🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 385
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 585
Ирини- то не спира да повтаря, че това била от супер забавните й седмици през 2020... Може и като "най. забавната" да я определи, не помня вече, не съм я чела толкова чак задълбочено. Но ако това е в "топА", то излиза, че останалото, стандартното уж ежедневие е доста сиво и скучно. Което има сериозно разминаване със "спонтанните" й включвания из социалните мрежи.

Това с Пармиджанино не знам дали бих го разказвала като смешна случка пред непознати/тв аудитория, особено ако през останалото време силно се напъвам да изглеждам много ерудирана и хай... Малко като с рОманската филология се получи - тъпо!
Напълно съгласна! Доста неадекватно и глупаво включване, само и само да е център на вниманието. А дори не се съобрази, че домакинята е минала през аналогична ситуация, бидейки от другата страна.

А как свойски шляпна "Гъм" по задника?!??? Grinning

Котката определено нямаше място на плота, както и гривната с талисманите на Стрина, докато месеше тестото. Много ме е гнус от подобни неща мен- по тези гривни, верижки, въобще по подобните аксесоари толкова мръсотия се събира... бляк. Можеше едни ръкавици да сложи, които да покрият украшенията, докато подготвя тестото.

Видях промото с Гъмов и кухнята много прилича на тази на Силвия Петкова.

И на мен много ми заприлича на нейната.

И аз се зачудих как меси тесто с тия синджурляци висящи вътре в купата и тестото.
Мила ми хареса много колко чистичко готви. Косата прибрана, че и ръкавици беше сложила! Като се сетя предишни звИзди с размятащи се косища над манджите, бррр...

# 586
# 587
  • София
Като се сетя Димо как "готви" предният път. Joy

# 588
Въй, Диди Дрингова... Успя пак да изтупа нафталина и да се навре някъде. И тази я тресе звездомания, пък мъжът ѝ една песен изпя за един крокодил и толкоз, не можа да я направи "първа дама" в музиката. А тя е петимна да е хай, пък е като от женския пазар.
Дения и Слави не ги знам кои са.

# 589
  • София
Ще ми и интересно другата седмица, за Дения нищо не мога да кажа, от Диди очаквам да се справи добре.
Димо ще ми е много интересно как ще е този път, ще се е подготвил сега, а и приятелката ще помага, ако трябва и зад камера.
Слави според мен ще се притесни много и с неговия равен глас може и да отегчи зрителите, които не го познават. Ние му се забавляваме вкъщи.
Дидо сме го гледали вече, възпитан е, готин, ама малко ми става досаден с жена си, не ми е симатична тя.

# 590
Оооо ама това е Слави от The Clashers! Супер! 😃

# 591
Димо и Дидо ги знам, другите не, но си отдъхнах, че поне изглеждат нормални. Втора седмица без джуки и екстеншъни? -  невероятно и приятно! Smiley

# 592
Наистина - поканили са нормални хора, ще вземат да ми залипсват плеймейтките и инфлуенсърките Wink

# 593
Тази Дения е очевидно тунингована, прилича на фолкпевица на неопределена  възраст.

# 594
Изобщо нямам идея коя е Дения, Слави Клашъра ми е доста неприятен персонаж... 🤔

# 595
Слави Клашъра ми е доста неприятен персонаж... 🤔
Що, бре? Аз доста време се чудих симпатичен ли ми е или не, но реших, че ме забавлява с видеата си. Малко е като робот, който рецитира заучен текст, ама не ме дразни. Открих го покрай ревюта за телефони, та чак съм абонирана за канала му.

# 596
Защото цялото му "съдържание" копира чуждо такова (от англоговорящи ютъбъри, разбира се, тукашната публика патки пасе), а и покрай оная случка с глобата за Рилската разходка... не, не ме кефи изобщо. Както и факта, че често крие кога нещо е спонсорирано. Предвид невръстана му публика, такива мазни номера никак не ми допадат.

# 597
Да, за мазен, е мазен. Не знам подробности за глоба, но иначе топлата вода отдавна е открита. Той нищо ново не казва, само събира нещата на едно място тематично. Това са факти, за откриването на които никой от влогърите, които ги споменават или дори издаващите ги в книги (виж за това май някакви авторски права трябва да му се търсят), нямат принос.

# 598
ахаа, Слави е пловдивчанин? Затова бяха на маса по "приятелско-влогърска" линия с Джулиана и съпруг...Докато навържа нещата. Smiley

# 599
елементарен ми е клашъра, но децата му се кефят.

Общи условия

Активация на акаунт