🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 396
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 435
  • София
епизодите с Милица Гладнишка, Мила Михова и Ирина Тенчева
   Ирина Тенчева

Черешката на тортата (20.01.2021)
Сезон 14 Епизод 13

Мила Михова

Черешката на тортата (19.01.2021)
Сезон 14    Епизод 12

Милица Гладнишка

Черешката на тортата (18.01.2021)
Сезон 14    Епизод 11

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
  но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 12:10 от Mari_Mar

# 436
Ирина има ботокс и филъри от години. В предаването лицето й е като бухнал козунак. Децата ни учеха в едно училище и съм я виждала на живо. С всяка следваща година лицето й се променяше. Погледнете снимките в Гугъл и ще се убедите.
Неве няма корекции и е много слаба, затова изглежда така.

# 437
Няма изненада при представянето на Ирина. Умее да готви. Чиста и подредена е.
 Какво беше това превъзнасяне по рибата, а гарнитурата даже не запомних?
Сега за баничките със зеле и паламуд. Комбинацията от кисело зеле и риба не бих опитала и не бих сготвила. Вие ще кажете дали  грешно съм разбрала по отношение на тези банички. Чичо Манчо беше изненадан, как домакинята се е сетила да направи тези банички, но Ирина на два пъти с кахърния си глас каза, че Манчев й е дал идеята??? Какъв е смисъла от "изненадата" на шефа???
От какъв зор и във връзка с какво Ирина съобщи на драгият зрител, че повече няма да ражда и чак пресата ще отбележи това?
Какво  срамно има в румънската филология, че не се сещам? Срамното  е да не я изучи докрай. Наистина, какво е учила?

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 09:06 от *Melanie*

# 438
  • Пловдив
Изобщо не е казала Ирина, че Манчев й е дал идеята. Кахъреше се, че е длъжна да измисли къде да сложи зелето. Ама то като се гледа като дявола всичко, казано от някой, който не ви е симпатичен, така става.
Кисело зеле с риба според мен е дошла идеята по-скоро от Мастър шеф. Имам спомен, че там някой беше се наложило да направи такава комбинация в някоя от задачите и се беше получило. Възможно е това да я е вдъхновило, не виждам как ще му хрумне на човек иначе. Имаше и праз вътре, също си е дал своя дан във вкуса.
Хареса ми вечерята, хареса ми и заведението,не разбирам как Ирина е толкова мразена в мамата, честно казано. Повече от всеки друг, а не помня да е убивала човек наскоро.
От представянето до тук, за мен, Милица първия ден сготви най-зле. Изобщо не ми харесаха начина, по който сготви нещата, надали е било кой знае колко вкусно, но пък самата тя е интересна, жизнерадостна и приятна и с това компенсира. Иначе компанията е приятна и весела. Ще видим Неве как ще се справи днес.

# 439
Фондюто и за мен беше излишно, както и пиниза с пиенето на зехтин на гладно. Хубаво готви, умятна, както се казва - това няма, кой да й го оспори.
Но естествено не можа да избяга от себе си и да не почне да си хвали и пудри фамилията -  кой живял във Франция, баща й нали е професор, пък баба й как я чакала пред Консерваторията, че да слушала малката Ирина със запотените очила, как се разпяват. Обща култура имам, казва Тенчева, сякаш тези неща се декларират, а не - доказват в общуването.
Ми, ужасна надувка и самохвалка е.

# 440
  • София
Аз през цялото време имах чувството, че дъх не и стига на тая жена. Говори, говори...и изведнъж си мисля, че ще поеме дъх, а тя продължава. Не знам защо така ми изглеждаше. Не съм сигурна дали бих успяла да пийна така зехтин. За първи път чувам и виждам. Летяха от една в друга тема,даже не знам как ги правеха връзките, бързо ми мина епизода някак си.

# 441
Да, как настоятелно караше гостите да пият зехтин. Даже права стоеше.

# 442
Фондюто и за мен беше излишно, както и пиниза с пиенето на зехтин на гладно.
Добре че не се подрискаха докато вечерят...

# 443
Скрит текст:
Това да говориш за Доктор Пъпкотрепач, докато се бърка фондюто (а един от коронните номера на това предаване е колко гной ще излезе от образуванието) беше изключително гнусно. Предизвиква асоциации. Не го гледам, но знам от рекламите за какво е и без да искам съм засичала моменти от предаването.

Ужас, пропуснала съм момента със зехтина - изобщо не бих могла да пия такова нещо.

# 444
Да, това с пиенето на зехтин беше гадно. Или поне аз не бих пила зехтин. Обаче в малкото време трябваше да вмести и рекламата на зехтина.
Бг мамите никога няма да ѝ простят, че е отмъкнала Ванко от праведната Вихра.
Като си спомня темата колко бързо се изписваше, едва я изчитах.
И сто години да минат, няма прошка за такива като Ирина.
А къде е любовта?
Бай Манчо гледахте ли го при Монди?
Разкайваше се, даже си поплака как се е объркАл,  озоставяйки, първата си жена, дето е била с него преди да напълни портфейла.
Препоръчвам, ако още го има в новаплей.

# 445
Ооо, при Мондьо ли е намерил сцена да хленчи? Тия хора, защо не си оправят отношенията извън телевизора?! Добре че на някоя звиздъ не ѝ е хрумнало да се размножава в някое предаване, че само това не са ни натресли от личните си животи и чаршафи...

# 446
Фондюто и за мен беше излишно, както и пиниза с пиенето на зехтин на гладно. Хубаво готви, умятна, както се казва - това няма, кой да й го оспори.
Но естествено не можа да избяга от себе си и да не почне да си хвали и пудри фамилията -  кой живял във Франция, баща й нали е професор, пък баба й как я чакала пред Консерваторията, че да слушала малката Ирина със запотените очила, как се разпяват. Обща култура имам, казва Тенчева, сякаш тези неща се декларират, а не - доказват в общуването.
Ми, ужасна надувка и самохвалка е.

Не бих могла да го кажа по-точно - непрекъснато самоизтъкване от тези "случайно" вмъкнати истории.

Иначе е кулинар, спор няма.

# 447
Напротив, за баничките Ирина благодари на Манчев за идеята. Сега, той защо се направи на изненадан и то от себе си, е друг въпрос.

# 448
Гледах снощи, четох ви днес. И откровено се чудех на хвалебствията как е надградила Ирина с два печени патладжана, две лесно приготвени печени риби, памук-питки, които бяха хит в Мамата, когато ирина ни беше съфорумка, банички с готови кори, лимонов крем с който напълни купешки каноли.
За пренавитата обстановка и давам 7, за готвене със зор 9. За фондю също не се изискваха готварски умения, а подборка на сирена и уред. Но да не забравяме, че приготовленията се извършваха в сравнително професионална кухня и посрещането беше с рекламна ресторанстка цел.
Категорично и обективно дори заради "вибрациите" на веччерта ѝ за мен е много след Мила и дори Милица, която определено не блесна кулинарно, но настроението и при двете бяха 10-ки!

пп Само добавям, че не съм гледала Ирина в Брадъра. Smiley

# 449
  • Sofia
Фондюто не е най-подходящото нещо в тези заразни времена....топват ,лапат,пак вътре шиша... 😕

Общи условия

Активация на акаунт