Пазаруване от LC Waikiki тема 3

• 48 347
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
И на мен са ми поорязали поръчката. Горе долу са редуцирали на половина. Поне хавлиите са вътре. Радвам се, че са хубави. Поръчах по 2бр от двойните за проба. Мислех да си купя от English home, но уви там почти всичко е изчерпано, а мола кой знае кога ще отворят.
Бях мушнала две одеяла на Спайдърмен в петък сутринта, но докато поръчам ми ги махнаха от кошницата.
И аз съм със завивки 220 /240 и си вземам пликове от English home. Материята е хубава, но аз лично ги искам бели. Последният път като ходих нямаше от тях обаче.

# 151
  • Бургас
Ще погледна и в English home какво имат. Моето спално бельо цялото е от НМ и съм много доволна, но вече не предлагат толкова голям избор, а намаление пък съвсем не му правят. Не знам икейското как е.

# 152
В JUSK точно по Коледа и Нова година имаше ПАМУЧЕН САТЕН комплекти за 60 лв. и за 70лв. някъде там, и бяха хубави, но чисто бели с релефни фигурки. Не зная защо не купих, по принцип съм фен на памук-сатена, имам от Инглиш хоум, цветни са - не избеляват, не се деформират, но единият комплект го изцапахме с течна очна линия  - - отворила се и изтекла в леглото.
Този от уайкики го взимам, защото от 65лв.е намален на 50, а с тези 10% става на 45 лв. ; худито-суитчър е от 26 на 18 лв., с 10 % става 16,20.

ПП Сега влизам в  ел.пощата и разбирам, че няма май нищо да получа - били премахнали дефектните артикули, само дето не става ясно кои са те и кои са читавите , които ще дойдат, не се визуализира картинката , нито описанието на съобщението е налице.

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 18:03 от *Камея

# 153
Посетих магазина,.за който попитах. Има много малко хоум неща, но пък сив зех спален комплект за 18 лева. Доволна съм. Също и няколко панталони. Дънки нямаше.

# 154
  • Пловдив
При нас май няма спално бельо...
Хепи, снимай да зърнем? Simple Smile

# 155
  • Бургас
Камея, като си влезеш в поръчката ще видиш кое са премахнали от нея.

# 156
  • София
Ние като бяхме вторник на Скопие изобщо нямаше спално бельо за възрастни- само детски, явно са заредили, но да- артикулите са много малко.

# 157
Успях да поръчам 3бр одеяла със Спайдърмен. Усещам разправии със сайта обаче. Предната ми редуцирана поръчка все още е на статус изпращане и се наложи сега да платя с карта.
По принцип пазарувам с карта от сайта, но сега с тия отказвания на продукти предпочитах с НП. Затова поръчах и 3бр одеяла, че ако ми откажат някое, поне да изпратят нещо. Две ми трябват по принцип.
Пробвах да пусна поръчка от стария ми профил, който по някаква причина беше забил, но там ми ги даваше изчерпани, а не ми се занимава да правя пак нов. Даде ми и 5%отстъпка.

И вече имам смс, че ми пускат рефънд на поръчката в профила Rage

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 10:36 от agnesana

# 158
  • Пловдив
Пак ли ги има...?
п.п. при мен не са налични...
Инак днес ми иде поръчката с голямо одеало и чаршаф с ластик.

# 159
  • Sofia
Не съм правила поръчка от година и повече. Освен кофти сайт и трудна комуникация, избягвам всячески доставки със Спиди. Днес реших да се поразровя и харесах това палто https://www.lcw.com/bg-BG/p/xside-belted-cachet-coat-0WDD95Z8-KK7 Някой да го има или да го е виждал в магазин?

# 160
Пак ли ги има...?
п.п. при мен не са налични...
Инак днес ми иде поръчката с голямо одеало и чаршаф с ластик.

Явно ги няма. Цялата ми поръчка е канселирана и щели да ми възстановят парите в акаунта. Имах и едни боксерки за децата, които за втори път ми отказват. Звънях в банката ми и не можело да си оспоря транзакцията. Усещах разправии и нерви. Сега ще го чакам.

# 161
По кое време зареждат изчерпани неща?

# 162
Не се разбира кое е махнато от пор. - бял квадрат, липсва описание, липсва текст, не се визуализира, а в самия акаунт също няма инфо , вероятно и двата артикула няма да получа. А и вече са неналични, че да опитам пак да ги пусна. Без думи съм простооо....

# 163
  • Пловдив
Я си виж в акаунта...в мейла и аз нямах нищо.

# 164
На мен също не ми излизат отказаните артикули. Вече в трета поръчка ми отказват половината неща. За последната ме е най яд, тъй като използвах и кода за 25% и нещата, които исках да ми отказани, а е останал пълнежа.

Общи условия

Активация на акаунт