🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 283
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 795
Леле, Диди Дрингова не мога да я позная Scream

# 796
Тази мацка изби рибата с готвене. И не е много млада според мен, но добре тунингована.Поне на 40 ми изглежда, ако не и повече.

# 797
И аз.
На мен Дидо ще ми е дразнителя.
Стискам за Слави.

# 798
Ама какви са тези бъркочи-тази буха всичко,което и попадне пред очите в купите,и така мята без да мери количества,без да мисли,че като фраснеш 9 неща в една манджа,се губи всякакъв вкус.И с този грим в кухнята и фльонгата на главата изглежда много неадекватно.Направо да си идват гостите с мезим фортето,много гадна вечеря.

# 799
Тази мацка изби рибата с готвене. И не е много млада според мен, но добре тунингована.Поне на 40 ми изглежда, ако не и повече.

89-ти набор е.

# 800
Ми аз казах на какво е заприличала... Как може жена в тоя вид да облече за официална вечеря сатенена риза с... Мики Маус! Качила е 30 кила сигурно. Като заговори... Close по-добре да яде и да трае.

31... жалко, натоварила си е години.

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 20:44 от Анонимен

# 801
  • София
Аз съм назад с гледането, но не мога да се стърпя да не коментирам. Тая жена не е много на център. Като започнем с облеклото Close , изчанченото произнасяне на някои наименования, това, че в магазина най-нахално си караше без маска... Сее брашно по целия плот... Чиниите - манджа с грозде... Astonished

# 802
  • София

89-ти набор е.
Определено по-възрастна изглежда.

# 803

89-ти набор е.
Определено по-възрастна изглежда.

мда, по-върастна изглежда и то доста.

# 804
Не мога да повярвам, че тази жена е на моите години..... Да бе, не го вярвам.....

# 805
Вечерята ѝ на Дения е странна като самата нея. Хем богата, хем бъркоч. Няма концепция, няма стил, няма нищо. Хем е хубава, но всъщност не е. Ако и дизанерските ѝ умения са подобни... Ами подобни са, та! - кецове с перушина... И вечерята и е "кецове с перушина", напръскани с брокат.

# 806
Оперната певица миналата седмица изглеждаше с 10 години над възрастта си, но никой не го спомена. Пиша го за баланс Simple Smile

Менюто ми харесва, може би без салатата. Тоя пък Слави какво се изказа, че гризините били хрупкави?! Идеята на гризините е да са хрупкави, а не жилави или меки.
"Фламбирането" беше странно - толкова ли не е гледала филми, в които се фламбира нещо - винаги го палят, не се самозапалва.

# 807
  • София
Ох, боже, смях се с Манчо с "фламбирането". Може ли толкова да си отвеян, да очакваш самозапалване?! Joy

Диди Дрингова... Хайде, ще замълча.
Въобще компанията тази седмица не ми е много по вкуса.

# 808
Съпругата на Искрен изглежда много амортизирана.Някак повяхнала, не че някога е била красавица.
Тази жена - домакинята ми е тотално безизвестна. Изхвърли се с меню-от пиле мляко, но нещо ми наподобяват буламачи.То такива хора дето имат такъв похват да се занимават с хиляди неща си пилеят енергията и май нищо не е както трябва. На пръв поглед симпатична, но нещо ми липсва да я харесам.
А коментарите на Манчо изобщо не ги взимам под внимание. Всичко е само за да участва в предаването, да се усеща присъствието му (нали е негово предаване) нищо че плещи глупости.

# 809
Малеее, музата на Пецов заприличала на баба му - ужас! Rolling Eyes
Таз фолк певица направи пълен бъркоч, нищо не бих яла от това ядене, освен гризини и платото със сирена. Самата тя не ми допада... близко разположените очи и придават неинтелигентен вид! И много намацотенааа, язък и за 30 те години!
Оерната певица от миналата седмица и на мен не ми е красива, за разлика от майка си, но пък някак е приятна и позитивна, и не се изказва глуповато като тази.

Общи условия

Активация на акаунт