ДЕВЕТИ клас. Дядо Коледа да донесе здраве, радост и присъствени часове!

• 42 957
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
И аз подписах, не мисля, че ще има ефект обаче. Ваксинирам само от задължителните ваксини. Децата засега не бих ваксинирала, ние също засега изчакваме. ММ е доста крайно против, аз пък съм склонна да се ваксинирам заради пътуванията - той каза, че тази причина пък е съвсем нередна... хаха, може и така да е, но това е единствената причина, която ме е накарала да мисля в посока ваксиниране.
Днес всички са в приповдигнато настроение, не мога да повярвам, че и двамата ги няма вкъщи и са на училище.
Малката доста се подготвяше (разбирай направи си маска за лице (6 клас е) и т.н.), набора не прояви специални нагласи за подготовка. И двамата ще ги спукат от тестове, мисля, че успеха ще падне рязко надолу.
Като цяло, хубаво е да се случва нещо.. заредих с маски и гелове и се надявам всичко да е наред. Няма логика наистна заведения да работят, а децата да са вкъщи, но пък хоспитализираните се вдигат...

# 616
  • Варна
Вчера е било ужасен ден, по думите на моето дете. Днес са продължили с хора по ФВС в салона с маски.. Защо не са ги извели на двора при 15 градуса,  не знам.. Програмата от контролни за следващата седмица е на макс, тя е в стрес.. Ако ще наваксват с тестове и побъркват децата за двете седмици ПО,  то май съм за ДО.
При шестокласничката нещата са по-спокойни.

# 617
Днес девойката, освен с маска и дезинфектнат, тръгна и с аналгин. Каза, че вчера й се е разцепила главата от шум, стрес и емоции.

# 618
И моята девойка вчера беше с ужасно главоболие от шума. Но каза, че въпреки всичко иска да е присъствено

# 619
  • по Пътеката
Моята девойка видимо е оживена. Избира тоалети, вълнува се заради споделености в класа. Личи си, че е радостна. За учебния процес не споменава да има драма, но тя е издръжлива на стрес. И много трябва да й прелее, за да сподели. Повечето учители не изискват маски, само пожелателни са.

# 620
В гимназията на дъщеря ми следят да влязат с маски, оттам насетне явно всеки си решава, в някои часове учителите държат на маските, други са се ваксинирали вече с 2 дози и са им казали да си ги махат...

# 621
Тези дни-морално-етични теми с набора. Решил, че няма да има връзка и няма никога са излезе от семейството. На въпроса "защо" - жените създавали проблеми. Питам какви, ами от книгите, които чел така разбрал(не чете много книги, почти нищо.) На уточняващ въпрос-Ами, Анастази и и Делфин имсли любовници и се мъчели в семейството. Мадсм Бовари била нещастна и се самоубила. Е, тази, която трябва да се жени за него, вместо да е нещастна по-добре да си живее и да е спокойна. А той щял да си бъде сам.
После ходи и мрънкаЙ да чете задължителна литература.
А бе, няма ли някое оптимистично произведение, да му се невиди. Joy

# 622
Светкавица, а Флобер и Верлен тепърва предстоят... 😁

# 623
  • София
Малей, а още не е чел Гераците. Joy

# 624
  • София
А аз бих предложила "Малка къща в прерията" и бих декларирала подкрепа към сегашното му желание, въпреки че не вярвам то да е много дълготрайно. Скоро ще дойде времето на пеперудите в стомаха Heart Eyes

# 625
# 626
  • София

Бъдете здрави и  усмихнати, момичета!

# 627
# 628
# 629
  • Варна
Честит 8 Март! Да сте живи и здрави!
Младежът отказа да купувам цвете за класната. Дадох пари, дано не ги изхарчи и да купи нещо. Никак не обича да ходи сутрин по автобусите и тръгна кисел за училище.

Общи условия

Активация на акаунт