🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 164
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 230
Оке, не отричам, че бих опитал, но трябва да е нещо, което буквално да замъгли аромата на авокадото. Да речем - шоколад, голяма доза, какъвто и да е. За мен да смесваш сладко и солено в основно е окей, но да го правиш в десерт - е, просто не ми е по вкуса.
Имам трудов стаж от няколко месеца в 3 кухни, едната Либърти Фуд Сървисис, като заготовчик зеленчук, втората в ресторант, като заготовчик пак, но и правех една мусака по онова време, третата - във верига за бързо хранене.
От рецептите, които съм гледал да се правят там авокадото не ми е особено познато.

# 1 231
JoyАйде, Пете, идвай да завиваш сарми. Grinning

# 1 232
pppqqq
Скрит текст:
Домовете без книги изглеждат много грозно. Ужасна мода.
Преди време във фейсбук група за ремонти и обзавеждане помолих за снимки на библиотеките на потребителите (исках реални изпълнения, а не пинтерест идеи, които често са неприложими за БГ апартамент.) Познай колко снимки получих. Една. За сметка на това снимките на кухни и тераси са хиляди

Изненадващо за мен, малко ме дразни Клашъра. Чакам да го видя баш в действие със сармите Joy

# 1 233
  • Далечният изток
Аз харесвам авокадо и в сладък, и в солен вид и не съм съгласна с Манчев. Бъркоч авокадо с банан и какао/рожков ми е любим. Плюс още доста вариации. И детето научих да обича.

Отлежава ми едно брашно от рожков, ще взема да го забъркам и аз това.

Менюто добре звучи, да видим как ще го приготви.

# 1 234
Мм, звучи вкусноо! Харесва ми идеята да комбинира стари и нови традиции. Дано Нидерландското образование си каже думата. Няма лошо и жената да помогне, на Димо му направи всичко.

# 1 235
Не е толкова лош този, увлекателено говори макар малко да се изхвърля. Само като видя млад човек с това пуловерче..
Явно има стабилно семейство и домът ми харесва.
Дидо вярно е много зле, що не си мълчи този човек.
Дидиту пак се е отчела с аутфита 😁

# 1 236
Ей, мед му капна на сърцето на Манчо - прясна мащерка!
Ох... оризче, пиперче... едни дребнички нещица като заготвят...

# 1 237
  • софия
Аз харесвам авокадо и в сладък, и в солен вид и не съм съгласна с Манчев. Бъркоч авокадо с банан и какао/рожков ми е любим. Плюс още доста вариации. И детето научих да обича.

Отлежава ми едно брашно от рожков, ще взема да го забъркам и аз това.

Менюто добре звучи, да видим как ще го приготви.
Пропуснала съм мед или кленов сироп за сладост. Може и фини овесени ядки да се добавят.

В Слави ме дразнят малките грешки в изказа и използването на умалителни, както и откровеното безпричинно театралничене. Гледам със закъснение. Не съм абонирана за канала му и не бих го направила.

# 1 238
pppqqq
Скрит текст:
Преди време във фейсбук група за ремонти и обзавеждане помолих за снимки на библиотеките на потребителите (исках реални изпълнения, а не пинтерест идеи, които често са неприложими за БГ апартамент.) Познай колко снимки получих. Една. За сметка на това снимките на кухни и тераси са хиляди

Изненадващо за мен, малко ме дразни Клашъра. Чакам да го видя баш в действие със сармите Joy

Напълно те разбирам. Яко си права. Благодарско за комента.... Мислех че само аз не го харесвам...

# 1 239
pppqqq
Скрит текст:

Преди време във фейсбук група за ремонти и обзавеждане помолих за снимки на библиотеките на потребителите (исках реални изпълнения, а не пинтерест идеи, които често са неприложими за БГ апартамент.) Познай колко снимки получих. Една. За сметка на това снимките на кухни и тераси са хиляди [/spoiler]

[/quote]

Той май така си ръкомаха, погледнах няколко видеа с него - много неестествени жестове.

Не съм изненадана за снимките. Някои хора даже се хвалят, че не държат книги в домовете си, голяма хвалба Mask А на тая Диди нали й видяхме хола - кухненски ъгъл и на един метър от него - шкаф с чекмеджета, с телевизор отгоре... Тя например, и да иска няма къде да дене библиотека или каквато и да е допълнителна мебел.

Този Слави не трябва ли да е милионер, при толкова успешен канал?

# 1 240
  • София
А! Уцели верния тон с мащерката! Joy

Дотук добре, харесва ми.

# 1 241
  • София
Подмазвач!

# 1 242
Клашъъъър, на Манчо ли се мазниш с тая мащерка Joy

Павлине, съвсем не си само ти Simple Smile

# 1 243
  • София
В Пловдивския край не ползват много мащерка 😂

# 1 244
  • София
А! Уцели верния тон с мащерката! Joy

Дотук добре, харесва ми.
Е, книгата на Манчо му беше над главата. 😀 Научил си е урока.

Общи условия

Активация на акаунт