🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 353
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 510
Не мога да приема тази вечна критика на Манчев за кимиона, че само на кебапчета вървял. Някои хора даже и в лютеницата го слагат. И изобщо не смятам, че тази подправка е създадена само за едните му кебапчета. В другите страни, в които не се ядат, на какво го слагат кимиона тогазИ?
Аз гледам много различни рецепти  от различни страни, много го употребяват кимиона, и кориандъра на прах, и джинджифил, и чесън. Но и моите го приемат само в кебапчета..Мащерка опитах да сложа вместо чубрица, по съвет на Манчев, ами нищо, че пият чай от мащерка, не я одобриха в яденето.
И аз се чудя на изказването на изказването на Манчев. Имам страхотни рецепти от близкия и далечен изток, все с кимион и нямащи нищо общо с кебапчета.

# 511
Веднъж се загледах във Фаргито в Кауфланд, ама 25 лв за кило ми се видя много. Иначе е популярна в заведенията риба.
Вземи си калкан, ако има, да го транжират и изчистят, пържиш и ядеш, уникално!

# 512
Фагри съм яла доста пъти в Гърция, не мога да кажа, че е нещо невиждано...точно докарва на ципура. Един наш чернокоп или лефер е безкрайно по вкусен! Grinning

# 513
А, точно - ако някой ти е обезкостил месото и ти го е сложил в чиния - няма да разбереш фагри или ципура е.

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 21:12 от Tess d`Urberville

# 514
Обстановката ми харесва, картините също, само голямата нощна пеперуда е малко страшна.
Котката също ми харесва, но защо непрекъснато е в яденето...

# 515
  • Велико Търново
Що щяла да готви пиле. Ами такова е избрала, какъв му е пък на Манчев проблемът? Ей, наистина прекалява тоя човек Frowning

# 516
  • Sofia
Не знаех че рисува.Допадат ми картините,без пеперудите...

# 517
Айде, сега! Ако котката беше на Ирина, шеф Манчо щеше да й се зарадва, да коже колко е иновативно да готвиш с домашен любимец, а не какво правела там.

# 518
Ох, като видя такава мръсна тава и ми става лошо! Както и на Милица фурната...стъклото не се виждаше от загорели мазнини...😶

# 519
  • София
Ох, хубаво, че е спасила котката, ама не и е там мястото.

# 520
Не ме кефи.

# 521
  • DE
Аз съм възмутена как това животно обикаля по плота с храната и на нея не и пука. Не бих яла у тая жена.

# 522
  • София
Отвратително.
Нулева хигиена, чак гнус ме хвана и не само от котката, тя просто се набива на очи...

# 523
Сега пускам от началото и видях какво ни чака, ама котката наистина ли лиза от тенджерата!?!?!? ScreamScreamScream

# 524
На мен ми харесва менюто на Невена, а Манчев е непоносим!!! Ще спра да гледам предаването заради тоя...

Общи условия

Активация на акаунт