Пазаруване от LC Waikiki тема 3

• 47 562
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Аз пък получих яке и рокля на 31-ви, но вчера ходих да връщам якето, че не ми хареса как ми стои. Не ми се е случвало да ми бавят или откажат поръчка.

# 91
И аз доста почаках за две якета и една блуза преди Коледа.Сигурно 3 седмици ми ги пращаха.Всичко идва от Румъния и мисля, че там е проблема.Отделно нещо беше объркано при куриера, и не получих смс от Спиди, а направо куриера ми се обади да ме пита къде съм Simple Smile
Оставам с впечатление, че трябва да си приготвя доста търпение и време за получаване на поръчката.Едно Манго ми идва по-бързо от тях.

# 92
Сега погледнах моята поръчка е била от 26-ти декември и я получих на 31-ви. Да не би да сте поръчвали много неща затова да ви бавят. Аз имах две неща само.

# 93
  • София
Не би следвало бройката артикули да е проблем, по-скоро им липсва вътрешна комуникация и организация.

# 94
Да, моята поръчка беше за 300лв.
Звънях им седмица след като нямаше никакво движение по нея.
Щели да се свържат с колегите си от Румъния и после да ми се обадят на мен. Нямало нужда аз да ги търся отново.
След още 3 дни без отговор какво се случва с поръчката ми бях така нахална отново да ги потърся.
Нямали още отговор от Румъния.
Насметох ги и аз, че подобна вътрешна комуникация е недопустима и води до клиентска неудовлетвореност, въпреки любезността им с мен в телефонните разговори и им казах, че до края на деня очаквам отговор кога ще си получа нещата.
Звъннаха ми по-късно да ми кажат, че нямало причина поръчката ми да се бави, но не знаели кога ще я получа.
И ето днес-две седмици след този разговор, те са я отказали.
Като ме уведомяват в мейла, че АЗ съм я била отказала....
Фийдбейкнах им сайта, ама какво от това....

# 95
Не се ядосвай, пести нервите. Имах поръчка от една марка обувки, специално сандали от август, стана ноември, обадих се оказа се че няма да имам защото не са ме били намерили, по техни думи, според мен ги мързи и така я отказах. Провери твоята да не се окаже някъде в куриерите да е загубена.

# 96
  • София
Здравейте,
Получих детския спален комплект, за който бях питала и в темата:
https://www.lcw.com/bg-BG/p/kids-duvet-cover-set-0WAR60Z4-F9C
Чудесен е. Надявам се и бъдещата му малка притежалка да го хареса Simple Smile
Да похваля и аз един спален комплект, който се хареса много от тийн-ката, а и от мен Simple Smile
https://www.lcw.com/bg-BG/p/single-printed-duvet-cover-set-0WBR50Z8-LQJ
Стегнат, чудесен памук. Идеален Simple Smile
В описанието и на двата комплекта пише, че са с покривка за легло. Грешка в изписването ли е? Имат ли горен чаршаф, в който да се пъхне одеяло/юрган?

# 97
  • София
Тaня67, грешка е, да. Долен чаршаф (без ластик, но доста голям и се "подпъхва" под матрака лесно). Горен плик, в който се пъхва одеало/юрган, има копчета на нашия и калъфка за възглавница.

Не е рехав, лигав ... поне нашият. Много стегнат и хубав памук.

# 98
И аз имам спално комплекти в поръчката, които вече са изчерпани, поне да я откажат! А сега не мога и да пусна нова! Ужасни са

# 99
Само да споделя, че поръчка от 5 декември пристигна на 17.12. в два пакета. В единия бяха част от моите неща, а в другия с етикет на мое име пристигна чужда поръчка. Върнах веднага обърканите артикули и са ги получили на 21-ви, но още нямам върнати пари. Съвет- проверявайте какво получавате при забавяне на поръчките. При всички други случаи поръчките ми са пристигали без забавяне.

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 16:32 от Мари-ана

# 100
  • София
Минахме пак през аутлета днес- явно със сайта не си струва да се занимава човек. ММ, който не е пазарувал дрехи от години- не мога да го изкарам. 😂😂😂 Купи си риза, жилетка и елек. А какъв пуловер имаше за 3.60 и неговият размер, ама много имал такива, не му трябвали. Търсеше и панталон( изборът е огромен), но на за неговите претенции никой не беше ок.
 За мен-нищо, прегледах секцията за бременни, но нищо интересно, преди години имаше доста по-хубави неща. За детето- пола, раничка, клинче, чорапогащник и спално бельо на малено от 34 на 17 лв. Взех две одеялца всяко по 3 лв, хавлийка, на която и беше махната цената, но май беше 5,6 лв. Пелени по 3.60 лв.
Слагам снимки на най-изгоднити неща:
Мъжка риза - 6 лв

Спалното бельо за 17 лв

Одеялата да по 2.99 лв

# 101
  • София
Одеалото го имам от преди 2 години и съм много доволна.

# 102
  • София
Супер, радвам се, направо 2 броя взех, ама за 3 лв, каквото такова-няма как да го е яд човек. 😀

# 103
Всички одеала от там са ми супер. За 3 години не са мръднали

# 104
  • Стара Загора
Аз пък получих яке и рокля на 31-ви, но вчера ходих да връщам якето, че не ми хареса как ми стои. Не ми се е случвало да ми бавят или откажат поръчка.
Привет, моля споделете как се връщат нещата ? Поръчах едно палто,но ми е голямо.Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт