Бебчето ни малко е сега и сбъдва нашата коледна мечта - мами Юли 2021, Тема 2

• 51 890
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, някоя от вас използвала ли е Полижинакс по време на бременност? На упътването пише да не се използва от бременни и кърмачки, но АГ ми го изписа, защото имало някакви бактерии на изследването. 🤷‍♀️

# 361
Момичета, някоя от вас използвала ли е Полижинакс по време на бременност? На упътването пише да не се използва от бременни и кърмачки, но АГ ми го изписа, защото имало някакви бактерии на изследването. 🤷‍♀️
Аз съм ползвала с предната бременност. И аз за бактерия.

# 362
Момичета, някоя от вас правила ли е такова изследване Down/risk ѝ за колко време излиза резултат?

# 363
Здравейте момичета! Някакво мнение за доктор Васил Даскалов гр. Пловдив. Става въпрос за фетална морфология! Благодаря!

# 364
Аз съм от малкото хора, които не се възхищават от доктор Даскалов, ама никак. Няма да пиша защо, но не препоръчвам като цяло. Била съм му пациентка преди да забременея, плашеше ме с ин-витро, обясняваше ми за дами, които правили по 10 опита, да не съм си мислела, че при мен ще е лесно... Не искам да се сещам колко рев съм изревала след прегледите при него и повече там няма да се върна, ако ще и да е последния лекар в Пловдив.

# 365
Как сте момичета? Някоя от вас да киха постоянно? Звучи тъп въпроса ми,но от скоро кихам много и все се държа за корема и ме е страх да не стане нещо 😬 Четох в интернет пространството ,че увелеченото кихане е нещо напълно нормално при бременност. При някоя от вас проявява ли се това?

# 366
Grinning
И кихам! И носът ми е запушен от повече от месец(пак е нормално). Една друга приятелка пак е така. Ще търпиме Stuck Out Tongue Winking Eye

# 367
Ох, мислех, че съм са аз с това кихане Grinning И аз кихам повече от обичайното без видима причина, странно е, но е от забавните симптоми Grinning

# 368
То хубаво кихането, ама при мен от време на време като кихка така ме заболява корема и после 1-2мин гледам да не мърдам(все в легнало положение се случва) а болката е много странна и силна ниско долу. На някоя от вас случвало ли и се е?

# 369
  • Варна
И аз Китай постоянно (попринцип съм с алергии) Ама постоянно 😁 Имала съм моменти на супер силна болка за секунди.
С хрема съм съм от два месеца и при мен предполагам от това е увеличеното кихане,дразни ми (не съм казваха на АГ,забравям). Сега като ходя до лабораторията ще си пусна носен.

# 370
Мислех, че има нещо сбъркано в мен Joy
И аз от около 2 месеца имам постоянно запушен нос /особено през нощта/ и кихам доста по-често от преди. Не мисля, че е настинка, много време продължава. Не използвам капки, защото знам, че не трябва. Ще търпим. Надявам се скоро да се оправят нещата Grinning

# 371
  • Варна
При мен е същата работа - често кихане и запушен нос само през нощта.
Доста често при кихане усещам прорязваща болка за 1-2 секунди, което е напълно нормално. Просто като съм легнала присвивам крака като кихам и така не усещам болка. Седнало положение също е Ок.

# 372
Мами, моят БХС и еххограф мина Слава Богу всичко е наред. Не се видя пол, срамежливо беше. Бях в Св. Лазар при Николова. Много добро впечатление ми направи, но си е скъпичко. За PaPPA тест и 4Д ехографа платих 290лв. Разбира се имате опция за по-евтино изследване от 80лв, а не Папа тест от 150лв, но аз това избрах в крайна сметка. Като ще се дават пари..
Казвам ви го, някоя бъдеща мама ако ще ходи там на фетална да е подготвена. Бъдете здрави и спокойни! Simple Smile

# 373
Момичета как ви се движи кръвното налягане (ако го мерите разбира се)? Аз вчера реших да го премеря вечерта и хоп 135/75, премерих веднага втори път 131/75. Вижда ми се високо, понеже винаги съм била с 120/70 или по-ниско. На 20-ти съм на преглед пък ще видим, възможно е и апарата ни да не е точен (електронен е). Когато ходих на ФМ лекарят каза, че уж не съм предразположена към прееклампсия, защото кръвотока към бебето е наред или нещо от този сорт,ама знае ли човек.

От може би месец,два всеки ден кихам поне по два пъти, а носа ми е все запушен.. особено вечер,заради сухия въздух от климатиците нищо, че имаме овлажнител.

# 374
Бях писала и в темата за бързи въпроси, но аз днес съм на кардиолог. На два пъти ми се случва кръвното ми да стига 140/90, не бях на себе си. Като цяло от преди да забременея съм с една идея по- високо кръвно. Ще видим днес какво ще каже доктора.. не знам вече дали и аз не психясвам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт