🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 218
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 050
Аз не разбрах какво беше това "мариноване" на пилешкото в ракия и какво се целеше да постигне: аромат, крехкост, вкус...

ама пълни глупости са това, моля ти се. пиле в ракия - смях.
и мен не ме издразни, толкова се потресох Wink всъщност е класика в някои среди,кво толкова се потрисам и аз Wink

# 1 051
Ще кажа на Птица, тъй като има инфо от извора.
Участниците се събират снимките се правят 3-4седмици преди излъчване. Казва им се кой в кой ден готви и с кого е в групата.
Снима си се ден за ден. Днес е Димо - сутринта в 9 се събира със снимачния екип и се почва, ходи се първо на пазар, след това се отива в мястото където се готви и ако няма друго в което ще се пренасят тави и ще се яде ...цял ден ..че и до полунощ, откарват. Искат ги да са сготвили до 18ч. ако не са готови с готвенето- другите седят в лимузината и чакат домакина да се приготви... после влизат а Добър вечер и се почва хортуването.

П.С.
Манджо Мащерката, гледа вече монтирания епизод и си прави репликите и коментарите по него.!
Реално знае, всеки как е готвил и какви ги е надробил!

# 1 052
Мен пък Манчев ме потресе, с изказването си, че алкохолът стягал месото, а не го окрехкотявал?!
Дивечово, свинско, телешко - толкова рецепти има за мариноване главно с тази цел (отделно аромат), че честно казано много се изненадах! Само мащерката и пресният босилек ли са панацеята на всичко?
Може би за пилешкото е излишно, но Манчев не подчерта, че точно за това месо е излишно, а каза, че алкохолът стяга месото. 🙄

# 1 053
Всичко сте казали за представянето на половинката на Искрен Пецов  Simple Smile Simple Smile На снимката на Мери Мар кокетно поседнала на ръба на диванчето е просто покъртителна. Стори ми се, че има тату на бедрото, някой видя ли какво е татуирано?
То на тая снимка, аха да и се види най-милото на Дрингова. А иначе за гащеризончето, дето го беше навлякла, явно беше заради тату-то, иначе как ще се види, ако беше с нещо по-подобаващо.

# 1 054
  • Sofia
SmileySimple Smile
Тази седмица всички са много мили и позитивни... А дотук нищо особено вкусно не видях.
Диди майтапеше ли се с това за интериорния дизайн? 😆 Да беше махнала това абсурдно шалтенце от дивана си поне. И двамата с Пецов са ми като замръзнали в ранните 2000г. Тя с вид на пенсионирана стриптизьорка, той отдавна пенсиониран one hit wonder изпълнител. Странни хора!
Понеже съм в потрес от снощното предаване умишлено потърсих темата да прочета коментари и мнения на други хора. Изключително лошо впечатление ми направи неподдържаността на тази жена, а тя е И жена на възраст! Прорасла коса, черен корен над 10см /все пак по ТВ ще те дават!/, развята пусната коса докато готви, грозни и прорасли с лака нокти, безумно смешни дрехи - шарени и грозно комбинирани /а уж дизайнер?!?/. Преди години са ги давали в разни интервюта и тя беше доста добре изглеждаща. Даже в понеделник не бях разбрала коя е тази персона защото започнах да гледам предаването към средата. Много парадират с Искрен за дълголетната си връзка и семейство, но хич не е така. В годините на "Кайман", когато свиреха по софийските клубове, имах приятел от неговото много близко обкръжение. Ходела съм и аз да ги гледам/слушам именно с този приятел и обща компания. Ами виждала съм го с очите си как се закача с разни мацки, прегръдки, пуска им ръце, натиска си и си търси женско внимание тип "за вечерта". И от моя приятел знам, че е бил супер коцкар. Тогава работеха лятото и на морето, в Сл бряг по цял сезон и е било същото. Жени и разгул. Не че го съдя, но изтъкват и парадират неистини. НО тази Диди е много неприятна и мяза на ромка. С мини рокля до задника и ботуши вкъщи?!? Безвкусие! Беден речник, лошо поведение, липса на всякаква естетика и най-вече сготви зле и бедно откъм разнообразие.
Изказах се, олекна ми! Satisfied

# 1 055
И въпреки цялата ужасия, държа се мило с всички, не се правеше на такава, каквато не е и беше гостоприемна. Не ме подразни изобщо, а помня нейни много стари изяви, в които грачеше и се надвикваше, като махленка.
Т.е. ти искаш да кажеш, че тя наистина е интериорен дизайнер, много търсен от хора, които строят кооперации?
И мен не ме подразни, защото аз очаквах всичко, което тя показа. Вие наистина не я помните в някогашните ѝ изяви сигурно. Тя не е кротка мила женица.

# 1 056
Ама за шубата никой нищо не каза. Това голямо синьо нещо направо ми събра погледа

# 1 057
А и не пиела алкохол. Не пие пред камера, явно, защото няма да успее да спре. Няма вид на човек, който живее на чайче...
http://blife.bg/article-9597

# 1 058
Абе..не я знам пие ли, но в лице няма хич здравословен вид.
Виж, в тяло за 50-годишна жена, родила 2 деца е много добре.

# 1 059
Точно гласът ѝ е на жена,която прекалява и с алкохол и цигари.А това,че го изтъкна няколко пъти явно е решила да е въздържателка и много ѝ е важно да го казва на глас белким го повярва Joy
Никога не е била добре изглеждаща жена,винаги е била кичозна,шумна и с чалгаджийски манталитет и вид.

# 1 060
Май само на мен ми хареса у тях обстановката.
Синьото ми заприлича на халат за баня.
А детето ми се струваше притеснено, ама то с такава майка, как да не се срамуваш.
Пецов сега каза, че новата му песен била за България- патриот човек.

# 1 061
  • София
Между другото, в началото, като показваше там хол ли, какво се води  - и на мен ми хареса, че е светло и някак слънчево. Кухнята вече не толкова.

# 1 062
На мен тия дъски, дето " сама ги ковала" хич не ми харесаха

# 1 063
  • Пловдив
Не мисля, че това бяха дъски...пошегува се. Според мен, де...това са тапети.

# 1 064
И тапети да са... Хич не ми създаваха уют

Общи условия

Активация на акаунт