🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 329
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 675
Аз не гледах.Като видях котката, отидох да си гледам сериала.

Защо? Котката беше най-забавната част в предаването снощи, мен ме накефи много

ама котката наистина ли лиза от тенджерата!?!?!? ScreamScreamScream
Че и от  сланината с червен пипер си хапна... и си облиза лапите, хахахахаха

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 23:03 от diziler

# 676
Аз най-много харесах Мила, но Ирина си заслужи наградата.
Добра седмица беше. Следващата също се очертава лишена от простаци, затова имам високи очаквания ;р
Много ще ми е интересен Слави, радвам се, че са се сетили да го поканят. Ако не се лъжа, участва за първи път.
Всъщност от цялата група има ли друг освен Димо, който да е участвал вече? Дидо май?

# 677
  • София
Димо Алексиев - Черешката на тортата 7.7.2017

Дидо - D2  Черешката на тортата  31.05.2017

# 678
  • София
Аз не гледах.Като видях котката, отидох да си гледам сериала.

Защо? Котката беше най-забавната част в предаването снощи, мен ме накефи много

Защото съм кучкарка, а и съм алергична към котки, само като ги видя, започва да ме сърби навсякъде.Ама като го кажа, ме пращат да се къпя, нищо, че преди малко съм се къпала. Simple Smile

# 679
Милица Гладнишка може да свири Лунната Соната...... Ах, мале, как се разчуствах.... Толкова ми е хубаво да чуя и видя как натиска клавишите на това толкова красиво произведение.... Което аз също мога да изсвиря.... Е, сега, научила е малка част от нея, но все пак не е пианист.... И все пак - много съм щастлив да видя актриса, която е земна и има уважение към трудния стил наречен класическа музика.
Тъй както захвана соната Фачиле на Моцарт накрая имам чувството, че имаш по-голям потенциал от моя в тази област.
Милица досега не съм я гледал в черешката на тортата, но имам много положително впечатление. Тя е добър човек, но и строга в същото време. Тя е типичната БГ-Мама! Това псоледното е метафора, говоря за характер, не за деца в случая.
Това с мусаката не ми допадна [ да я слага навън!], но, айде, да не съдя.
Отлична домакиня иначе.
Гъмов се държи kind of humble. Ирина Тенчева никога не съм я харесвал. Във ВИП Брадър беше абсолютна лицемерка и още имам лоши спомени от участието и.
Невена не я разпознавам.
Гъмов с шегата си за вегетерианците и веганите.... Айде, малко passive aggressive. Всеки си има визия какво да яде.
Изненадата с ястията ми хареса. Това с кафето ми се стори интересно, но и леко не ми е по вкуса.
Пее страхотно. Благородна завист за гласа и. Такава стабилност, бленда, не пее на гърло / нос. Аз съм по-лош певец от нея!
Гъмов ми е все повече неприятен. Не умее да разказва шеги. Да го наричат " кавалер"..... Ах...... Айде ще се опитам да се сдържа.
Чудесна вечер, за мен Милица е победителката.

# 680
  • София
Ха, Милица надали сега се е научила да свири част от Лунната соната - по-скоро е учила пиано и солфеж като малка - и гласът й е обработен 😉
Всяка една от жените можеше да получи плакета, но Манчев беше решил предварително, с което прави “мечешка услуга” 😜

# 681
На мен вечерта на Гъмов не ми хареса много, защото си мисля, че тези ястия, колкото и различно да са приготвени, все си имат подобен вкус, заради тиквата.
Все едно направи реклама на Вожда.

Другата седмица ще съм за Дидо - поне на пръв поглед така ми се струва.

# 682
  • София
Манчев за да се презастрахова изрично предупреди, че за следващата седмица ориза трябва да бъде сготвен. Любопитно ми е, той до сега ял ли е суров ориз?

# 683
  • София
Манчев за да се презастрахова изрично предупреди, че за следващата седмица ориза трябва да бъде сготвен. Любопитно ми е, той до сега ял ли е суров ориз?
😂 Може някой веган да сложи в салатата покълнал ориз 😂😂😂

# 684
  • София
😂 Може някой веган да сложи в салатата покълнал ориз 😂😂😂
И оризово мляко правят, мелят до побъркване в блендери. Казах мелят, та се сетих за малеби, така киснах и млях ориз, щото гледах такава рецепта. Аз бих предложила мляко с ориз, хем десерт, хем ориз,  в нас всички го ядат, но има хора, които не го обичат.

# 685
  • София
А карамелизирано млеко с ориз и яйца - мм...😋

# 686
  • Sofia
И аз бих предложила мляко с ориз,може би това което се пече,по турски...също казан диби 😋
Ще има сигурно много ризото,пилаф...,а може и паеля ....Аранчини би било нещо интересно и не е май правено в предаването 🤔
Оризова салата с много свежи зеленчуци също е ок 😁
Ориз с фиде е супер вкусно и върви като гарнитура за всякакви меса и риби.

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 13:12 от Doli

# 687
Ще има сигурно много ризото,пилаф...,а може и паеля 🤔
Мисля, че ги надценяваш! Grin

# 688
  • София
И аз бих предложила мляко с ориз,може би това което се пече,по турски...също казан диби 😋
Ще има сигурно много ризото,пилаф...,а може и паеля ....Аранчини би било нещо интересно и не е май правено в предаването 🤔
Оризова салата с много свежи зеленчуци също е ок 😁
Ориз с фиде е супер вкусно и върви като гарнитура за всякакви меса и риби.
Това печеното, толкова се старах, бърках, варих,  пекох и щастлива, че съм направила нещо ново и вкусно, го предлагам, но  домашните ми попариха ентусиазма, казаха, да не правя повече така, че си предпочитат нашенското.

# 689
Малко тъпо е с тези задачи, които дава Манчев. Защо не остави всеки да посрещне гостите си, както сметне за добре и с каквото може да приготвя най-добре? Нищо интересно не намирам в това, пет поредни вечери участниците да ядат кисело зеле или ориз.

Общи условия

Активация на акаунт