🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 314
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Явно и тя е набочила силикон и затова изглеждаше по-пълна вчера 😬

# 901
Явно и тя е набочила силикон и затова изглеждаше по-пълна вчера 😬
Хи, хи, да ато било от втория етаж...и за кога ги слага вече тия ц.ц.! Joy

# 902
  • софия
И изненадата ще бъде (нищо, че вече изненади няма) ... Кайман Grinning

# 903
  • Пловдив
Ай...да...100% ще се покаже и Искрен да подрънка на китарката Smile

# 904
  • софия
С червена тениска и китарка го има в края на промото.

# 905
На мен ми е странно, ако основно готви тя вкъщи, а не пазарува, както твърди, днес Искрен ли ще ходи на пазар вместо нея.
И у нас ММ купува доста неща за домакинството, без кой знае какви инструкции от моя страна ( даже по отношение на препарати и разни битови химии е по-сведущ от мен), но ако ще готвя, предпочитам най-малкото да го придружа на пазара, пък той нека носи пликовете с покупките, като толкова настоява.

# 906
Демек, Дидито е съученичка на шефа от ТОХ-а...  пет випуска преди него.
LaCumparsita, такива като ти разправят разни работи, гледай от къде изгрява слънцето. Високия стандарт си личи, от мен да го знаеш. Wink Както и средния, както и ниския.

# 907
За мен би било абсолютен ужас да нямам пари даже да си напазарувам и човекът, на когото разчитам (уж; хипотетично) да не ми позволява и вместо това той да ми пазарува.

# 908
Азалия, и аз подозирам, че някои неща са силно преувеличени от страна на Диди. Не може да готвиш и хич да не влизаш в магазин. Или ако хич не влизаш - разбирам, ако имаш домашна прислужница и готвачка. Въпреки че хич няма да се учудя, ако Искрен и готви. От Смени жената ми се стори наистина много активен в ролята си на съпруг.
Не я знам на тая снимка с измита коса от фризьорката ли е, или още изчаква да й дойде часа, но...не си личи. И със шампоан шир-потреба, би постигнала същия ефект.

# 909
За мен би било абсолютен ужас да нямам пари даже да си напазарувам и човекът, на когото разчитам (уж; хипотетично) да не ми позволява и вместо това той да ми пазарува.
Е, за теб да, но на някои хора животът минава в отглеждане цял живот...без да си мръднат пръста. Милата, добре, че има кой да я търпи, иначе щеше да готви в някой ученически стол и добре да знае цените на продуктите, мъкнейки канчетата с останала храна към дома.

# 910
 Дения Пенчева  ми прилича на Кичка Бодурова! Доста е пипнала лицето...От предаването на Гала вчера с д-р Ильо Стоянов разбрах, как се правят тези повдигнати и издължени котешки очи и как лицето да ти е  в буквата V...На мен ми изглежда като 40+ годишна...Сигурно има деца, защото видях преграда на вратата, която обикновено се слага за деца, но не каза нищо за семейството си, което ми се видя странно.

# 911
На мен ми прилича на Шер.

# 912
Преграда се слага и за куче...

# 913
Диди Дрингова още от време оно я помня от ринга на "Сблъсък". Все се дърлеше с някой. И винаги ми се е струвало с това фъфлене и поза на устата, че ѝ липсват зъби от ляво в горната част на ченето.

# 914
Диди Дрингова още от време оно я помня от ринга на "Сблъсък". Все се дърлеше с някой. И винаги ми се е струвало с това фъфлене и поза на устата, че ѝ липсват зъби от ляво в горната част на ченето.
И да липсват Каймана ще ѝ даде пари да си направи....може и импланти, те финансово са добре! Joy

Общи условия

Активация на акаунт