Пазаруване от LC Waikiki тема 3

• 47 552
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Тъкмо търсих темата да се похваля, че днес на намаление взех кожено яке за 40 лв, намалено от 65. Не знам кое му за 65 лв...аз толкова не бих дала ама съм доволна, защото като търсих преди нямаше моя размер.
Кофти снимка му направих Sad

# 706
  • русе
Здравейте, моля за съдействие дъщеря ми си е харесала едни дънки от сайта, но с тия номера не може да се ориентира едните са 28 номер, а другите 24. Повечето ѝ дънки са в номерация ХС или С, мисля си че 28 ще и е доста голям.

# 707
На сайта има размери и си отговарят

# 708
  • София
26-27 дънкова номерация са S
А в ЛСВ дрехите са малко уголемени в сравнение с НМ например.
Аз нося 40, но от техните спокойно ми стават 38, без да са супер стегнати.
Поръчайте за 65 лв. с БД и послед връщайте безплатно, ако не стават или не ви харесат.

# 709
Получих няколко детски дрехи, харесват ми. 1.бебешко яке
2.панталони
3.суитчер

# 710
  • на морето
Опитвам се да платя с карта, защото не ми е дошла една поръчка, но не ми дава да мина на следващата стъпка. През телефона съм. Помагайте!

# 711

Малко кофти се намира първия път. В ляво е плащане с наложен, вдясно е с карта.

Опитвам се да платя с карта, защото не ми е дошла една поръчка, но не ми дава да мина на следващата стъпка. През телефона съм. Помагайте!

# 712
Току що си поръчах рокля и обувки с ток. Дано да ми станат. За работата ми трябват. Simple Smile

# 713
  • на морето

Малко кофти се намира първия път. В ляво е плащане с наложен, вдясно е с карта.

Благодаря. На мен не ми излизаха полетата да въведа картата и трябваше да завъртя хоризонтално екрана за да ги видя, иначе оставаха вляво извън самия екран. Поръчах иначе. А бързо ли връщат парите в картата? В акаунта са доста бързи вече.

# 714
Аз до момента имам две злополучни поръчки на една и съща дреха. И двата пъти ми пращаха потник вместо рокля...
Не съм си прехвърляла парите обратно по сметка понеже си пазарувам регулярно. А и мисля има някаква минимална такса, която банката удържа при превода. Стотинки е (зависи от сумата), но все пак...
Вчера ми докараха последната поръчка. Пуснах я в понеделник. Купих къси панталони за децата, че бяха на добра цена, а в магазина в мола нямаше почти никакво намаление. Вчера като вляхох да направя скрийншота и малко съжалих. Имаше още повече намалени неща, но за сега няма да ровя из сайта, че току виж пак купя нещо Joy

# 715
  • русе
Досега не съм връщала неща ,но сега ще се наложи, та как става връщането на парите? Четох , че аз трябва да ги прехвърля, вероятно от профила си към моя сметка, трябва ли да знам нещо повече ?

# 716
Досега не съм връщала неща ,но сега ще се наложи, та как става връщането на парите? Четох , че аз трябва да ги прехвърля, вероятно от профила си към моя сметка, трябва ли да знам нещо повече ?

Не

# 717
  • на морето
Може и да не ги прехвърляш ако правиш друга поръчка. Използваш си ги отново. Ако ги прехвърляш, трябва да въведеш номера на банковата си сметка.

# 718
Ами, пак старите проблеми.Изскочи банер за Регистрация и 10 процента, почнах с опитите - поне 5 , но есемес НЕ идваше, даже си рестартирах телефона, но не би. Отказах се и влязох от друг телефон, появи се банер за 5 процента отстъпка, сложих неща за сто лева и при сл.стъпка поокапаха наполовина...пак ровене, допълване до сума с безпл.доставка, Липси пак ....накрая финализирах.
Влизам от трето устройство - без профил, гледам, уж липсите са налични за вкарване в кошницата, даже ги набрах, после и др.неща сложих, при плащане поокапаха, но и втора поръчка успях да им пратя.Ще видим от толкова артикули колко де факто ще пристигнат, скептична съм.
А есемесите в крайна сметка дойдоха след половин час, тоест,  след дъжд качулка, когато вече са изтекли трите мин за активация.Тъпня!

# 719
Здравейте, преди време някой сподели линк за дамски тениски с яка,но не го намирам.И в сайта не мога да ги намеря,излизат само мъжки тениски.

Общи условия

Активация на акаунт