🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 326
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 720
  • Далечният изток
Дидо е веган. Димо май не е.
Ама така да ги харесвам и двамата...

# 721
Всички десерти, които изреждате си ги хапвам с удоволствие Joy И като дете и сега. Любим ми е крем брюле. Изобщо аз съм си един чревоугодник, добре че не ми се лепи.
Дидо си спомням при предното участие всички бяхме възмутени от половинката му, но се си спомням точно заради какво Grinning

# 722
  • София
Убау де тия дето сега минаха, кой беше вегана от тях. Май всички бяха всеядни.

# 723
  • ВАРНА
Димо Алексиев няма да издавам къде се храни всяка надвечер  18.30 -  19 часа /когато няма представление в С.Бъчваров де  де -  заведение до плажа край Варна....само рибена чорба си поръчва и бяло вино 0.375мл. бутилчица....всеки път като дойде...явно това му е яденето вечер/свободните от работа вечери.

# 724
  • Велико Търново
Да ви питам за онези люти чушки с овче сирене? Какви бяха тези възторзи по него! Очаквах нещо като мус, а то, ако правилно съм видяла, се оказа плочка сирене и люта чушка до него. Мииии!?
Дето Милица го човъркаше с вилицата и викаше, че е дървено Joy
Наряза чушките на кръгчета, запържи/задуши ги в мазнина и после добави натрошеното сирене. Не беше на плочка.

# 725
По темата с травмиращите детски спомени - не обичам грах и по-точно свинско с грах, защото и ден днешен ми е останал спомен от една детска книжка, май беше "Котаракът с чизми", където на една картинка един злодей си похапваше точно това Joy Joy Joy

# 726
Изобщо аз съм си един чревоугодник, добре че не ми се лепи.
Мразя те Kissing Heart

Само Димо да не готви на някоя снимачна площадка, че да не се окаже пак, че няма течаща вода Joy
Дидо ми е толкова...скучен, чееее не знам. Чудя се с какво е дразнила госпожа Дидо, не я помня

# 727
  • Велико Търново
Манчев е трябвало да си избере някой влогър, чието име започва с Д. Само Слави се "цепи от колектива" следващата седмица. Освен ако не се брои това, че The Clashers на български се изговаря Дъ Клашърс  Satisfied

# 728
Дидо ми е толкова...скучен, чееее не знам.
Ао, значи не съм само аз! Не съм го гледала предния път, но съм сигурна, че е дразнещ.

# 729
Боже, какви увреждания ви е нанесла детската градина... От колко вкусни неща се лишавате.

Ти не мисли, че там са били приготвяни вкусно. А и фразата "няма да мръднеш от масата, докато не се изяде" мислиш ли, че не те кара да намразиш нещото в чинийта (купичката)? Аз не ям куп от детската градина насам

# 730
  • ВАРНА
Манчев е трябвало да си избере някой влогър, чието име започва с Д. Само Слави се "цепи от колектива" следващата седмица. Освен ако не се брои това, че The Clashers на български се изговаря Дъ Клашърс  Satisfied

От година насам усилен бг. телевизиите рекламират влогърите - инфлуенсърките.  

Най-странното е че самите те влогърите/инфлуенсърите си плащат да ги дават по телевизията -
А уж всички/90%/  млади/под 29 години/  не гледали телевизия - били само в интернет....пък точно влогърите се натискат да ги дават по телевизията....тотален парадокс предвид бурно рекламираното че телевизия днес гледат само дъртаци.

Още по парадоксално и странно е че най-добре платеният влогър в Бг. - дъ клашърс се натиска да участва по телевизия срещу 1200 лева седмичен хонорар и в предаване предимно за жени и домакини?!

# 731
Клашърса знаеш ли колко домакини ще го гледат, покрай децата си, дори и да нямат желание.
Ми той е бог, нарочно с малка буква, за дечурлигата.

# 732
  • София
Въобще не смятам, че са си платили Пепе и Клашъра. Да, не всеки ги знае, защото са в интернет, но реално имат много последователи, даже доста повече от някои известни от тв. (разбира се, много хора и не ги харесват)
Тези тип Джейми, не са инфлуенсъри, тя може и да си е платила, нея никой не я знаеше, пък какво остава да има 1 милион последователи в YouTube. Аз смятам, че доста деца ще поискат да го гледат, съответно и родителите им. На мен също ми е интересно дали за 5 дни ще се поотпусне или ще си остане все с този роботски тембър. 😁

# 733
  • София
Трябва да питам внука знае ли го този Клашърс, щото аз български блогъри и влогъри не гледам.Нищо българско не гледам.

# 734
И аз следя ужасно много канали в Ю туб, гледам всеки ден (даже от сутринта, за разсъмване, вместо противните типове от сутрешните блокове, с извинение) но не и български влогъри. В този чичко не виждам нищо интересно.

Общи условия

Активация на акаунт