🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 406
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 615
Аз пък се почувствах смотана! Не му знаех изобщо "подвизите" на тоя...
Скрит текст:
И нямам стари тави, тигани, тенджери, нито загорели от ползване. Аз си сменям съдовете. Тиганите ми ги гори мм, тавите като вече не ми харесват - нови. Ще пазя аз от бабино време теджери. Не съм от тези. Един мъж ни се смя в Метро като ме чу как мърморя "като ми гориш съдовете и ми ги съсипваш, сега ще ми купиш каквато тава искам!" 😁 По повод на това се сетих, че искам тава на Делимано и ей сега ще си поръчам

# 616
Ама аз и на Делимано имам.
Купи си, бива си я.

Значи ако не сте били в компания сред артисти, няма как да знаете, за тях това мръсна печка, неизгладен панталон е ненужно издребняване.
Важното е да има пийване и стабилно мезе, пък може и на вестник да е.
Ние тук издребняване за тава, на която на Невето изобщо не ѝ изглежда захабена.

# 617
  • софия
Значи ако не сте били в компания сред артисти, няма как да знаете, за тях това мръсна печка, неизгладен панталон е ненужно издребняване.
Важното е да има пийване и стабилно мезе, пък може и на вестник да е.
Ние тук издребняване за тава, на която на Невето изобщо не ѝ изглежда захабена.
То това е ясно и не е нужно да бъдат търсени извинения, каквито бяха написани Simple Smile Всеки си гледа къщата, както на него му харесва и според неговите си разбирания. Обаче, като те дават по телевизията, трябва да си подготвен, че и това ще направи впечатление и ще бъде обсъдено.

# 618
Нали това съм написала.
Че за по телевизията за нея тавата е ок.

# 619
То това за всички творчески личности се казва, но пък до сега като са давали по-старото поколение от тях, все чисто ми се е струвало из кухните им.

# 620
Нали това съм написала.
Че за по телевизията за нея тавата е ок.
Абе не е точно така, щото като извади стария миксер, каза "ето го стария мръсен миксер"... нали! Ако не ѝ пукаше, нямаше да го спомене, придружено със съответната извинителна физиономия. Но, да, може би е над тези неща. Пак казвам, години наред по цяло лято на брега на морето в караваната, кой ти гледа тави и тигани...

# 621
И аз имам един такъв стар и наистина е много пожълтял от стоене в шкафа. Може би това имаше предвид под мръсен.

# 622
Пластмасата пожълтява, дори и само от стоене в шкафа. Освен това става и чуплива!

# 623
Ух, голям коментар заформихме с тия съдове, миксери, ама.. не беше само стар. Имам миксер от мама на 32 години е, нито пожълтял, нито лекьосан. Скоро отказа да работи. Новият ми е на 4 години и има вид на вчера купен, а е купен за резервен, пък ползвах двата. Но няма значение, аз също не съм побъркана чистофайница, да си призная, но съдовете обичам да са ми чисти и имам особено отношение към храната. Проблемът си е мой явно, не във всички останали.

# 624
  • софия
Направих аз тиквен чийзкейк без печене. Вкусен е, но не е чак "уау" за нашия вкус.
Скрит текст:
Нямах търпение да го опитаме. Трябва да стои още. Защо го отделих с ножа под наклон от стените на ринга нямам отговор 🙃

Рецептата е тази https://youtu.be/PdiiAjHghjc

# 625
Ползвай го за мезе към 2-3 чашки ликьорЧЕ и ще стане уау Joy

Залози какво ще готви Гъмов? Що ли си мисля за капама? Хем по темата, хем лесно се готви...

# 626
Сърмички? ...

# 627
  • София
Свинско със зеле?

# 628
На пържоли залагам аз, дивечови.

# 629
  • София
И аз си мисля, че ще е капама 😂

Общи условия

Активация на акаунт