Пазаруване от LC Waikiki тема 3

• 48 373
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Ок-благодаря,успокоих се че не е само при мен проблема!Дано това е знак че актуализират нещо по сайта и ще го оправят най накрая че иначе е голяма мъка.....

# 211
Ти пък...тоя сайт е мама мия

# 212
и на мен така ми дава сега,а снощи сложих някои неща в кошницата,искам да махна нещо но не мога,дава ми направо данните за доставка.случвало ли ви се е?

# 213
Съгласна съм напълно но може пък да ни изненадат-знае ли се...🤣😂😅

# 214
И аз мисля, че актуализират сайта. През нощта детето ме събуди и реших да разцъкам малко, та от тогава си беше така.

# 215
При мен излиза съобщение, че временно не работи, а снощи тъкмо разглеждах секцията за намалени артикули до 50% и си викам, айде утре на свежо, да не разглеждам сега от телефона.

# 216
Покрай темата отворих сайта да видя какво предлагат, не съм пазарувала от него. Харесаха ми някои неща, после ги загубих, не ги открих, и наслагах в кошницата няколко, да ми е сигурно, че ще ги видя пак. Махнах две, две останаха да им се чудя, реших да видя как става поръчката, регистрация заправих и се оказах регистрирана. Кога и защо........идея нямам. От цък на цък поръчката се оказа изпратена. Очаквах последна стъпка за проверка, ама предпоследната според мен, се оказа последна. Та така се сдобих с поръчка. Сега чакам да видя дали ще дойде, ама като ви чета, не знам. Видях опция за отмяна, но не я използвах. И при мен днес не се отваря сайта, исках да видя статуса на поръчката. Не е много читав тоя сайт, дано го пооправят.Simple Smile

# 217
  • Гражданин на света
Покрай темата отворих сайта да видя какво предлагат, не съм пазарувала от него. Харесаха ми някои неща, после ги загубих, не ги открих, и наслагах в кошницата няколко, да ми е сигурно, че ще ги видя пак. Махнах две, две останаха да им се чудя, реших да видя как става поръчката, регистрация заправих и се оказах регистрирана. Кога и защо........идея нямам. От цък на цък поръчката се оказа изпратена. Очаквах последна стъпка за проверка, ама предпоследната според мен, се оказа последна. Та така се сдобих с поръчка. Сега чакам да видя дали ще дойде, ама като ви чета, не знам. Видях опция за отмяна, но не я използвах. И при мен днес не се отваря сайта, исках да видя статуса на поръчката. Не е много читав тоя сайт, дано го пооправят.Simple Smile

С такова цъкане и аз направих без да искам поръчка. Писах им на формата, че искам да я откажа. Получих имейл,че ще ми я откажат, а на по късен етап още един имейл, че вече е отказана. И аз спокойна. Е да ама не. Сега получавам нов имейл поръчката ви е изпратена Simple Smile Тотален хаос Simple Smile

# 218
Аз реших, че я оставям, каквото ще да става. Като дойде, ще видя дали стават поръчаните неща, като не - ще връщам и така. Другият път ще мисля преди да цъкам. Simple Smile

# 219
  • Пловдив
Сега отварям банкирането си...имам - и + на отказаната поръчка платена с карта Simple Smile поръчката е от 12-ти.

# 220
Да, напълно хамава работа! Аз също исках нещо да променя-начина на плащане- да сменя и да платя с карта, но на предпоследна стъпка се оказа, че поръчката е вече финализирана/изпратена, много смотан сайт. А и една шапка исках да добавя, не само плащането да сменя. После уж пък имам дефектни артикули и си мислех, че нищо няма да получа. Накрая дойде без шапката, без плащане с картата и без дефектни стоки. Не един, а десет чифта очи   трябват и сто и петдесет  % внимание, когато пускаш в този сайт.

# 221
Пуснали са сайта. Има добавени нови неща и по-големи намаления. Три от артикулите, които получих преди 2 дни, сега са с по-ниска цена..
Пуснах нова поръчка, дано този път няма изчерпани артикули.

# 222
Пуснали са сайта. Има добавени нови неща и по-големи намаления. Три от артикулите, които получих преди 2 дни, сега са с по-ниска цена..
Пуснах нова поръчка, дано този път няма изчерпани артикули.
И аз пуснах поръчка но отново имам "дефектен" артикул-едно детско одеало с еднорог което се коментираше назад в темата.Поне останалите неща ще ми дойдат с БД.Шантав сайт-няма оправия!!😏

# 223
Да, и при мен 3 от нещата се оказаха дефектно, тези които бяха най на оферта. Две блузки на детето по 2.99, и кърпа 50х80 за 3.69.

Какво да се прави. Поне якето на детето този път е налично, няма да ходи гола, Хаха.

# 224
Заразни сте. Поръчах kилим. Simple Smile
Сега и ако дойде.....

Лабрекс, имаш мед от играта. И много други познати никове видях. Потърсете се.

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 07:40 от polin_a

Общи условия

Активация на акаунт