Пазаруване от LC Waikiki тема 3

• 47 568
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Отиваш с палтото и листите, които са ти изпратили за връщане в Спиди. То едното е формуляр, другото е товарителница или ваучер, както в нашето Спиди го наричат. Те си знаят какво да правят. Слагат всичко в един плик, дават ти проследяващ номер и това е. До няколко дни, когато получат пратката от Wikiki ще ти пратят имейл. Ако си платила с карта връщат сумата по нея, ако е с наложен платеж сумата ти остава в акаунта и ти я приспадат при следваща поръчка. Знам че и от акаунта може да се прехвърли в карта, но аз не съм се занимавала, защото при мен бяха малко сумите и ги използвах за следващо плащане.
Сега очаквам да ми върнат пари за едно яке, но то е платено с карта и ще отидат направо в нея. В понеделник го изпратих ще видим кога ще го получат. Но предните пъти бързо станаха нещата.

# 106
Ох, и моя мм е такъв, веднъж в годината от работата им дават 200 лв за дрехи, които отиват половината за мен Wink, взема на брат си стари дрехи, което ме побърква.

Та исках да кажа, ризата изглежда хубава, но одеалата, честно не знам освен за дете и домашен любимец за какво ще станат;) майка ми е купила юрган но 1.80 и не ми стига защото съм дългокрачка.

# 107
  • София
Добро утро,
за феновете на понита и еднорози Heart Eyes
https://www.lcw.com/bg-BG/p/girl-printed-blanket-0WBO27Z4-F9C
Одеалото е 150/200. Според мен са идеален размер Thinking

# 108
Добро утро,
за феновете на понита и еднорози Heart Eyes
https://www.lcw.com/bg-BG/p/girl-printed-blanket-0WBO27Z4-F9C
Одеалото е 150/200. Според мен са идеален размер Thinking
Туй поларено ли е, че моята девойка е с дерматит и памучни търся? Пак не пише състав, много често влизам в турския сайт да гледам състава.

# 109
Над колко лв е безплатната доставка? Имат толкова абсурден сайт....

# 110

Привет, моля споделете как се връщат нещата ? Поръчах едно палто,но ми е голямо.Благодаря.
Защо не го покажеш тук,може някой да го хареса?

# 111
Над колко лв е безплатната доставка? Имат толкова абсурден сайт....
М да, много бъгав и преводите, майко мила, така се смях на „пандуф”.
Над 50 лв е БД.

# 112
Уайкики са ми изпратили ваучер за 25% отстъпка от следваща поръчка, заради тази, която ми отказаха.

# 113
Как мога да откажа поръчката
Ако може скрийшот

# 114
  • Бургас
Уайкики са ми изпратили ваучер за 25% отстъпка от следваща поръчка, заради тази, която ми отказаха.

И на мен. 😃

Хепи като влезеш в самата поръчка има такава опция, под номера на поръчката. Ако липсва значи вече не може да я откажеш.

# 115
Има добавни нови неща в сайта, особено в Хоум секцията...

# 116
  • Пловдив
Кой грабна хубавия комплект чаршафи, а? Simple Smile

# 117
Кой точно?
Аз заради онази поръчка не мога да поръчвам
Блокаж

# 118
Пък аз изтървах дебело зимно яке за 11лв...

# 119
  • Пловдив
Кой точно?
Аз заради онази поръчка не мога да поръчвам
Блокаж
https://www.lcw.com/bg-BG/p/double-duvet-cover-0WBS92Z8-LRR
очите ми останаха...
Пуснах сефте поръчка и аз...един долен чаршаф с ластик, едно одеало и едно детско със Спайдърмен за едно приятелско дете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт