🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 391
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Гъмов си доволно почерпен, ама поне е забавно Simple Smile Добре му се получава.
А Манчо е бетер свекърва.

# 646
  • DE
Няма как да ми е забавен явен пияница Rolling Eyes
Той защо не яде Thinking

# 647
  • София
Може пък да има бостан с тикви...

# 648
Да, за жалост вече има щети на външният му вид.
ММ до преди малко ми твърдеше, че бил над 55.
Та му показвах от телефона, че няма и 50.

Да, кухнята не е на Силвия. Но явно дизайнера е един същ. 😉

# 649
Защото предимно пие

# 650
Най скучната седмица!Тъпи шеги,преиграване,изобщо безинтересни лица.Щом и тия се имат за звезди....тцтц

# 651
Най скучната седмица!Тъпи шеги,преиграване,изобщо безинтересни лица.Щом и тия се имат за звезди....тцтц
Е не е като да има плеймейтки, на които фризьорите да им готвят Joy

# 652
Или които да се бият с пишман гримьорите...

# 653
Е не е като да има плеймейтки, на които фризьорите да им готвят Joy
Още по зле с тия плейметки ,с два грама мозък

# 654
Няма как да ми е забавен явен пияница Rolling Eyes
Той защо не яде Thinking

Щото е на течна диета

# 655
Е, седмицата си беше супер, в сравнение с предишната е класи над, но пияндето и вторият плакет (не особено заслужен) за Ирина опорочиха нещата

# 656
  • София
Не си спомням досега участниците за седмицат да са давали само десетки. Всички започнаха от 40 и зависеше изцяло от Манчев.

# 657
  • София
Извинете ме, един коментар от мен за Неве, защото чак сега го гледах. Ами Манчев нахока Неве и за това кога и как сложила яйцата в чийзкейка, а пък аз прочетох рецептата на Супичка и гледам,че тя точно си е изпълнила стъпките оттам. Аз не съм някаква кой знае каква готвачка и определено бих следвала стъпки, ако са ми дадени ( особено на Супичка, чието и мобилно приложение имам).

# 658
Ирина тази  вечер ми се стори по-отпусната и в по-добро настроение.Мила я гледаше като богиня.

# 659
  • София
Аз днес трябваше да изляза по спешност и почти нищо те хванах, ама исках да ви питам за колко от вас Димо е известен като екшън герой, че аз уж много следя и театър и кино, и сериали, но не се сещам дори за една негова такава роля. 😀

Общи условия

Активация на акаунт