Пазаруване от LC Waikiki тема 3

• 48 333
  • 751
  •   2
Отговори
# 135
brayan_ какъв е състава на Одеалото с еднорога, то изчерпано вече де, ама ми е интересно.

# 136
Вчера и аз пуснах една скромна поръчка и също имах дефектни артикули - 2 долни потника на малката. Тъпо е, че не ти звънят и въобще не предлагат някаква опция за редакция на поръчката. Можех да взема от другия модел още един комплект ...... Expressionless
 И аз получих код за 5% , нооо пак сайта им е ужасен ... Пиша им го при всяка анкета Rolling Eyes

# 137
Мерси, ама няма кво да поръчам...искам ония чаршафи пък Pensive

п.п. Кодът е индивидуален май.
Мисля, че не е индивидуален, защото аз не се логвам, за да го използвам, а така сърфирайки ми излиза. Аз така и не намерих какво да поръчам за 50 лв и няма да го използвам.

# 138
  • Пловдив
Аз логната го пробвах и не го прие.

# 139
  • София
brayan_ какъв е състава на Одеалото с еднорога, то изчерпано вече де, ама ми е интересно.
Не съм ги отваряла, защото са за подарък, но би трябвало да са 100% ПОЛИЕСТЕР.

# 140
  • Пловдив
Моята поръчка е тръгнала Simple Smile

# 141
  • Най-красивата страна
Моята поръчка пристигна доста бързо-за 4 дни.
Бях поръчала няколко неща за детето .

# 142
И аз снощи поръчах няколко неща и днес получавам мейл, че якето на детето е дефектно (разбирайте изчерпано). Явно имат по малкото бройки. А така ми хареса ...

# 143
Тази сутрин реших да се поровя, нахвърлях някакви парцали в кошницата и ми начисли на всичко по 5% отстъпка. До два часа срок да поръчам. Не обичам да ме юркат. Изтрих всичко. Stuck Out Tongue
Отвратителен сайт пак да спомена. Постоянно прехвърля от бг на английски, зарежда едни и същи модели през пет реда, все им тегля по една майна.

# 144
Аз съм поръчвала и на другия ден още си е стояла отстъпката от 5% на нещата в кошницата, те така си го пишат 2 часа.

# 145
На мен снощи ми се яви банерът за 10 % при регистрация, не очаквах, защото от опит зная, че рядко се явява. Направих си нов акаунт, следвах банера и сега си имам отст. в кошницата, но нямам набелязани за 50 лв. Не ми се дават вече пари за дрехи, напазарувах се, искам само чаршафи и яке - палто - черното с еко кожа, което си взех декември, което е удобно и топличко, и мекичко. Искам и за тийнката същото, но едва ли ще заредят. Надявам се поне да отворят в мола и да го има там налично това палтенце.

Послепис:
Simple Smile Не се стърпях заради 10%, пуснах чаршафи и суитчър:

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 00:05 от *Камея

# 146
Този спален комплект е страшно красив!
Но аз не използвам пликове вече и ще се въздържа...
Искам бебешки неща! Но пак няма нищо интересно!

# 147
  • Бургас
Много е хубав този.
И аз искам някой нов спален комплект, все ги заглеждам, но пликовете им са ми малки. Моите завивки за 220/240 и трудно намирам нещо хем да ми хареса, хем да не е прекалено скъпо.

# 148
Всичко от Хоум секцията е страхотно. Нямаме нужда от нищо, но всеки път като пуснат нови неща не се стърпявам. Имам няколко комплекта калъфки, долни чаршафи с ластик, одеала и хавлии. Вчера получих 2 бр хавлии за баня, едната 70/140 а другата 50/80 , вързани с панделка. Страхтни просто и то само за 8,99 лв.
Мъжките им боксерки също са чудесни. Взех 3 бр комплект за 7,99 лв.

# 149
Магазина на улица Скопие работи ли днес

Общи условия

Активация на акаунт