Пазаруване от LC Waikiki тема 3

• 48 349
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Аз също съм им бясна. В събота съвсем случайно беше наличен комплект чаршафи и нарочно поръчах 3 броя. След 1час получих съобщение за отказани, защото били дефектни. Е как от 3 броя налични, нито един не изпратиха? Писах им, отговор днес имам  съжляваме.....бля , бля...
agnesana, може ли линк на Спайдърмена? Благодаря!

# 166
Нещата, които ви отказват от аутлета ли са или  има и от редовните?

# 167
Моят комплект беше от секция LCW HOME

# 168
Аз също съм им бясна. В събота съвсем случайно беше наличен комплект чаршафи и нарочно поръчах 3 броя. След 1час получих съобщение за отказани, защото били дефектни. Е как от 3 броя налични, нито един не изпратиха? Писах им, отговор днес имам  съжляваме.....бля , бля...
agnesana, може ли линк на Спайдърмена? Благодаря!

https://www.lcw.com/bg-BG/p/boy-spiderman-printed-blanket-0WAR41Z4-LSJ

Поне вече са ми изпратили половината от предната поръчка. Поне хавлиите уж са там.

# 169
Аз съм тъп и упорит. Признавам!
Пуснах пак спайдърмените. Позволи ми да вкарам само 2бр в кошницата. Пуснах и 3бр хавлиени кърпи. Ако ми откажат одеялата, то поне няма да плащам доставката за кърпите. Този път се изтарикатих. Пуснах ги от стария ми профил с НП.

# 170
Не е от аутлета проблема, получих си поръчка с друг профил с намалени неща, килими
А онази още е забита

# 171
Joy Ще падна! И новата поръча е анулирана Joy

# 172
  • Пловдив
Не е от аутлета проблема, получих си поръчка с друг профил с намалени неща, килими
А онази още е забита
аз не виждам в сайта килими...

# 173
Килимите са страхотни! Както обичам шарено и ярки цветове, направо са наслада за очите ми. 😄
В секция Хоум са.

# 174
  • София
Добро утро 🙂
Agnesana, и аз се опитах да поръчам 1 бр. Одеало, но неуспешно.
Поне за момента останалите неща са ок. Поръчах това килимче:
https://www.lcw.com/bg-BG/p/printed-carpet-0WFQ38Z4-LT4

# 175
  • Пловдив
Този и на мен ми харесва...ама го няма наличен.
https://www.lcw.com/bg-BG/p/figured-rio-carpet-0WGB91Z8-F9C

за нов профил не ми идва смс...а като имам вече пусната поръчка не ми дава да пусна втора с наложен платеж? Що за щуротия?

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 11:21 от mystic woman

# 176
Така са от как аз поръчвам, има няма 2г поне. Толкова зле не съм виждала сайта. Думи нямам.

# 177
  • Пловдив
Ония готините чаршафи ги поръчах уж и ги отказаха Simple Smile Хем ги има, хем ги нЕма Laughing

# 178
И аз се боря с едно яке на детето, което 3 пъти поръчвам и 3 пъти ми отказват. Очевидно не е налично, но не са го махнали от сайта. Сега гледам, че пак го има, но вече пише, че е изчерпано.

Иначе другата част от поръчката, която беше пълнеж към якето, е изпратена вчера от Румъния и очаквам утре да я получа.

# 179
  • Пловдив
Като са ми я отменели веднага, нали няма кво да попълвам и да ми връщат сумата по картата?
Това пише...ПЛАЩАНЕ (КРЕДИТНА КАРТА)29,89 BGNВЪЗВРАТ (КРЕДИТНА КАРТА)29,89 BGN

Сметка LCWMoneyСАЛДО ПО СМЕТКА:0,00 BGN
НЯМАТЕ НИКАКВА ДЕЙНОСТ ПО LCWMONEY

Да попълвам ли нещо?

Общи условия

Активация на акаунт