🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 401
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 420
  • София
До тази седмица не знаех коя е Ирина, нито с какво се занимава, нито чия жена е. Не, че сега знам много повече 😉. Симпатична ми е, но ме дразни двойният стандарт на Манчо.

# 421
Ама колко коментари предизвиква Ирина...както винаги Joy

# 422
Не знаех, че Иван и Андрей са продуценти на предаването.

# 423
  • София
Баница с кисело зеле не е ли зелник Thinking
Зелник е баница със зеленина. Само в един много малък подбалкански регион на баницата със зеленина викат зеленик, а на баницата със зелето зелник.

# 424
Зависи от региона. При шопите зелникът е баница с лапад, лобода, спанак, въобще нещо зелено Simple Smile

Казах ли ви, че Манчев ще й даде 10ка Sunglasses

Продължавам Simple Smile
Готви жената, не се шегува. Работи умело, спокойно, проявява смелост и фантазия в кухнята, смесва подправки (аз съм малко като Манчев, хич не обичам толкова миришки в гозбата, ама не преча на другите да пудрят каквото си искат в тенджерата Wink), много неща направи и явно всички или поне повечето бяха вкусни. Така че което си е за хвалба, си е, не мога да си кривя душата.
Но не бих и дала 10. Не защото е Ирина, а защото някои неща наистина не бяха удачни.
Защо така тези момичета не предлагат пресни салати. И при Мила нямаше, и при Ирина също. Нямаше, нали? Вярно, зима е, но сега има всичко по магазините. Цялата й вечеря беше само от варени и печени блюда. Уж много зеленчуци, но всичките през топлинна обработка.
Хляб, банички, сосчета, дипчета, топли салати, риба пак с вАрени-пАрени зеленчуци, тесто в десерта... И едно фондю за..., и аз не знам за какво Simple Smile Отде го измисли и защо го набута на масата. Въобще не отговаряше на концепцията. Т.е. тя нейната концепция е ясна - да зашеметим гостите , Манчев и зрителите, но беше излишно. По принцип хората се събират на фондю, само на фондю, на винце и приказки. Като част от няколко степенно меню го виждам за пръв път. Но може и да не съм права, де, на нея нали половината й семейство е във Франция Wink
А онези пък гладници по няколко питки изяли за антре Rolling Eyes Сякаш не знаят, че ще има поне още 2-3 блюда. Сигурно по цял ден гладни стоят, за да се отядат вечерта Joy
Тахан навсякъде!? Твърде специфичен вкус има, не на всичко върви.
И други неща ми направиха впечатление, но пак казвам - готви добре и като цяло в кухнята се справи прекрасно.
Нооо... разговорите на масата... ! Досадно, превзето, излишно, обидно! Срам я било от румънската филология...!? Но връО беше това с пъпките Scream

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 23:21 от птица

# 425
  • София
На Черешката не са, но на доста други са. Знае ли човек, утре ще вземат да направят някое кулинарно шоу и да имат нужда от готвач.Grin

# 426
  • София
На Черешката не са, но на доста други са. Знае ли човек, утре ще вземат да направят някое кулинарно шоу и да имат нужда от готвач.Grin
Ами точно Манчев досега не се е показал като кой знае какъв готвач.

# 427
На кораб-ресторанта Емона, ядох моруна, която се водеше "специалитетът на шеф Манчев" след като беше правил Кошмари там. Ами от цялата група, които бяхме заедно, само аз си останах гладна и бях откровено прецакана...

# 428
Аз имам чувството, че този човек какво ли не прави само за да е на екран. И ми е много далеч от готвач, шоумен и циркаджия.

# 429
А този шеф Манчев на външен вид ми е толкова смотан, а колко и какви жени само смени.

# 430
Самочувствие има доста Манчев и съм съгласна с Вив, че търси славата.
Ох, сега се сетих за разказа на една колежка, която ходила в ресторанта му, поръчала нещо си, той бил там, попитал я дали й е харесало, тя откровено отговорила "не", а той й се нацупил Joy

# 431
А този шеф Манчев на външен вид ми е толкова смотан, а колко и какви жени само смени.
Освен тази, която му е родила две деца и е била до него докато стане този шеф Манчев, който е сега, другите го виждат като портфейл, ама едната се изсили та и тя дете роди, но много бързо стана бивша.

Малееее, анонса! На Неве котката е в манджата... И аз имам животни, ама такова нещо пък ми е прекалено. Моите ходят само по земята в кухнята, де.

# 432
Не знаех, че Ирина има ресторант. Хареса ми как се представи. Най вече ми харесва, че е сдържана. Гъмов ми е черешката този сезон..хаха обожавам го този човек.. и Милица е страшна сладурана.. непринудена и откровена е.. това е страхотно.

# 433
  • София
Зависи от региона. При шопите зелникът е баница с лапад, лобода, спанак, въобще нещо зелено Simple Smile

Казах ли ви, че Манчев ще й даде 10ка Sunglasses

Защо така тези момичета не предлагат пресни салати.

У нас зелени салати не са на почит, горчиви са ни, а и кореми ни болят.Добре,че не слушам внимателно, не съм чула ни за румънската филология, ни за пъпките.Иначе освен фондюто и десерта, друго не бих яла.

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 12:21 от Тайна

# 434
  • София
Аз вървя с един епизод назад в гледането, та готвенето на Ирина още не мога да коментирам. Но ботокс - защо? Тя си е с хубава кожа, в същото време е флегматична и не особено емоционална, този ботокс със сигурност има негативен ефект върху излъчването й.
Манчев къде се навира още, по кои предавания, че казвате, че драпал да е на екран? Аз го знам от Черешката и Кошмари в кухнята, които не съм гледала. Без него Черешката няма да струва нищо, аз да ви кажа. Simple Smile
Седмицата изглежда много приятна. Чак не мога да повярвам, че Милица може да е нещо различно като характер от това, което виждаме. Страхотна е, изключително забавна и весела. Много ме разсмива. Когато тъгува, например като разказа за семейството си, родителите си, че ги няма вече, си личи колко е искрена. Всичко е възможно, разбира се. Неве ми е много красива, но не знам защо не си боядисва косата, целенасочено е това. Твърде млада е, за да й отива бяло. Има много нежни черти, които отиват на характера й, изглежда скромна.
Вечерята на Мила беше върха, но Манчев е прав, тежко като цяло беше. Тъй като патицата беше черешката, така да се каже, трябваше към това хубаво кьополу да сложи една свежа салата и цялата комбинация щеше да е топ. То не върви като ти сложат в чинията само да опиташ, че да си пазиш място. Но тя е страхотна млада дама, браво.
Мъчно ми е за всички тези артисти, които в момента сигурно губят почва под краката си, дано това изпитание за нервите и всичко останало свърши колкото се може по-скоро.

Общи условия

Активация на акаунт