята да си направи свой канал. Хубаво е че дава пример на младите.

# 1 266
  • ВАРНА

Точно за три секунди се открива ютуб канала му  - 932 000 последователи....
https://www.youtube.com/channel/UCJ40ytnFrzko0B1Kqb5AvdQ

# 1 267
  • София
Е, и аз не си падам по тези регионални особености... "Пекани"... Grinning

Дидо е досаден.

# 1 268
И Дения се интересува като мен (колко се печели). Аз тези реклами в тубата ги скипвам. Нищо не печелят от мен.

# 1 269
Звезда Мишелин... добре започва! Grin Завършил хотелиерство в Холандия казва...

Да, държавата се казва Нидерландия, а звездата Мишлен откога е Мишелин, никой не знае. Този говори като пълен селяк с неговите "габърчета", "напазарихме" и "ютУб"

# 1 270

Ами те последователите му са 90% дечица. Явно от там това с умалитленичките. Много мазен и прикрит ми е Славчо. Вечерята прилична, но и него, както и Стрина, не мога да го харесам. Видеото на Любо Жечев за него много добре синтезира защо ми е противен.
Бг ютюбърите печелят мизерни пари от гледания и от рекламите в yt. Доход си докарват най-вече от явни, но по-често скрити реклами в каналите си под формата на "искрено ревю" 😂

# 1 271
  • София
Колко му трябва на човек да спечели сърцето на Манчо. Една мащерка. Simple Smile
Много театралничи, излишно подмазване с книгата и с мащерката. И аман от това авокадо. Прекалено много умалителни използва. Но изглежда вкусно, гостите си хапнаха доволно. Постара се. Като цяло много по-добре от вчера. Мисля, че ще е първи или втори и утре всичко ще зависи от Дидо.

# 1 272
Не се съмнявам, че нашите дубльори могат сами да си озвучат цял филм.
Като че ли това беше най-добрата вечеря до тук.

# 1 273
Е, и аз не си падам по тези регионални особености... "Пекани"... Grinning

Дидо е досаден.

И "пекани" ли е казал? О, майкоо..... Аз чух "намАля", та този е публична личност, как говори на този диалект? Казва се "намалява"

# 1 274
  • София
Е, не съм съгласна да е със същия сбор като Димо! Абстрахирам се от личността на двамата, днешната вечеря беше доста по-добра!
Какво иска мадам певицата, не ѝ харесало авокадото; че нали имаше и друг вариант, който ѝ хареса?!

Общи условия

Активация на акаунт