🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 213
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 080
Да,забравих да спомена това нейно изказване,колко се гордее с дъщеря си и иска да успее,а синът им..ами той да е жив и здрав и.. хилене Rolling Eyes
Синчето им има или е имало някакви проблеми. Още с раждането е имало екшън и му треперят като на ровко яйце. За това повече разказва тя във "Смени жената". Но явно е решила този пък да не акцентира на проблемите с детето им. Затова и каза, че за него им е важно да е жив и здрав, не защото е глупав...Но човек ако не знае, ще си помисли, че го подценява.

# 1 081
  • София
Не знам какви проблеми има детето, но в такъв случай е още по-грозно изказването, че по-умното и по-красивото дете се е метнало на нея. Ако наистина има такива проблеми и си позволява да прави такива изказвания, звучи като лош човек.

# 1 082
За мен изказването не беше ок,без оглед на това- има или няма проблеми детето им.
Тес,ами сеира е налице,гледай колко време я коментираме от снощи Joy

# 1 083
Не че нещо, но яйцето с течен жълтък е роХко!

# 1 084
Тя не уточни кое дете е по-умното и кое по-красивото. Един вид, което и да било умно и красиво, все на нея ще да се е метнало. Макар че какво пречи и двете да са Simple Smile

Хахах, какво яйчно объркване съм направила. УжасТ! Правилно, роХко е, ама някои думички човек като си ги научи човек грешно от малък, оправяне няма. Простете ми, моля, не е нарочно Satisfied

# 1 085
Напротив,аз доколкото помня, за дъщеря си надълго и нашироко обясни колко езика знае,къде учи и какво иска да постигне,а за момчето-е той да е жив и здрав!

# 1 086
Синчето им има или е имало някакви проблеми. Още с раждането е имало екшън и му треперят като на ровко яйце. За това повече разказва тя във "Смени жената". Но явно е решила този пък да не акцентира на проблемите с детето им. Затова и каза, че за него им е важно да е жив и здрав, не защото е глупав...Но човек ако не знае, ще си помисли, че го подценява.
Ми нищо сериозно, според мен, но... що да не привлича внимание с излишна драма, пък като се излага, коментирайки децата си, това може да е оправдание. Момченцето е много сладко!
https://www.24chasa.bg/Article/1424481

# 1 087
Вчера бях заета, та не гледах изцяло, но хванах част от менюто и не ми изглеждаше добре. Особено пилето - това не бих го и опитала, а съм по птичите меса.
На мен пък холът ми се видя смехотворен (ако това е холът) - миниатюрен ъгъл като за кухня и тясно пространство в което няма място да се обърне човек. Ъгълът на певицата също беше грозен (вчера, там където пяха - не помня точно ъгъл ли беше или някакво ниско диванче - каквото и да е, не беше хубаво).
Шкафчетата в кухнята не ми изглеждат очукани и ми харесват като дизайн. Този тип дръжки ( старинни с порцеланов елемент) отдавна ми харесват и по едно време мислех дали да не купя само дръжки (от строителен магазин - има) и да подменя на шкафчетата вкъщи, но после реших, че не ми се занимава чак толкова...

# 1 088
Много винтидж, много стил!
Просто се облещих като закълца с тъпото очукано ножче пилешкото, накрая и домата за салатата пострада...Smiley А тенджерката в която вари черния императорски ориз? - Всичко ми се видя толкова мърляво и сготвено без всякакво желание. Сама се потресе от ракиената си "марината". Неапетитни пържени бъркочи, бррр. Десерт повърня в кора от авокадо. Ягодите с пудра захар добре, че ни спестиха как ги пасира. Останахме си с презентацията Smiley

За визията ще замълча. Очаквам с нетърпение останалите ѝ тоалетНи напъни.

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 12:48 от Cafelate

# 1 089
  • Sofia
Много винтидж, много стил!
Просто се облещих като закълца с тъпото очукано ножче пилешкото, накрая и домата за салатата пострада...Smiley А тенджерката в която вари черния императорски ориз? - Всичко ми се видя толкова мърляво и сготвено без всякакво желание. Сама се потресе от ракиената си "марината". Неапетитни пържени бъркочи, бррр. Десерт повърня в кора от авокадо. Ягодите с пудра захар добре, че ни спестиха как ги пасира. Останахме си с презентацията Smiley
За визията ще замълча. Очаквам с нетърпение останалите ѝ тоалетНи напъни.

Култово е това определение, падам от смях SatisfiedSweat Smile Аз не бих сготвила пиле за вечеря с гости, камо ли пък по телевизия!

# 1 090
Донякъде разбирам защо някои участници не канят екипа в дома си.

# 1 091
Мдаа, и аз това си го помислих. Всичко е грозно, очукано, мръсно, повърня и какво беше още...
Ми това си има жената, това показва. И на мен не ми допада дизайнът й, но толкова грубо не бих се изказала. Още повече, че тя определено си го обича, радва му се и се гордее с него. А че е малък хола с кухнята, ами вероятно е стандартен апартамент, пригоден за голямо семейство. Все пак 2 деца имат хората, разнополови и с голяма разлика помежду им. Може да са се опитали да направят отделна стая за всяко дете. А и само една да е детската, нищо чудно кухнята да е преправена на родителска спалня.
То пък сякаш другите в палати живеем Simple Smile
На мен пък холът на Мила от предишната седмица не ми хареса. Кухнята - да, но холът беше голям, но неуютно възпразен. Като бална зала със столове покрай стената.
Това, че всичко хубаво детето е взело от мен или моята рода, а лошото от бащата и свекървата, си е класика в жанра, какво толкова му се впечатлявате Simple Smile
А за момчето - сигурно е калпазанин и като на повече момчета не му се учи.

# 1 092
И за мен това е просто шега и то доста стандартна, но ето че на други хора им звучи грозно и нетактично. Или не са чували някой да се шегува така или просто го намират безвкусно.

# 1 093
  • София
Тя не каза това, едно е да противопоставяш родите, друго е децата. Ако беше казала, че дъщеря й е взела нейната красота и интелект, голяма работа, но изказването, че по-красивото и по-умно дете ги е взело, е с доста по-различно значение.
Всеки си знае е, да си ги възпитава както иска, аз си казвам моето мнение, че не е хубаво да се казва за едното дете, че е по-умно и по-красиво.

# 1 094
  • София
То затова повечето не искат да канят в домовете си, разнасят ги яко, така че почвам и да ги разбирам и да не им се сърдя като посрещат в ресторант. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт