🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 248
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 065
Манчев да си изгледа старите предавания, че склерозата го е треснала явно. Когато са правили френски петлета, изпадаше във възторг, а сега е решил, че пиле не се яде на вечеря. Аз съм доволна, че поне не употребява "уникално", че се изприщвах като чуя, как ако сложат малко мащерка ще стане "у-ни-кал-но"!
Дрингова е от жените, които не приемат, че остаряват. Иска й се да се фръцка с къси роклета, ама вече не предизвиква ефекта, който иска, а прилича на магистралка.
От тази вечер разбрах следното - пиле не се яде за вечеря, но можеш да посрещаш гости по катерица.

# 1 066
  • София
Че то дори  на сватбата ни основното ни беше с пиле... 🤣 Покривам се с пепел 🤫
Според мен като цяло си е добър избор, защото като цяло повечето хора го консумират.
 Иначе аз мразя да се готви с алкохол.

# 1 067
Айде, Искрен е при Гала...

# 1 068
  • Пловдив
Ами за облеклото нямаше как да я изкритикуват...а сигурно са искали Wink

# 1 069
И аз бях възмутена от дискриминацията на пилетата за вечеря. Още повече от обяснението защо. Много леко било, видиш ли. Брее!
А на други им обяснява как вечерите ставали тежки. Тоя човек нещо с възрастта взе да дава на късо май.
Ако трябва да бъда честна и аз не обичам особено пиле, но все пак зависи как е сготвено. Пиле, барабар с яйцата сигурно наистина е гадост, ама накиснато в ракия сигурно е пивко поне Sweat Smile

# 1 070
Мистик, аз за себе си стигнах до този извод. Ограмотява ме предаването. Joy

# 1 071
И въпреки цялата ужасия, държа се мило с всички, не се правеше на такава, каквато не е и беше гостоприемна. Не ме подразни изобщо, а помня нейни много стари изяви, в които грачеше и се надвикваше, като махленка.
Т.е. ти искаш да кажеш, че тя наистина е интериорен дизайнер, много търсен от хора, които строят кооперации?
И мен не ме подразни, защото аз очаквах всичко, което тя показа. Вие наистина не я помните в някогашните ѝ изяви сигурно. Тя не е кротка мила женица.
А, не, нищо подобно не искам да кажа, защото не я познавам и няма как да знам, с какво точно се занимава. Допускам, че й се е случило еднократно и сега го използва, за да покаже на хората, че все пак прави нещо. Тя и не каза, че е "много търсен интериорен дизайнер", каза, че е помагала с интериора на нейни приятели, които строят кооперации. Твърде е семпла, като поведение, за да й анализирам всяка дума, наистина не виждам никаква претенция в нея.
Много добре помня, как се държеше едно време и изрично съм го упоменала в края на предходния ми пост. Сега видях промяна в поведението й и не ме подразни, нищо повече.

# 1 072
Помним я Дидка, арогантна, нахална, и известна само и единствено с това, че в края на соца е успяла като сервитьорка да примами софиянец.
За по - младите да уточня, че в София не можеше да дойдеш и да си за живееш ей така. И не само в София.
После понеже езикът ѝ е голям, а и И& А налагаха т. н. крещяща телевизия  Дрингова започна да е много често в предаването им. Точно заради таланта да крещи по разни теми.
М.. да. Защото бе зората на наглите, невъзпитаните и нахалните...
А сега е поувехнала и единсвеното ѝ постижение е, че 33 г. е до Искрен. Забележете ДО .
Баща му навремето е бил против нея и с право.
Иначе госпожата си е там някъде в началото на 90 - те.

# 1 073
  • София
На мен ужасно впечатление ми направи като каза относно дъщеря си, че по-умното и по-красивото дете се е метнало на нея. И какво синът ѝ е грозен и глупав ли? Егати комплексите му създава тази жена, ако си мисли, че така ще го накара да учи...

# 1 074
  • софия
Аз се "възхитих" на това, че много обичала да учи с детето си, много ѝ харесвало и дори на приятелски деца била помагала в училище. Не смея да помисля какво е нивото на училищата, в които учат тези деца, които имат нужда Диди Дрингова да им помага с материала.

# 1 075
🤣🤣
Е, сигурно учат в ТОХ-а и им показва нагледно, как се задушават краставици.

# 1 076
Да,забравих да спомена това нейно изказване,колко се гордее с дъщеря си и иска да успее,а синът им..ами той да е жив и здрав и.. хилене Rolling Eyes

# 1 077
Ама за шубата никой нищо не каза. Това голямо синьо нещо направо ми събра погледа
Аз казах - китеника, с който беше облечена при пазаруването. Joy
Ако трябва да прибегна до услугите на такъв интериорен дизайнер, жална ми майка....! Joy

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 13:22 от mimi.7299

# 1 078
🤣🤣
Е, сигурно учат в ТОХ-а и им показва нагледно, как се задушават краставици.

тази и в тох-а не може да се включи......
като каза, че има диплома си викам - айде поне ще сготви по-прилично. ама не, пълна излагация!

# 1 079
Продуцентите сигурно й знаят предисторията и какво ли са си казали - тапия за готвач има, устата скандалджийка е - хем ще сготви вкусно, хем сеирът налице!
А то, какво - греда отвсякъде! 😆

Общи условия

Активация на акаунт