ДЕВЕТИ клас. Дядо Коледа да донесе здраве, радост и присъствени часове!

• 42 966
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Честита Коледа!
Здраве, мир и благоденствие във всеки дом!

# 76
  • София
Честита Коледа! Christmas Tree Бъдете здрави Flowers Four Leaf Clover
Не е мое, но много ми хареса :

С най-чисти мисли и в дните, наричани Бъдни вечер и Рождество, молитвено си пожелаваме сбъдване на всичко добро !

Обич за децата ни!
Радост, любов и закрила за хората!
Повече вяра и мъдрост в сърцата ни!
И като не наскърбяваме Господ с грях, да бъде днешния ден угоден за Него и спасителен за нас!

Бъдете здрави и закриляни от всяко зло!
АМИН Hands Pray

# 77
Всички изчезнахте. Вкъщи още дояждам сармички и един зелник. Отворих се на баници - утре ще печа тиквеник. После ще се приготвяме за Новата година.
Искам да си купя по-хубаво шампанско, някакви идеи? Във Фантастико има пенливо вино Аргео просеко и за сега си мисля за него.

# 78
Ние решихме инцидентно да забегнем на планина, децата досега се въргаляха на снега...голям кеф е за варненските чеда да видят сняг, рядко им се случва...намазах мързелуване около Нова година, бях се подготвила да шетам пак като за световно Simple Smile

# 79
Slavena, къде е този сняг? И аз искам да отидем някъде на сняг и пързалки.

# 80
На Рила - Паничище, Мальовица.

# 81
  • София
И на Боровец има.

# 82
  • някъде ... тук ...
По пътеката от Зелени преслап към Рилските езера
Скрит текст:
На Пионерска беше лудница от дечурлига с шейни Simple Smile
За жалост наборът и батко му не се включиха, но и 'асан е ора. Ходим си без децата. То това деца ли са....

# 83
Ние сме на Пампорово, днес пред хотела се пързаляха, на пистите горе утре ще видим колко сняг има, казват, че за пишман скиори като нас става Simple Smile

# 84
Ей, чудих се къде сте изчезнали всички!
Само да докладвам, че приготвихме чесновата разядка - направихме я дружно и много се хареса.
Кантарчето съм пъхнала дълбоко под гардероба.

# 85
  • София
И ние сме на Пампорово. Децата карат с баща си ски, а аз съм с кучето в хотела.

# 86
Честита Коледа, здраве, спокойствие, любов и вълнуващи преживявания! Sparkling Heart
Ние изпразнувахме много мързеливо Коледа, посрещането на Нова година се очертава същото. То с две баби вкъщи ще е купон, но погледнато под друг ъгъл, де  Stuck Out Tongue Closed Eyes
На първи януари ще спретнем и едно следобедно полу-детско, полу-родителско парти , че мъника ни става вече на 5. Бях му обещала голям рожден ден с децата от детската градина в клубче, че с тази дата е трудна логистиката, но отново ще се размине големия купон с тази пандемия. Миличкият ми много се натъжи! Ще мислим някаква изненада за деня му!
Благодаря за идеята за чеснова разядка, стана вече любима, ще я правим често.

# 87
Радвам се на включването ти, Ради! Желая една спокойна идна година, с голяма активност във форума!

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 17:35 от Шарлот

# 88
  • нейде там, където ....
Светли празници!
Ние я караме тихо и спокойно в къщи. Гледам Джейми Оливър и прилагам съветите му за готвене по празниците. Помагат, наистина успявам да разхвърля задачите така, че накрая хем има нещо вкусно и празнично, хем не сме гроги. Чесновата разядка се хареса в нас, ама много. Пак ще се прави, няма да остане само за Бъдни вечер. Харесаха се подаръците, тази година просто нямах лошо попадение, за никого.

Какво пишете като причина за отстъствие на децата от училище по семейни причини? Иска се да се посочи нещо, не само думите "семейни причини".

# 89
Обикновено пиша "планирано семейно пътуване", а ако е за ден - посещение при лекар специалист.

Общи условия

Активация на акаунт