🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 273
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 915
Нещо да не присламчват Иван и Андрей към нова ?

# 916
Аз ви прочетох мненията преди да успяе да изгледам снощния епизод и седнах много предубедена и негативно настроена, обаче взе, че ми хареса.
Беше много забавна домакинята. Grinning Как "измисли" какво да прави ориза...да го свари (голям проблясък ;д) и да го набута в салатата. Joy Манчев сигурно има дежа вю от предната седмица, първата вечер ;р Милия.
Като изключим фламбирането, за което тя си каза, че никога не е правила, при всичко друго си личеше, че не пада от Марс в кухнята. Харесаха ми ястията и.
Не ми хареса единствено, че не сложи на Диди безалкохолно (или поне не показаха), а и напълни чашата с вино, от което беше ясно, че няма да се пие.

Гостите ми харесват засега. Вярно, че има голяма разлика с тези от миналата седмица, но хората са различни. Не пречи да си прекарат приятно, въпреки липсата на постоянен смях, който при предните по някое време и малко изкуствен дойде.

# 917
  • София
Мисля си 🤔... В салата слагат киноа, булгур, елда, всякакви ядки... но ориз - не може! Къде пише? 😜

# 918
Ми да! А и на гостите им хареса. Даже не можаха да познаят какво е дребничкото нещо, освен кедровите ядки. Yum

# 919
Ма оризът е вариво, не е ядка.

# 920
  • София
Аз останах с впечатлението, че на Дидо му хареса, Слави го ядеше насила, той си и каза, че не е неговото. Може би със сметана щеше да е по-добре отколкото с маскарпоне.

Като цяло освен десертът не бих казала, че другите неща се харесаха от всички, едки не харесаха патицата, че е сурова, зпрасковите сигурно са били твърде сладки като за основно. Имам чувството, че си останаха гладни.
Не смятам, че е боса в кухнята, постара се, беше ми интересно, но не ѝ се получиха съвсем нещата освен десертът. После Манчев се кара защо някои правели по две предястия, ами ето защо, за да като не се хареса едното, да се яде от другото.

# 921
Не е боса булката, но не е и изпедепцана. Затова не трябваше да се изхвърля толкова и щеше да се получи по-добре.

# 922
Ей го на - мина реклама. Тая вечер Диди ще готви, утре Искрен ще пие Кафе с Гала. Изтупват праха, напомнят за себе си. Да не предстои албум? Satisfied

# 923
Слави каза, че не обичал цвекло. Димо не обичал алангле. Наистина е въпрос на вкус.

Иначе и дадоха хубави оценки. Струва ми се нормално на първия да не му даваш 10, след като никой друг не е минал. Вече ако се окаже, че е бил най-добрия, няма да даваш по-висока оценка от неговата и готово.

# 924
Скрит текст:
Дидо с претенциите му за неядене на месо........ Ах, мале....... Слави от the clashers е един от най-известните български ютубъри, но причината за това е частно спонсоство от много източници, той е човек, който създава типичния т.нар. click-bite. Щеше да стигне по-рано до 1 милиона абоната, оценката му в social blade  е B и рейтинга на парите в канала му е между 1300 до 20 000 долара на месец.
Но, факт е, че той лъже голям процент от своите зрители. Имаше един ютубър, който преди време го разкри за манипулациите му с платените промоции, които той пуска във видеоклиповете си. Затова на мен лично ми е супер неприятен и откровен лъжец и манипулатор, който не би трябвало въобще да има такава гледаемост.
Това мнение го изказвам на базата, че аз, също като него правя content в YT, но това, което аз правя е изцяло различно от типичните български геймъри и влогъри, заради което аз съм само със 128 абоната. А и поради факта, че не публикувам редовно, защото имам нужда от някои видове хардуер за да започна да се занимавам активно с видеоиграта си и да публикувам клипове.
Синът ми е голям фен на Слави,  и мисля че той му оказва добро влияние. Като беше по-малък заедно гледахме клиповете му. Те са много информативни и образователни.  Патриот е и показва красивите части на България. Не мисля, че гледаемостта му е незаслужена.
С какво по-точно лъже и манипулира? Когато го гледах не изглеждаше лош. Няма лошо да рекламираш неща- изглежда че това му е професията, и той има семейство и трябва да вади пари. Сега ми се видя тих и срамежлив, да видим дали ще се поотпусне до четвъртък.
Малко късно се включвам. Дичо се държеше окей, единствено вегатарианството му ми дойде в повече. Димо дано се държи по-добре този път.

Класациите му са информативни, не отричам. Но той не прави само класации. Той прави и платени реклами на продукти, ударил е кьоравото, мен ако питаш, че има кой да му дава такива платени промоции да прави. Аз препоръчвам да гледаш това:
https://www.youtube.com/watch?v=Js5cNdDa7Q8

Ще добиеш известна представа за тази негова черта. Адмирации за част от content-а му, не отричам че има такъв. Но е манипулатор. Или неговите спонсори са такива. Гледай го.
Аз се занимавам с летателна симулация. Имам нужда от нов джойстик, защото стария е бъгясал от 6 годишна употреба. Но за съжаление, поради факта, че съм левичар, само една единствена конфигурация ми върши работа. Мога да я купя, но няма от къде. Просто няма никаква наличност от нея заради ковид кризата. В противен случай щях да публикувам и аз поне по 2 пъти в седмицата и по всяка вероятност щях вече да съм го стигнал по гледаемост.

# 925
  • София
А и тя не беше за 10.

# 926
Явно на тази певица Дения стандартът й на живот е висок и не ми се струва, че е от пеене и правене на обувки с камъчета. На ръката й има гривна love bracelet на Картие с диаманти, което означава богат мъж до нея.

# 927
  • DE
Екипчето с което готви е уникално Sweat Smile Smiling Imp

# 928
Манчев пък се изказа: "Пиле на вечеря не се слага"? Че откога е това правило? Аз ям само пиле и риба от т.нар. меса. Дори те не се броят в категория месо.  Авокадо не искал, пиле не искал... ама я сиктир

# 929
Дрингова изглежда зле. Тоо, всички остаряват, само ние си оставаме млади и хубави Joy

Менюто й ми харесва. Манчев, ти ли ще ми кажеш, че пиле не се яде за вечеря? Rage
И преди са правили десерт с авокадо в Черешата, приготвя се като вариант на шоколадов крем, страхотна идея.

Общи условия

Активация на акаунт