🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 350
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз не гледах.Като видях котката, отидох да си гледам сериала.

# 541
Екстра е седмицата. Няма плеймейтки, миски, гримьори...

# 542
Коментирали сте вече "забранената любов" на стрина... е, много е нагла тая!

Интересни са ми кюфтетата от зеле с ориз на Невена, какво им сложи, за да не се разпаднат?

# 543
Коментирали сте вече "забранената любов" на стрина... е, много е нагла тая!

Интересни са ми кюфтетата от зеле с ориз на Невена, какво им сложи, за да не се разпаднат?

Според мен свареният ориз ги е позакрепил да не се разпаднат.

# 544
  • София
Неве ми е симпатична, но нещо мърлявко готви. А и поне за пред камерата трябваше да блокира достъпа на котката до манджата, явно не всички го приемат това. Simple Smile

Аз не видях кога го ядоха каменното сирене, не че е толкова важно де.

Пилешкото скучновато, но пък Манчев прекали с мрънкането и киселите физиономии. Ще речеш, всяко негово ястие е безупречно и главозамайващо. Учуди ме обаче как я похвали за подправките - а беше сложила чубрица! Явно кимионът е новият антигерой. Grinning

# 545
ЕЕЕЕх, хубаво сготви Неве, ама тая котка....те такива хора котките си ги имат като хора, така ги възприемат.

# 546
Бих пробвала кюфтенцата и чийзкейка.
Котки обожавам, ама не и по плота и масата, изобщо не в кухнята...

# 547
Нещо изпуснах за Ирина и забранената любов. Кога го е споменала? Иначе много ми харесва косата й.

# 548
На мен всички вечери ми харесват.

Леко мърляво готвене и котка по плота не е най-приятното нещо, но по-дразнещото в случая е, че Манчев не свали точки поради тези причини, а заради измислени такива. Различен аршин, Манчев. Жалко.

Силно се надявам Неве да не чете тук или, в случай че чете, да не се влияе от коментарите относно външния и вид. Отвикнали сме да гледаме от екрана нормално, или да го кажа иначе, различно остаряващи лица. Аз лично обаче ги предпочитам, интересни са ми, радвам им се. Не останаха известни и безизвестни хора без интервенции. Ами, мъчно ми е някак. И навсякъде едно ох…ах…  взаимно разменяне на комплименти за външен вид, продукт на хирурга или дерматолога…  Жадувам да дойде модата на естествените жени. И мъже Wink

Моля за рецептата за чийзкейка, ако някой е успял да я запомни.

# 549
Много ми хареса вечерта при Неве! Прощавам и захабената тава и котката, която ходи навсякъде, но аз просто не обичам котки! Браво на Ирина, че похвали всичко, което и хареса - за мен така прави достойният човек!  Чудесна компания - весела, позитивна и оценяща усилията на домакина! Неве се представи чудесно!

# 550
Историята за "забранената" им любов с Иван, стрина започна ни в клин, ни в ръкав, ей така помежду другото. Как още били с него в нелегалност и отишли на почивка в Италия и ала бала... объркала известен художник със сирене (Пармиджанино), трябваше да е смешно.
Другите хихикаха, но Невена, която шеташе в кухнята мълчеше и не реагира изобщо, според мен й стана много гадно, защото те с Краси Ванков се разделиха след 18 годишна връзка, защото той й кръшкаше с подчинена (идентичен случай).

# 551
Днес гледах много на пресекулки, та ни мръсната тава видях, нито "тортата" разбрах как я направи и въобще много неща изпуснах. Чета ви сега и чакам добрата душа Мари да пусне записа Simple Smile Ако ли не, утре от Нова видеото ще гледам.
Къщата, или поне това, което мернах, много ми хареса. Домакинята също.
Котараната й е много красива пухкавелка, но наистина трябваше да я прибере някъде, поне докато готви пред камерите. Не вярвам да няма друга стая.
Мила е равно позитивна. Не знам дали и в живота е реално такава. Ако е, браво на нея! Малко са такива хора наистина над нещата.
Ирина си е Ирина. Сирене търсила жената...Joy Но ми се стори доста по-приемлива от предишните дни. Явно като й мина домакинството и се успокои. Обаче все с лактите полегнала на масата!?
Милица е голяма лисичка май. Все нещо и някого бъзва.
Манчев се излага!

# 552
  • Велико Търново
птица, те са го качили в Nova Play вече:
https://play.nova.bg/video/cherry/season-14/cherry-2021-01-21/543263

Аз не видях кога го ядоха каменното сирене, не че е толкова важно де.
Неве направи лютите чушки с него.

# 553
  • София
    Невена Бозукова - Неве

Черешката на тортата (21.01.2021)
Сезон 14 Епизод 14

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
  но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението
 [/color]

# 554
Едни и същи лица ги бутат по тв.Гъмов пияндето,нито е интересен,нито забавен!

Общи условия

Активация на акаунт