🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 408
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 405
Ще сънувам това меню. Бих опитала от всичко без рибите - и разядки, и банички, и питки, а десертът... Браво на Ирина. Грешна или не - готви с кеф. Искам да съм неин гост.

# 406
А лимоновия сладкиш, който Мила спомена, че е готвила по рецепта на бабата на Ирина, въпросният мус ли е или е друго?

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 22:15 от MondoCane

# 407
  • Sofia
От Фб 😁

# 408
Я, и нас са споменали из социалните мрежи...!

# 409
Баба й на стрина е правила каноли на кукуво лято....фалшива,превзета флегма.

# 410
  • софия
Мусът е на баба, канолите са от италианския супер. Другия път да се напъне да ги направи и тях.

# 411
Я, и нас са споменали из социалните мрежи...!
Бг мама е институция, навсякъде я споменават 😸

# 412
Да, да точно преди няколко предавания някакъв мъж, не помня кой, направи баница с кисело зеле и бай Манчо се облещи тогава.
Готви Ирина трябва да ѝ се признае. И смятам, че е интересна личност , но това чувство на превъзходство и лицемерие, което лъха от нея..

# 413
Супер са нещата, които Ирина предложи. Кулинарните й лайфове в Инстаграм също са доста гледани.

А това, че е високомерна, флегматична и т.н. - мисля, че повечето участници тук са спасени, няма нужда да влизат в приятелския й кръг, а дистанционното веднага осигурява смяна на канала.

# 414
Че сготви сготви, че явно е било вкусно, било е, беше чисто, прилежно и придружено с обяснения какво и как прави, но просто ми е фалшива. Не усетих любов в приготвянето на храната, а показност. Да, уверена и спокойна е в кухнята и всичко и се получи, но това, което целеше да покаже, а именно себе си и колко любов и топлина влага във всичко, което прави, как чак филантроп не била, но тоолкооова обичала да помага на хората и как това било безценно, просто не и се получи истинско. Може би защото не е?!
Както и да е, тази седмица ми харесва, защото няма "отбий номер", готвят си здраво, с хъс, с настроение и се забавляват. Обичам такива седмици(епизоди) в които предаването оправдава замисъла си.

# 415
Ама това ли било каноли, бога ми не знаех, изглеждаше уникално вкусно всичко, което приготви Ирина.Този фенел никога не съм го готвила, ще го пробвам по нейния метод, дори не знам какъв вкус има.Интересна комбинация на паламуд с кисело зеле, и това ще го пробвам.
Скрит текст:
Не съм в час със светските клюки, ама това, че се развела и оженила пак преди 10 г. не ми изглежда нещо особенно.Тук чета за парите на Иван, че те не бяха ли с Андрей водещи на разни предавания, кога пък чак толкова забогатяха, че и велики продуценти, нещо въздух под налягане ми изглеждат

# 416
  • София
Ирина Тенчева

Черешката на тортата (20.01.2021)
Сезон 14 Епизод 13

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
  но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението
 [/color]

# 417
  • София
Ама това ли било каноли, бога ми не знаех, изглеждаше уникално вкусно всичко, което приготви Ирина.Този фенел никога не съм го готвила, ще го пробвам по нейния метод, дори не знам какъв вкус има.Интересна комбинация на паламуд с кисело зеле, и това ще го пробвам.
Скрит текст:
Не съм в час със светските клюки, ама това, че се развела и оженила пак преди 10 г. не ми изглежда нещо особенно.Тук чета за парите на Иван, че те не бяха ли с Андрей водещи на разни предавания, кога пък чак толкова забогатяха, че и велики продуценти, нещо въздух под налягане ми изглеждат
Е, ти пък...Опосумите и Тупарев са най-силните продуценти в България, Магърдич е след тях. Много ясно, че чичо Манчо ще внимава с критиките.😂

# 418
Седмицата е готина, защото е с нормални хора, няма травестити, плеймейтки, фолкдиви. Интересни ястия предлагат и е забавно! Не може ли всички серии да са такива, а не с онези подобия на хора...?
Ирината днес се издигна в очите ми, още малко и да я харесам...!

# 419
  • DE
Баница с кисело зеле не е ли зелник Thinking

Общи условия

Активация на акаунт