ДЕВЕТИ клас. Дядо Коледа да донесе здраве, радост и присъствени часове!

• 42 968
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Честира Баба Марта на всички! Здраве, усмивки и пролетно настроение! Малко остана до заветната дата 4 март Simple Smile

Момичета, имам един въпрос: приеха ли окончателно решението да разцепят пролетната ваканция на две части и първата да е 18-21 март? На сайта на МОН няма нищо.

# 556
# 557
  • София

Честита баба Марта!
Яна, още не. Няма заповед.

# 558
  • Там, където мечтите се сбъдват
Честита Баба Марта!!! Да сме здрави, румени, засмени!!!
Наборът окончателно влезе в пубертета, стои си сърдит в стаята и ни оставя да гадаем какви са причините, дори мартеницата от сестра му отказа да си сложи...Добре, че почнах да пия масло от вечерна иглика, че ПМС и лют тинейджър е ужасна комбинация:)))

# 559
  • София
...Добре, че почнах да пия масло от вечерна иглика, че ПМС и лют тинейджър е ужасна комбинация:)))
Да, или иглика, или Евгени, защото не се знае бЕлото накъде ще наклони везните.

# 560
Честита Баба Марта!
Живи и здрави, бели и червени! Hearts
В светлината на последните постове, втората част на моето пожелание да се тълкува според случая! Joy

# 561
Смесвайки белия и червения цвят се получава невероятен розов джин(+тоник), който целогодишно успокоява всякакви нерви от влизащи и излизащи от пубертета деца Simple Smile. Честита Баба Марта!

# 562
Честита Баба Марта! Здраве и усмивки!

Аз пък викам да се стопля вече и да почваме с тинтявата, портокалите.. Аперол! Wink Създаден е като сироп за тонизиране, та може и за лекарство да мине.. Simple Smile

# 563
  • София
Като отворихте дума за джин с тоник и Аперол, на море ми се приходи. Thinking

Ами тогава да се поправя с честитката - да сте на бЕло и червено!
Скрит текст:

# 564
# 565
  • София
Честита Баба Марта!
Много здраве и усмивки за всички! Flowers Four Leaf Clover

# 566
На патерица, честит Първи март! Здрави деца, усмихнати майки!

Информацията ми е непряка, но много, много ми се иска да е вярна: близка, чийто роднина е във фармацевтичния бизнес зад граница, каза, че имали указание да преустановят запасяването с маски и дезинфектанти, защото скоро няма да има търсене.

Ако е вярно, има индиции  животът да се нормализира. Мога само да се моля по ведоми или неведоми пътища това да се случи. С тази надежда прегръщам всички вас!

# 567
  • София
Честита Баба Марта и от мен на патерици! Бъдете живи и здрави!

# 568
  • нейде там, където ....
Бъдете живи и здрави, нека зло и болест ви забрави!

Шарлот, дано си права! Като гледам как се развиват нещата, няма да се учудя, ако наборите не си изкарат двете седмици присъствено. Или поне след тях май всички пак ще си останат у дома. Anguished

Дано си остане ваканцията така, както си беше разписана. При промяна, трябва да се променя и разпределението на учебния материал по (почти) всички предмети. Освен изместването на дългоочакваната голяма почивка с един месец.

Някой може ли да помогне с тълкуване на парадоксите на Зенон? Какво би трябвало да се очаква в един такъв текст? Аз, като проСт физик, мога да кажа, че не е прав, евентуално да извадя от ръкава неща, които не са учили в училище, за да се обоснова, но като за девети клас, философия, не ми изглежда подходящо.

# 569
Шарлот, не знам какво са имали предвид, внезапен край на пандемията ли (чудно ми е на каква база фармацевтите прогнозират такова нещо), но по лични прогнози на потребител, едва ли скоро ще спра да търся и купувам маски и дезинфектанти. Така свикнах с тях, че не виждам как ще се отърва от вече крепкия навик да се качвам в метро с маска или да минавам пазара с дезинфектант.

jd, зависи какво е условието. При нас след първото есе се оказа, че изискванията са ученикът да пише от лично негово име и да дава примери от ежедневието. Моята си беше праснала един подробен реферат по тогава зададената тема и получи петица, че няма лично отношение Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт