ДЕВЕТИ клас. Дядо Коледа да донесе здраве, радост и присъствени часове!

• 42 962
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Честит национален празник!

# 586

Честит празник!

# 587
# 588
Честит празник, приятели! Може би, заради всичките ограничения, които преживяваме последната година днес празника ми е още по-вълнуващ и осъзнавам по-силно колко е важно да бъдем свободни!

# 589
  • Там, където мечтите се сбъдват
Честит празник!!!
Днес с малката и ММ си направихме една дълга разходка из Борисовата, наборът си има собствена програма.
Довечера по БНТ1 от 21:50, ще дават филма "Възвишение". У дома с ММ сме големи почитатели на Милен Русков и на Възвишение, но филма не сме го гледали.

# 590
Много хубав концерт и рецитал по Ботев, Каравелов и Вазов по БНТ. Не обичам телевизия, но форматът е много интересен, впечатляващ и въздействащ!

# 591
Честит ни втори първи учебен ден. Да са ни живи и здрави децата и дано изкарат пълни 2 седмици ПО, че даже и повече.

# 592
  • София
Честит 15-ти септември ... ооопс, 4-ти март! Laughing
Дано са здрави децата и учителите, че имат огромна нужда от нормалност вече.

И един въпрос ме терзае от известно време - ще ваксинирате ли децата си?

При нас се е тръшнал втори учител (от преподаващите на класа - иначе, може и да са повече). Дано бързо се съвземат жените (макар, че се говори за заместнички). Не знам дали още важи възможността директор самосиндикално да вземе решение за ДО, но не изглеждат добре нещата.
Кои са болните учители? Аз само за пропуснати часове разбрах, но не и за причината.

# 593
  • София
Eiger, няма да ги ваксинирам.
Успешни учебни дни пожелавам на всички деца!

# 594
  • София
Честит втори учебен ден! Аз се замислям да ваксинирам набора, но незная дали изобщо ще стигне ваксина за него. Ние с ММ още не сме ваксинирани.

# 595
  • София
Честит да ни е днешният ден! Дано тези две седмици станат 2 месеца.
Ще се ваксинираме и ние и децата, само ако ваксините станат задължителни за пътуване извън страната, иначе не.

# 596
Аз съм привърженик на ваксините. От 95-та г. семейството ни се ваксинира с противогрипна ваксина и от тогава забравихме за тежки респираторни инфекции. Проблем при децата ни е възрастта - евентуално допусима е само ваксината на Пфайзер, а нея я изтеглят за изборните комисии и връзкари Confounded.

# 597
  • София
Дано децата да са в клас много време ПО. Иначе тази година ми е почти загубена.
А децата могат ли да се ваксинират? Мисля, че ваксините не са изпробвани за хора под 18 г. Дали за подрастващ и неоформен организъм няма да има неприятни последици?

# 598
Моят син не иска да ходи ПО, явно мързелът е много голям Grinning
Няма да се ваксинираме - и двамата имаме алергии, а никой не може да ми отговори на поставените въпроси, камо ли да каже как ще се отрази тази ваксина. Докато е по желание няма да желаем, когато стане задължителна ще мисля варианти. За излизане извън страната изобщо не си и помислям докато не навърши пълнолетие (нямам пълномощно и както изглежда няма да ми се предостави такова).

# 599
  • София
От много време насам, и двете ми деца заминаха за училище. Дано са здрави! Естествено нямаше заредена карта за ГТ.
Питам наборката сутринта, дали ще слага грим. Отговори ми, че ще сложи само ФДТ и пудра. Посъветвах я да се ограничи с челото, че иначе всичко ще се отпечата върху маската Joy Тя в момента, по аниме почин е с бретон и като сложии маската се виждаха само две очи, но карай.
Късите плисирани полички са издигнати в култ и вчера ми мрънкаше да купим карирана такава. Мартеа, посъветвах я директно да си ползва униформата от 78-мо Stuck Out Tongue Winking Eye

Както писах в предния пост, исках да я ваксинирам, но за 16-годишни само пфайзер са изследвани. Ние с ММ доста приемливо понесохме АЗ и малко съжалявам, че не рискувах да я боцна и нея. Но тя поне е съвестна - носи си маската, мие си ръцете, спазва хигиена. Малкия ми тийн е под всякаква критика: пипа си подметките, после си бърка в носа, маските му миришели...стигнах до там да държа в един плик нови маски и пакетчета дъвки, че да се съгласи да си ги слага.

Общи условия

Активация на акаунт