🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 194
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 1 155
Според мен това беше най-добрата вечер до момента. Бяха се поотпуснали, особено Слави. Дали утре ще се справи добре ?

# 1 156
Аа, няма да ми обиждате Димо!
За мен той е българският Шон Пен Simple Smile
За готвач не става, но като актьор е страхотен. Но в образ и извън образ е мноого различен. В смисъл че няма нищо общо с повечето си образи. Те обикновено са ярки, холерични и даже невротични, а иначе е много балансиран и обран Simple Smile

Шон Пен ми е от любимите актьори и сега определено ме обърка. Коя му е култувата роля на Димо - само да не е бг сериал.
Иначе аз него съм го срещала няколко пъти, но не съм с приятни впечатления.
Ами колкото и странно да звучи, аз сериали не гледах. Прогледах "Откраднат живот" заради него. По ТВ основно в сериали го дават. Иначе- в театрални постановки. Участва и в няколко клипа на Миро. Сега, това че аз адски го харесвам, не значи, че на всеки би се харесал. Но на фона на масовото бездарие наистина изпъква. Другият ми любимец от това поколение актьори е Александър Алексиев.
Извинете ме за оф топика.

# 1 157
  • Велико Търново
Поне Уики може да отвори човек, преди да дава категорични квалификации.
А! Точно! Особено пък когато ги дава някой, който във всеки удобен случай пише против българските продукции, били те телевизионни или кино.
Освен това участията на Димо далеч не се изчерпват само с това в "Откраднат живот".
И не виждам никакво превъзнасяне. Наистина от младата генерация актьори е един от най-известните.

Разликата между рускиня и украинка не е като между китаец и негър все пак...
Украинците далеч не смятат така.

Десертът на арменката и на мен ми събуди любопитството. Може ли, ако някой разбере рецептата, да я напише, моля!

# 1 158
  • София
Значи аз на тази вечеря още малко щях заспа. Едно такова монотонно, ръмжащо приспивно.

Що се касае до това, че жена му направила една част от десерта, а рибата беше само почистена(той изпече след това) - всичко останало си направи човека сам. Така, че не разбрах на Манчо към му е проблема.

# 1 159
Бе тоз уж мрънкало и безличен, ама не ме дразни, мрън, мрън и криво ляво наготви човека.
Ястията, ако са вкусни бих ги яла, десерта също. Вечерта мина някак флегматично, ама то е защото думите едва ги вадят от устата на домакина.
Май повече точки взе от Дидито Дрингова? Thinking
Хи,хи на едно мнение сме Дядо Хаджия! Grinning

# 1 160
Те пък чуждите актьори масово са уникални....я слушайте без превод да видите масовката....Димо го харесвам като актьор, даже съм учудена, че е леко флегматичен. Може в живота да е друг. Напомни ми за екс министъра Пенев - лежерен, аут ъф спейс, на друга планета и изведнъж бау! Звяр в роля, супер жив.
Не успях да гледам добре, но май посредствено се справи.
Мариноваето с малко алкохол е ок за по-серт меса, макар да е по-добре с вино. Но кисненето в ракия, еле пък на пилешко не.

# 1 161
И аз много харесвам Димо и съм учудена от вялостта му. Притеснен беше, не се чувстваше в свои води, така и не се отпусна и да се раздаде. Като че ли насила участва.
Предполагам ще си е така дефанзивен до края на предаването.

# 1 162
Поне Уики може да отвори човек, преди да дава категорични квалификации.
А! Точно! Особено пък когато ги дава някой, който във всеки удобен случай пише против българските продукции, били те телевизионни или кино.

Ама то си има причина... Все още не сме достигнали до западните стандарти в правенето на кино и тв.
А нашите актьори от по-младата генерация говорят доста нечленоразделно и едва им се разбира. Много хляб имат още докато стигнат до американските, германските, руските, турските и т.н. колеги. Гледах малко от "Скъпи наследници"... е няма такова преиграване. Супер слаба игра. Съжалявам
Едно време българските сериали бяха В ПЪТИ по-добри като актьорска игра. Ама и актьорите от по възрастното поколение са от класа.

# 1 163
Чувал съм го като име но ми е непознат. Не съм гледал " Под Прикритие", честно казано българско кино и театър не ме интересуват. Няма да споделям защо, не ми се пише пак лекция. Сготви добре. Десерта - не съм сигурен. Каква е тази мания за авокадо сред българските т.нар. " Випове" .....Е, всеки случай е по-добре от това да кажеш, че макароните били храна за простолюдието.....

# 1 164
Joy
Господа, по темата, ако обичате.

# 1 165
Пак ли сме на тема "колко са зле български театрален актьори и продукции и едно време какво кино имаше ехеееее", без да сме гледали и 5 минути, естествено.
Аз пък точно "Дом за нашите деца" навремето едвам го издържах.

По темата - утре пък не знам как ще издържа Клашъра. Гласът му ме побъркваааааа

# 1 166
Слави и той ще пълни авокадо, поне според рекламата

# 1 167
  • София
Школа по танци има жената на Димо.
Разликата между рускиня и украинка не е като между китаец и негър все пак...
Да бе, все едно да ми кажат, че съм сръбкиня😂
На Димо беше най-добра вечерята до тук. Жена му е приго твила само десерта - рибата си е подготвил той. Калмарите не му се пилучиха, ама те са такива - не стават винаги 😜
И много си е готин. Най-чаровният грозник!❤
Колкото до флегматичната вечер... е, ми, с такава вяла компания 😜

# 1 168
И аз по темата, Димо не участва в Под прикритие Joy

# 1 169
  • София
Да, отворих уики. Какво значение има, че към момента не го дават? Виждам, че е играл и в няколко игрални филма. Има и далеч по-известни актьори от него ,не се превъзнасяйте
Разбира се, че има и по-известни, но от лицата под 40 години т.е. младите актьори, които тепърва ще се доказват, е сред най-известните и актуални.

За мен лично любим ми е в песента на Миро - Гълъбо. В Ягодова луна обаче всички бяха провал, но толкова лош сериал беше, че не виня актьорите.

Общи условия

Активация на акаунт